czarnaalineczka 23.05.11, 19:14 tozsamosci chyba co sie z tym robi i jak sie z tego wychodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:19 Przepoczwarzasz się w męzczyznę????? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:24 ee tak zle to nie jest chyba ale ogolnie mam poczucie ze moje zycie jest bez sensu i za bardzo nie wiem jak to zmienic i czego chce musze sie napic Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Mądrta DXewczynka;) 23.05.11, 19:27 czarnaalineczka napisała: > ee tak zle to nie jest > chyba > > ale ogolnie mam poczucie ze moje zycie jest bez sensu > i za bardzo nie wiem jak to zmienic > i czego chce > musze sie napic Ale co Ci si.ę dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Mądrta DXewczynka;) 23.05.11, 19:37 > > Ale co Ci si.ę dzieje? no właśnie nic sie nie dzieje nic sie nie zmienia a ja czuje jakas cholerna pustke czegos bardzo mi brakuje i nie umiem sprecyzowac czego Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Mądrta DXewczynka;) 23.05.11, 19:40 czarnaalineczka napisała: > > > > Ale co Ci si.ę dzieje? > > no właśnie nic sie nie dzieje > nic sie nie zmienia a ja czuje jakas cholerna pustke > czegos bardzo mi brakuje i nie umiem sprecyzowac czego > Napij się czegoś dobrego, np. uluybionej herbatki;.) Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:27 czarnaalineczka napisała: > ee tak zle to nie jest > chyba > > ale ogolnie mam poczucie ze moje zycie jest bez sensu > i za bardzo nie wiem jak to zmienic > i czego chce > musze sie napic bimbru?? ;P Ja tez jakiś kryzys mam, pocieszę cię. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:32 Jak jesteś z Wrocławia, to chętnie Ci potowarzyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 19:32 Bo kryzys niejedno ma imię, a ja jestem star baba (nie teściowa) i trochę na życiu się znam, Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 19:42 czuje ze od jakis 8 lat nic sie nie dzieje ze sie zatrzymalam ze czekam na cos i nie wiem na co ze czegos mi brakuje w zwiazku ze nie wiem czego chce od zycia czasu nie cofne bledow nie naprawie i nie wiem co dalej zaluje ze sie w liceum sie naszlalam i nie napuszczalm za 3 lata 30tka a ja czuje ze nic nie przezylam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 20:35 Jeżuniu kolczasty, kobieto, piszesz jakbyś co najmniej miała osiemdziesiątkę na karku A masz przed sobą całe życie i takie skamlanie nic Ci nie da, zrób rachunek, jeśli odpowiada Ci takie życie, to zepnij poślady i je zmień! Oszacuj koszty, ryzyko i do dzieła! Nie siedź na dupie, od tego pośladki robią się brzydkie i płaskie. Wiem coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 20:48 czarnaalineczka napisała: > zaluje ze sie w liceum sie naszlalam i nie napuszczalm > za 3 lata 30tka a ja czuje ze nic nie przezylam A to majac 27 nie mozna "sie naszalec", "napuszczac sie"?? 1. przestan klocic sie w (prawie) kazdym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 20:57 spadaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 21:16 > zaluje ze sie w liceum sie naszlalam i nie napuszczalm ja też załuję. zresztą też miałam wszystkie twoje rozterki Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 21:21 i co przeszlo jakos ? cos sie zmienilo ? na lepsze na gorsze? jak powiedziec facetowi po prawie 9 latach ,ze chyba w naszym zwiazku jest za malo cyckow ? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 21:59 Najpierw się upewnij. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 22:06 no wlasnie tylko jak sie upewnic ? przeciez jak bez mowienia mu pojde do wyra z dziewczyna to bedzie to zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ASkonkretnie z czego się wychodzi? 23.05.11, 22:26 Zdaje mi się, że mężczyźni zdrady z inną kobietą nie odczuwają rownie mocno, co z mężczyzną. Ale moge się mylić, zwłaszcza w tym konkretnym przypadku. Sama na pewno bym wolała, żeby mnie chłop zdradzał z innym chłopem - bo to dla mnie żadna konkurencja. Czy raczej poza konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:43 skad wiadomo ze jest sie hetero ? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 19:51 Nie wiadomo. Podobno najczęściej jest się bi - z natury, a kultura z tego "bi" wybiera hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 20:54 Hmm... To sie czasem okazuje z czasem. Ostatnio o pomyłce przekonali sie mężowie dwóch moich koleżanek i jedna koleżanka. Co ma być, to będzie. Prędzej czy później Zakochałaś się? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 20:56 czarnaalineczka napisała: > a jak kultura źle wybrała? to masz problem swoją drogą byłam pewna, że ty starsza jesteś, a ty w moim wieku to przedtrzydziestkowy kryzys, też mam, tyle, że nie dotyczy orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 20:59 Żre się witaminy, uprawia sport i dużo śpi. Jak nie pomaga, to czyta się psychologiczne książki i ogląda takież filmy. Jak nie pomaga, wyjeżdża się na tydzień bez ogonów, choćby służbowo. Jak nie pomaga, żre się lekkie antydepresanty, na przykład ziołówki typu positivum plus jakiś magnez. Jak nie pomaga zmienia się robotę, chłopa, miejsce zamieszkania, co tam trzeba. Życzę, żeby się na witaminach zatrzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 21:45 zdrowo sie odzywiam witamin mi nie brakuje , wysypiam sie , jezdze rowerem co do tych ksiazek to mam Tomaszewskiego ,Zimbardo ,Maruszewskiego i pare innych w biblioteczce i za cholere nie wiem jakby mi to mialo pomoc co do filmow to nie wiem jakie masz ma mysli depresji nie mam (mialam kiedys wiec poznam ) wyjechac nie moge , zobowiazania mnie trzmaja praca nie ma znaczenia bo to cos mi wewnetrznie brakuje z chlopem jestem od 9 lat i nie jest zle to dobry fajny facet czesto na niego narzekam ale w sumie nie wiem na co moze wlasnie w tym problem ze jest facetem nie chche go skrzywdzic tym bardziej ze sama nie jestem pewna chcialabym byc odwazniejsza jak pomysle o okazjach ktore stracilam Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:02 > jak pomysle o okazjach ktore stracilam Oj tam oj tam. Wtedy podjęłaś najlepsze decyzje, na jakie wtedy było Cie stać. A teraz jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:07 no bo tchorzem bylam i chyba nadal jestem da sie asekuranctwo jakos wylaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:27 A może to rozsądek czy instynkt samozachowawczy? Albo coś co w dawnych czasach nazywano sumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:39 Gorset, o ile męża weźmiemy w nawias. Więc jednak sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:54 Nie da się. Trzeba stawić czoło dysonansowi. Ale na to moze jesteś za młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:40 książki to po to, żeby spokojnie pomyśleć. Nie mam na mysli podręczników z psychologii oczywiscie Wyjazd bym jednak polecała. Jakiś. A jak nie masz farmakologicznej deprechy to dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:43 ale tylko podreczniki mam a z luznych psychologicznych to tylko mam "marley i ja" ale to sie chyba nie nadaje wyjazd dluzszy niz pare dni odpada a takie czasem robie i nie pomaga nie mam derechy to co innego zrobilam rachunek z zycia i nie spodobalo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:57 Przeczytaj to, nawet jeśli już kiedys czytałaś: www.kdc.pl/o-sztuce-milosci_p1057082.html Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:02 Wychodzi się po dobrą butelkę do barku, albo do najbliższego monopolowego Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:03 Nie bardzo rozumiem. Chyba nie teraz zorientowałaś się teraz (30lat), że jesteś lesbijką. Jeśli tak, to dość późno. Chyba już jako nastolatka wiedziałaś, że nie podnieca Cię facet a baba. Jeśli chodzi o biseksualizm, to spokojnie, wszyscy jesteśmy biseksualistami, jesteśmy jedynie bardziej ukierunkowani na jedną płeć. Także to, że tęsknisz za cyckami jak piszesz, może być efektem np znudzenia facetem- nie wiem i checią skoku w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:32 Nie wychodzi się. Się maca i sprawdza, na ile powazny ten kryzys. A masz kogo macać, czy tak sobie gdybasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: kryzys jakis mam 23.05.11, 22:40 nie mam teraz kiedys mialam macalam calowalam i nienawidzilam jej chlopaka ( z wzajemnoscia) a teraz nawet nie wiem gdzie ona mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: kryzys jakis mam 24.05.11, 00:06 tozsamosci chyba a co, wydaje Ci się, że jesteś kotem? Odpowiedz Link Zgłoś