czarnaalineczka 24.05.11, 14:57 a monogamia i tak jest do d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: tesciowa 24.05.11, 15:09 no wlasnie pojecia nie mam nie wiem czym sie moderacja kieruje moze slowo d*pa wielce niestosowne jest Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: tesciowa 24.05.11, 15:31 czarnaalineczka napisała: > no wlasnie pojecia nie mam > nie wiem czym sie moderacja kieruje > moze slowo d*pa wielce niestosowne jest Ciekawe czy pytanie o bimber ma jakiś związek z tymi pytaniami o wielożeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: tesciowa 24.05.11, 15:33 pytanie o bimber ma zwiazek z flaszka bimbru ktora u mnie stoi i czeka a wypic musze bo mam kryzys seksualnotozsamosciowoprzedtrzydziestkowy i do tego jest watek o monogamii Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: tesciowa 24.05.11, 15:43 czarnaalineczka napisała: > pytanie o bimber ma zwiazek z flaszka bimbru ktora u mnie stoi i czeka > a wypic musze bo mam kryzys seksualnotozsamosciowoprzedtrzydziestkowy i do tego > jest watek o monogamii Hm, ale czy to jest dobre miejsce na rozwiązywanie tego rodzaju kryzysów? Jak się tak rozejrzeć to zbiór występujących tu facetów jest dość żałosny, banda frustratów nie bójmy się tego powiedzieć. To chyba mocno zaburza obraz sytuacji i może wpłynąć na wynik badań. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: tesciowa 24.05.11, 15:46 ale wlasnie na tym kryzys polega ze to nie za facetem sie rozgladam Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: tesciowa 24.05.11, 16:00 czarnaalineczka napisała: > ale wlasnie na tym kryzys polega ze to nie za facetem sie rozgladam Czyli rozumiem że nie chodzi o analizę sytuacji i porównanie ofert tylko o wypróbowanie jednej z opcji, jeszcze nieznanej. W sumie słusznie, trzeba być otwartą na nowości To nie powinno być nawet takie trudne, bo o ile facet rozglądający się za facetami a dużą szansę zebrać w dziób, to kobieta rozglądająca się za kobietami znajduje znacznie więcej zrozumienia w społeczeństwie, a bywa że i entuzjastycznego poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
sotto_voce Re: tesciowa 24.05.11, 15:19 Nie lubisz monogamii? A którą z kolei żoną chciałabyś być? Tą pierwszą, starą i niepociągającą, czy też tą ostatnią - najniżej w hierarchii? Chyba że mylisz wielożeństwo z rozwiązłością (tzn. utrzymywaniem kontaktów seksualnych z wieloma partnerami). Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: tesciowa 24.05.11, 15:30 sotto_voce napisała: > Nie lubisz monogamii? > A którą z kolei żoną chciałabyś być? Tą pierwszą, starą i niepociągającą, czy t > eż tą ostatnią - najniżej w hierarchii? A dlaczego pierwsza ma być stara i niepociagająca? Przecież będą w zbliżonym wieku. Wielożeństwo to całkiem dobry pomysł dla kobiet, bo mają zawsze pod ręką towarzystwo, mają luźniej w zajęciach domowych, bo nie ma "wszystko na jednej głowie". Sporo korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: tesciowa 24.05.11, 15:34 >Wielożeństwo to całkiem dobry pomysł dla kobiet szczegolnie bi Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: tesciowa 24.05.11, 15:23 Ojj, swędzi Cię, mocno Cię swędzi. Chyba podrapać silniej musisz Odpowiedz Link Zgłoś