kolia30 31.07.11, 15:16 Dziewczyny, czy któraś mogłaby polecić dobrego instruktora-chcę zdawać egzamin na Odlewniczej . Oczywiście można znaleźć peno szkół, instruktorów, ale chodzi mi o kogoś "z polecenia' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyssana.z.palca Re: Prawo jazdy 31.07.11, 15:21 Następny wątek z cyklu "pół Polski mieszka w Warszawie". Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Prawo jazdy 31.07.11, 20:15 No co Ty, tam jest szpital. Dobrzy instruktory są na Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Prawo jazdy 31.07.11, 16:25 ale to nie jest tak,że ty na egzamin wybierasz z kim bedziesz zdawac - nie ma tak dobrze Praktyczny jest losowany przez komputer i losowo przydzielany instruktorom, nei wiesz an iw jakiej kolejnosci ani z kim i nie masz na to wpływu - instruktor tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
kolia30 Re: Prawo jazdy 31.07.11, 16:48 wiem, że tak nie jest-dlatego nie pytam o egzaminatora, bo wiem, ze na to nie mam wpływu tylko pytam o INSTRUKTORA.Chodzi mi o to, że może któraś z Was zdawała ostatnio egzamin na prawko i może polecić instruktora-cierpliwego, spokojnego, kompetentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolia30 Re: Prawo jazdy 31.07.11, 18:31 Boże jaki robicie problem z niczego...zadałam proste pytanie do dziewczyn, które zdawały egzamin i mogą polecić instruktora...może rzeczywiście nie zaznaczyłam na początku ze chodzi o Warszawę-mój błąd...jak ktoś nie ma zamiaru odpowiedzieć"normalnie"to niech nie odpowiada wcale, tylko wyładuje swoje frustracje gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Prawo jazdy 31.07.11, 16:49 Ja szukam spawdzonego warzywnaka w Pcimiu Dolnym. Ne zwykły, wiecie, o co chodzi. O fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Portal "prawo jazdy" 31.07.11, 18:00 Ale tam nie ma jasnowidzów, którzy sami sie domyślą, skąd jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Prawo jazdy 31.07.11, 21:32 > Dziewczyny, czy któraś mogłaby polecić dobrego instruktora-chcę zdawać egzamin > na Odlewniczej . Wybierz lepiej ul.Kwiatowa. Tam polecam pana Rysia...dusza facet. Odpowiedz Link Zgłoś