Dodaj do ulubionych

kopenhaska opinie

06.05.11, 19:25
Witam , wszystkie mile kobietki na forum . Mam do was prosbe podzielcie sie opinia jezeli stosowalyscie ta dietke czy utrata kilogramow jest tak jak opisuja , jakie samopoczucie ? pozdrawiam was wioseeeeeeeeeeeennie
Obserwuj wątek
    • myga Re: kopenhaska opinie 06.05.11, 20:00
      na forum fitness jest bardzo duzo informacji na temat tej diety.
      forum.gazeta.pl/forum/w,342,846917,11783394,Re_DIETA_OPRACOWANA_PRZEZ_RZADOWY_SZPITAL_W_KOPE.html
      milej lektury
      • dominikaonline Re: kopenhaska opinie 06.05.11, 21:02
        Stosowałam dwukrotnie.
        Podziałała tak:
        Pierwszy raz:
        Trzy pierwsze dni z głodu myślałam, że zjem konia z kopytami.
        Kolejne dni już było lepiej. Po tygodniu poczułam się REWELACYJNIE.
        Lekko, tak jak ktoś by mi dolepił skrzydła smile
        I rzeczywiście dieta pomogła mi zrzucić 7 kg.
        Niestety zaraz po zakończeniu rzuciła się na jedzenie i nastąppił efekt jojo po czym przytyłam i wróciłam do wagi wyjściowej.

Po roku zastosowałam ją ponownie.
        Po pierwszych trzech dniach mało co nie zemdlałam tak byłam słaba...

Porzuciłam dietę i już NIGDY do niej nie wróciłam.

Ostatecznie: NIE POLECAM a wręcz ODRADZAM!!!
        Chociaż efektu lekkości i świetnego samopoczucia już nigdy takiego nie odczułam smile
        • mehil.dam Re: kopenhaska opinie 06.05.11, 22:28
          Raz stosowałam, schudłam chyba 6 kilo. Czułam się po dzieci rewelacyjnie, ale w trakcie jakbym młotem co pół godziny w głowę dostawała. Przytyłam dopiero jak zaszłam w ciąże czyli za jakieś 2 lata.
    • gazeta_mi_placi Re: kopenhaska opinie 06.05.11, 22:48
      Bardzo niezdrowa i niepolecana przez lekarzy i dietetyków.
    • rulsanka Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 01:15
      Miłe kobietki - na forum? To jakiś oksymoron? big_grin A na serio, to odpuść sobie diety, zrezygnuj tylko ze słodkiego (od czasu do czasu dyspensa), jedz więcej zielonego i nie przetworzonego (bez jakichś ortodoksji), ruszaj się więcej i zaufaj organizmowi - jedz to na co NAPRAWDĘ masz ochotę, w kilku porcjach dziennie, nie na raz.
      • najma78 Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 11:22
        Podzielam zdanie rulsankismile
    • katia.seitz Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 11:47
      Moja koleżanka stosowała. W trakcie miała zawroty głowy, a raz omdlenie. Schudła 8 czy 9 kilo. Po zakończeniu diety, wróciła do pierwotnej wagi w 2 tygodnie. Słowem - bez sensu. smile
      • praleczka_live Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 12:05
        Dietę polecam tylko jeżeli potrzebujesz pilnie schudnąć na jakieś konkretne wydarzenie, typu wesele, jakieś wielkie wyjście itp. Raczej nie daje długoterminowych rezultatów.
        Ja stosowałam zaraz po ciąży, schudłam 12 kilo (!), na początku wyglądałam świetnie, jednak w ciągu miesiąca wróciłam do dawnej wagi, może zostało mi jakieś - 2 kg.
        Efekt podobno zostaje tylko wtedy, gdy zaraz po kopenhaskiej zastosujesz dietę 1000 kalorii, ja nie miałam już tyle silnej woli. A i po tych 2 tygodniach nie mogłam już patrzeć na fileta z kurczaka i zielone warzywa....
        Co do samopoczucia, to u mnie było ok, tylko byłam non stop głodna, ale moja koleżanka miała silne zawroty głowy.
        • sarling Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 12:16
          Ja nie wierzę w żadną dietę - w sensie, że jest sukces na lata.
          Kopenhaska, jeśli ktoś wytrwa jest dobra, jak każda inna, by schudnąć na jakieś wydarzenie. Tak jak na egzamin - wykuć, zdać, zapomnieć.
          Raz w życiu skatowałam się tygodniem tej diety, przed ślubem. Miałam do zrzucenia jakieś 2-3 kilo, udało się i po miesiącu wróciło.
    • moni_ka30 Re: kopenhaska opinie 07.05.11, 12:22
      Tez stosowalam, czulam sie normalnie. Schudlam owszem, ale w pol roku wrocilo wszystko plus pare nowych kilogramow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka