Dodaj do ulubionych

masturbacja

12.07.11, 20:26
czy emamy się onanizują? oglądałam kilka dni temu program, w którym kobieta uczyła inne kobiety ich własnej budowy za pomocą lusterka i udzielała wskazówek, jak to robić. Zastanawiam się nad otworzeniem takiej działalności w Warszawie ponieważ mam spore doświadczenie w temacie smile Tylko czy byłby popyt na takie usługi?
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: masturbacja 13.07.11, 11:09
      Samotna?
      • morgen_stern Re: masturbacja 13.07.11, 11:10
        Nie, troll.
        • blekitny.zamek Re: masturbacja 13.07.11, 11:28
          widziałam ten program i nie sądzę,żeby u nas był na coś takiego popyt smile
          • morgen_stern Re: masturbacja 13.07.11, 11:31
            Ja tam mogę pokazać... tongue_out
        • pytajajnik Re: masturbacja 13.07.11, 22:30
          nie troll smile bywalczyni. nick stworzony na potrzeby pytania ale mąż mi mówił właśnie, że odpowiedzi tutaj nie uświadczę smile w kraju przy otwarciu takiego biznesu pewnie nie byłoby konkurencji. Pytanie tylko - czy byłby popyt? Możecie na potrzeby odp założyć nicki i wysłać mi odp mailem wink Nie samotna, ale mogłabym częściej smile
    • dulcymea11 4x po 2x 13.07.11, 11:33
      cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz!

www.youtube.com/watch?v=v4erPvdaFY4
      n/t
    • kotbehemot6 Re: masturbacja 13.07.11, 11:34
      ale na co popyt -na rozdawanie lusterek?
      • lejdi111 Re: masturbacja 13.07.11, 11:38
        e tam to wolałabym już iść do męskiego burdelu big_grin
        • kotbehemot6 Re: masturbacja 13.07.11, 11:43
          ooooo, na taka instytucje byłby popytsmile
    • violent_green informacja u źródła 13.07.11, 11:41
      najlepsza poważna strona w tym temacie, niestety anglojęzyczna:
      dodsonandross.com/
    • wrednadziewucha Re: masturbacja 13.07.11, 22:36
      A może by tak rozszerzyć "asortyment"? Sama masturbacja to za mało, może jakaś seks-terapia, coś jak prowadziła Barbra Streisand w filmie "Poznaj moich rodziców"? To by było fajne, tak mi się wydaje. Dużo ludzi ma ogólni problem z seksem, do seksuologa dostać się to wyczyn, myślę że miałabyś sporo klientów z różnymi problemamismile
      • pytajajnik Re: masturbacja 13.07.11, 23:06
        ale ja nie mam wykształcenia w kierunki terapii seksualnej. Nie mogę ludzi zapraszać na sesyjkę i obiecać coś szczególnie, że sama ten seks bym chętnie uprawiała częściej wink ale w temacie poruszam się całkiem swobodnie i coś mogę doradzić. Zadziwiające jest to, że wiele kobiet nie wie, gdzie mieści się ich cewka moczowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka