Dodaj do ulubionych

telewizja, internet

21.08.11, 13:02
Do tej pory miałam internet w netii, telewizje cyfre plus.
Kończą mi się umowy. Jakie macie telewizje i za jaką cene. Co się opłaca zamówić?
Chcialabym zeby było mini mini, dla dziecka, bardzo lubi.
Nie chce zostac dłuzej w tych firmach bo zwiększy mi się abonament z 50 zł razem jak umowa przedłuzy sie na czas określony.
Co proponujecie?
Obserwuj wątek
    • vampire-freak Re: telewizja, internet 21.08.11, 13:32
      Jeszcze 3 tygodnie temu proponowałabym telewizję n, ale właśnie od tego czasu mam z nimi ogromny problem a jego załatwienie ze strony enki zakrawa na kpinę. 3 tyg temu zmieniłam dekoder na nowy z VOD. Już pierwszego dnia po podłączeniu okazało się, że nie mam 2 kanałów, za które płacę w pakiecie od 4 lat, obiecane VOD (miało być darmowe przez 3 miesiące) nie działa, a w dodatku przyszło ponaglenie do zapłaty na kwotę 98 zł (ja płacę regularnie 68 zł). Po wykonaniu zyliona telefonów sprawa ma się tak, że nikt z konsultantów nie umie pomóc, każdy mówi co innego, jeden przez drugiego kłamie i tak sobie czekamy bo oni mają 30 dni na rozpatrzenie reklamacji. Jeszcze dziś przyszedł komunikat ponaglający, bo 2 dni temu ponoć upłynął nam termin płacenia tych 98 zł ponoć. Żenada i śmiech na sali.
      Szczerze NIE POLECAM Telewizji N.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka