czarnaalineczka 14.07.11, 12:38 czesto wam sie zdaza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 12:42 Aha gra o Tron i Czysta krew . A w sprawach typowo życiowych to zależy. Np. przekonałam się w 100% do wege i przepisów wege dzięki foremce, jeden bardzo ważny dla mnie problem pomogły mi rozwiązać BFG. Ale nie za często o moim życiu decyduje forum. O bzdurkach typu inny szampon, mydło czy inne środki czystości to tak. ale nic większego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 13:14 ja pod wplywem forum kupilam kubeczek Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 13:36 decyzji? nigdy, ale przestalam stac na biegu na swiatlach, pouczona przez ematke Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Ostatnio pod wpływem 14.07.11, 13:45 tego wątku, a dokładnie foremki Hellulah, zaopatrzyłam się w kolejny zapach. Dzięki Yennie i innym kociarom wiem jaka karma jest najlepsza, i taką daje mojemu kotu. W ogóle jesteście inspirujące. Z rad życiowych korzystam czasem, ale dotyczy to głownie pewnego ukrytego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Ostatnio pod wpływem 14.07.11, 19:39 Mam nadzieję, że się przyjął (a ja dziś zrobiłam sobie powrót do przeszłości i nabyłam All About Eve Joopa). A pod wpływem forum zaczęłam gotować ryż bez woreczków ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Ostatnio pod wpływem 14.07.11, 20:32 Przyjął się - jeden z ciekawszych zapachów jakie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ostatnio pod wpływem 14.07.11, 20:41 Nie pod wpływem forum, ale pod wpływem pewnej forumki zanabyłam, a właściwie mój mąż (karteczkę z nazwą ) TO Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 13:47 Ani razu, co nie znaczy, że się nie zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eijawanoko Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 20:45 > czesto wam sie zdaza? zdaża????? nigdy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eijawanoko Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 21:24 język masz ładny - ale troszkę niepoprawny alineczko! Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: podejmowanie decyzji pod wplywem forum 14.07.11, 21:15 najlepsze i tak są porady prawne na forum cud miód. Odpowiedz Link Zgłoś