Dodaj do ulubionych

Widziałam!!!

28.06.11, 19:04
Jakoś tak specjalnie nie wierzyłam w te męskie nagie torsy na ulicach i wszędzie, aż tu nagle dzisiaj na plac zabaw przyszła para z dzieckiem. przyszli, usiedli, po czym po chwili stwierdzili, że idą na spacer (ja sobie czytałam i na nich nie patrzyłam).
i jak odchodzili to tak podniosłam głowę z nad gazety i zobaczyłam!!! on był bez koszulki i niósł ją w ręce. wstrząsik byłsmile tzn. takie uczucie, że pan chyba się pomylił. liczyłam, że pani go upomni, ale nie... oni poszli sobie w dal - on topless ona w bardzo ładnej letniej sukience i z torebusią.

i już teraz wierzębig_grin
Obserwuj wątek
    • lalkaika Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:22
      masz jeszcze wypieki po tym wstrzasajacym momencie?
    • mariola233 Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:22
      dzisiaj w biedronce przy kasie stal chlopa z dziewczyna on ladnie zbudowany bez koszulki w samych spodenkach i nic w tym dziwnego
      • shellerka Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:28
        yyy... serio tak myślisz? o dżiii...
        przecież to równie żenujące, jak kobieta zbyt roznegliżowana w miejscu publicznym uncertain
      • ylunia78 Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:57
        mariola233 napisała:

> dzisiaj w biedronce przy kasie stal chlopa z dziewczyna on ladnie zbudowany be
        > z koszulki w samych spodenkach i nic w tym dziwnego

Chyba żartujesz?Przecież tak paradowac to można na plazy,działce,nad rzeką,ale nie w mieście.Po prostu świadczy to o braku dobrego wychowania.
        Shellerka.Ja tam nadal nie wierzę w takie"perełki"wink
    • aniuta75 Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:23
      Kij jak młody i ciałko fajne wink.
      Gorzej jak stary dziadek z obwisłym brzucholem i zwiędniętym ciałem winktongue_out.
    • thorgalla Re: Widziałam!!! 28.06.11, 19:59
      O matko jakie wrażliwe.
      Zamykać oczy.
      Ja sobie będę patrzyć wink
    • asia_i_p Re: Widziałam!!! 28.06.11, 20:07
      Z jednej strony, nie bardzo mnie rusza.
      Z drugiej strony trochę mnie rusza, że mnie nie rusza. Bo jednak jak sobie przypomnę opowieści babci, że hrabia Jezierski wiosłując łódką pytał damy, czy może zdjąć surdut i zostać w samej kamizelce, i że znaczenia nie miało, że jest 30 stopni, a damy to córki kucharza to ech, trochę żal. Zwłaszcza, że to nie tak dawno było - lata trzydzieste.
      • lalkaika Re: Widziałam!!! 28.06.11, 20:26
        hihihihi
      • kropkacom Re: Widziałam!!! 28.06.11, 20:58
        Całkiem dawno jednak. Zakładam, że hrabia tez by dzisiaj z gołą klatą nie łaził.
    • estragonka Re: Widziałam!!! 28.06.11, 21:14
      ja tam bym chetnie popatrzyla na jakas fajna umiesniona meska klate bo ostatnio same brzydkie widuje wink

ale bardziej mnie interesuje gdzie to dzisiaj tak goraco bo u mnie caly dzien leje crying buuu
      • czar_bajry i co i co 28.06.11, 21:45
        jak wyglądał? Było na co popatrzeć????????????big_grin
        • shellerka Re: i co i co 28.06.11, 21:55
          niebig_grin dla mnie za chuderlawy, za to z boczkami. natomiast bardzo mi się podobała sukienka tej pani. miała przepiękny pomidorowo malinowy odcień. coś pięknego!! taka do kolan, dopasowana do talii, a od talii rozkloszowana lekko. no śliczna!
          tym bardziej z tą klatą gołą jakiś zgrzyt to robiło smile
          • czar_bajry Re: i co i co 28.06.11, 23:14
            Może on chciał się opalić pod kolor tej sukienkitongue_out
    • anorektycznazdzira Re: Widziałam!!! 28.06.11, 21:59
      że też ja tylko gołe owłosione kolana wszędzie oglądam...
    • asientos Re: Widziałam!!! 28.06.11, 22:02
      jak rozpoznać wiosnę? Otóż u mnie na osiedlu przy pierwszym słoneczku na ławeczce smaży się chłopię (same bokserki). Zawsze siedzi w tej samej pozie, czyli jakby się z ławki zsuwał: łapki na oparciu, nózie rozkraczone. I tak od lat... I moja mama zawsze woła: dziś gorąco, bo BEKON wyszedł big_grin
      • shellerka Re: Widziałam!!! 28.06.11, 22:16
        big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Widziałam!!! 28.06.11, 22:13
      W łykęd w Pogańskiej Dziurze były upały. Ogromne słońce i niezwykle ciepło jak na ten kraj. Na głównej ulicy co chwila można było obejrzeć sobie tors niejednego pana. Co ciekawe, byli to przede wszystkim Polacy i wschodni sąsiedzi. Podejrzewam, że Anglicy z racji swej jasnej karnacji niechętnie wystawiają swoje wdzięki na słońce wink
      • prezes_pan Re: Widziałam!!! 28.06.11, 23:19
        Shellerka, a ja pamiętam jak w stolicy Polski w upalne lato kierowcy autobusów jeździli w samych gaciach i z nieodłącznym petem w gębie. I do tego radyjko z kaseciakiem na full. Padłaś? To jeszcze Ci powiem, że pamiętam, jak wszystkie Panie miały między nogami niewygolonego bobra i zarośnięte pachy.

Czy mam już szykować sole trzeźwiące?
        • estragonka Re: Widziałam!!! 29.06.11, 07:51
          prezes_pan napisał:

>
          > Czy mam już szykować sole trzeźwiące?

ja cos na mdlosci poprosze uncertain rzygu rzygu
    • alabama8 Re: Widziałam!!! 29.06.11, 07:55
      Wczoraj wysiadając z tramwaju w środku miasta wpadłam na golasa ... w sumie ładny golas, napakowany, tatuażyk ... ale bądź co bądź to golas był.
    • filippa.pippa obnażanie 29.06.11, 08:04
      Obnażanie się w miejscach publicznych, dorosłych kobiet, mężczyzn, dzieci, jest nieeleganckie.
      Zauważcie, że tzw. plaża jest zwykle również miejscem publicznym wink
      • rosapulchra-0 Re: obnażanie 29.06.11, 08:20
        Ale plaża jest do obnażania się miejscem jak najbardziej przeznaczonym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka