Dodaj do ulubionych

PiS wygrywa wybory....

24.08.11, 00:49
.... Panie , jak dojechać na Plac Lecha Kaczyńskiego?
.....a to proste będzie....
- Pojedzie pan ulicą Ofiar Katastrofy Smoleńskiej, następnie skręci w Aleje Prezydenta Tysiąclecia, potem w prawo w Męczenników 10 Kwietnia i w lewo w ulicę Braci Kaczyńskich stamtąd to już blisko będzie, bo przetnie pan Bojowników PiS i jest na placu....
Obserwuj wątek
    • marcelina4 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 07:41
      tfu, tfu na psa urok!
      dobre smile
      • zolza79 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:37
        big_grin big_grin
        • saraanna Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:45
          No to blysnelas intelektem tongue_out haha smilesama na to wpadlas czy znalazlas w internecie smile
    • wuika Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:47
      Idź sobie tongue_out
    • chipsi Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:49
      Nie strasz!
    • wuika Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:52
      Wiem, wiem, to wszystko dla naszego zdrowia. Kawa jest niezdrowa, a jakoś ciśnienie trzeba sobie podnieść z rana! wink
    • pszczolaasia Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 08:58
      wez kurtka na wacie nie strasz...
      big_grinbig_grin
      • zona_mi pszczolaasia 24.08.11, 11:17
        Proszę zmniejszyć sygnaturkę, do wysokości najwyżej 4 wersów.
    • wioskowy_glupek Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 09:29
      To nie jest niestety ani trochę śmieszne... ponieważ jest to prawdziwe sad
      Na szczęście PiS ma małe szanse na zwycięstwo w wyborach...
      • pade Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 09:56
        male szanse????
        obys miała rację
        ale jak widzę, że te wszystkie populistyczne gadki prezesa trafiają do ludzi, jak słucham Bez ograniczen w Superstacji to mam watpliwości...
        i sadze, że Tusk tez zdaje sobie sprawę z tego, że będzie bardzo ciężko
        niestety ludzie naprawdę wierzą w to, że mozna wejść na gieldę i pogrozic palcem, że pieniądze w budżecie są, tylko ten wstretny rząd nie chce dać...
        szkoda słów...sad
    • gazeta_mi_placi Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 10:47
      Zarówno śmieszne jak i smutne sad
    • zona_mi errata 24.08.11, 11:18
      > - Pojedzie pan ulicą Ofiar Katastrofy Smoleńskiej,

Poległych w Zamachu Smoleńskim.
      • czar_bajry Re: errata 24.08.11, 18:42
        Poległych w Zamachu Smoleńskim.

A nie, ta ulica nie po drodze na Plac, ona na Żoliborzu będzietongue_out
    • dzoaann Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 11:20
      strach sie bac....
      oby tylko na żartach sie skonczylo
      • tobisia13 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 12:28
        .... Panie , jak dojechać na Plac Lecha Kaczyńskiego?
        Podazac za krzyzami wink
        • lutyk Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 12:40
          Na wszelki wypadek jakies rezerwacje na samolot lepiej porobic. A, i o kwestie związane z mieniem przesiedlenczym sie dowiedzieć...
    • rycerzowa Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 12:58
      czar_bajry napisała:

> .... Panie , jak dojechać na Plac Lecha Kaczyńskiego?
      > .....a to proste będzie....
      > - Pojedzie pan ulicą Ofiar Katastrofy Smoleńskiej, następnie skręci w Aleje Pre
      > zydenta Tysiąclecia, potem w prawo w Męczenników 10 Kwietnia i w lewo w ulicę B
      > raci Kaczyńskich stamtąd to już blisko będzie, bo przetnie pan Bojowników PiS i
      > jest na placu....

Doświadczony kierowca powiedział mi, że można na skróty: Z Alei Prezydenta Tysiąclecia skręcić od razu w Bulwar Matek, Żon i Kochanek, potem po Kocich Łbach i jesteśmy na miejscu.
      • mordaprostaczek precz z POmuną 24.08.11, 15:56
        Wole PiS bo to jawne i widoczne zło.
        Zło PO wygląda tak:

PO sie chwali, że w ramach walki z biurokracją odniesli sukces i likwidują NIP. Wielki sukces, nie będzie NIP, którego większośc obywateli używa tylko kilka razy w roku a niektórzy tylko raz. Więc zmiana po grzyba.
        Propagandyści PO przemilczają jak tylko mogą fakt, że zamiast NIP będzie ZAP.

ZAP bedą musiały stosować osoby, które np. gdzie indziej miszkają niż są zameldowane.
        W sumie zmiana w ŻADEN wyraźny sposób nie poprawi życia ludzi.

A będzie sporo kosztować przestawienie systemów informatycznych. To jest gruba robota za ciężkie pieniążki. za wprowadzenie i udrożnienie takich procedur idą miliony. Kto wygra przetarg? I tu jest odpowiedź, po co ta zmiana. A maluczkim kit, że walczymy z biurokracją. A oni będą szczęśliwi, że nie adresują PIT do US na ulicy Kaczyńskiego i że PO jednak coś robi.

To ja jednak wolę zło widoczne tak aż kole, bo daje szansę na prawdziwą zmianę.

• wioskowy_glupek Re: precz z POmuną 24.08.11, 16:30
          Ja z kolei wolę tzw "mniejsze zło" a takim jest dla mnie PO...
          PiS poza tym, że dokładnie tak jak PO puści nas z torbami to jeszcze będzie w koło mącił ośmieszał i nic poza tym smile

W dodatku na te puste i zawistne gęby nie jestem w stanie patrzeć... Kaczor, Brudziński, Girzyński, Kurski itp, itd...
      • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:44
        Zapomniałam o tym skrócie, tylko ten doświadczony kierowca zapomniał dodać iż Kacze Kupry trzeba objechaćtongue_out
    • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 16:30
      PO wygrywa wybory:

- jak dojechać samochodem z katowic do gdańska?
      proste, panstwowa zbudowana za pieniadze podatnika prywatna autostrada, wiezdzasz panie pod katowicami drukujesz se panie bilet na bramce, za 6h jestes w gdansku, koszt podrozy to to co spali auto plus jakas stowka myta dla kolegow rudego...

- jak wskoczyc szybciej w kolejke do refundowanego zabiegu na otwartym sercu?
      to proste panie, dajesz 30 tysiakow w kopercie pod stolem i masz termin na jutro...

- jak kupic LOTOS?
      to proste wystarczy gadac po rusku tongue_out

- i na koniec jak zyc z wiedza, ze na zielonej wyspie zyje sie lepiej... kolesiom?
      po co zyc panie, mozna sie w koncu przeciez powiesic, jestesmy krajem seryjnych samobojcow big_grin

stac was na PO to glosujcie bo was pisem strasza ze wyboru nie ma, a potem tynk ze sciany bedziecie zrec... sa inne ugrupowania jeszcze starajace sie o wejscie do parlamentu
      • sanciasancia Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 16:41
        > - jak wskoczyc szybciej w kolejke do refundowanego zabiegu na otwartym sercu?
        > to proste panie, dajesz 30 tysiakow w kopercie pod stolem i masz termin na jutr
        > o...
        Abstrahując od faktu, że zdecydowana większość lekarzy jest uczciwa, lepsze to niż kompletna niemożność załatwienia jakiejkolwiek operacji, bo akurat wszyscy siedzą w ciupie.
        Jak i również wolę drogi płatne niż gruntowe.
        • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 17:03
          takie rozwiazania sa fajne do momentu do kieyd masz kase, nie masz kasy - zdychaj i tyle, to pokazuje dokladnie, ze zyje sie lepiej rowniejszym...

druga rzecz, przejazd platna jedynka w obie strony to bedzie wydatek rzedu 2 stow, dla przecietnego obywatela zarabiajacego srednia krajowa na poziomie 2,5 tysiaka netto to 12,5% jego miesiecznych zarobkow smile
          a zarobki wysokosci 2,5 kola to dla sporej czesci obywateli jest szczyt marzen...

serio jestes za rzadami kolesi ktorych kontynuacje proponuje nam platforma?
          • nangaparbat3 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 17:17
            freakwave napisała:

> druga rzecz, przejazd platna jedynka w obie strony to bedzie wydatek rzedu 2 st
            > ow
            , dla przecietnego obywatela zarabiajacego srednia krajowa na poziomie 2,5 ty
            > siaka netto to 12,5% jego miesiecznych zarobkow smile

??????????
            • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 17:24
              ok 8% tak czy inaczej jest to sporo za 200 pln 4 osobowa rodzina kupuje zarcie na jakis tydzien, albo w ucie napelniasz 2/3 baku i tak to wyglada w przeliczeniu na to co mozna za to kupic ;p
              • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:49
                Zawsze możesz pojechać pociągiem....
                • iuscogens Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:51
                  czar_bajry napisała:

> Zawsze możesz pojechać pociągiem....

Jakby Ci to powiedzieć...
                  Kolej też szwankuje tongue_out
                  • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:57
                    big_grin
                • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:55
                  spoko minister od PKP tez cfiety dostal od tuska ruska big_grin ocierasz sie o smiesznosc, zwlaszcza w swietle ostatnich wyczynow polskiej kolei smile
                  polecam artykul gdzies na gazecie ostatnio byl, jak wsiasc do TLK, dziekuje postoje, wole jechac za darmo autostrada zbudowana za MOJA kase
                  • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:59
                    Inteligencji Ci brak aby żart zrozumieć....
                    • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 19:08
                      tobie jej brak aby zrozumiec ze takie zarty sa dla wielu ludzi dzieki polityce PO srednio smieszne.
                      i jeszcze jedno - nie mam kandydata - nie wybieram, to powinno skutecznie zakonczyc polityke "mniejszego zla" a tego chyba chca wszyscy
              • kunegunda32 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 19:19
                Super! To powiedż gdzie można za 200 pln kupić żarcia na tydzień dla 4 osobowej rodziny, to raz, a dwa co Ty masz za auto że za 200 pln masz tylko 2/3 baku? Autokar?
                • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 20:45
                  200 pln to zakupy miesne na tydzien dla rodzinki, zona robi, pobocznych spraw nie licze bo to grosze
                  60 litrowy bak to duzy? nie wiem to ty chyba jezdzisz skuterem, ja pisalem gdzies co mam za samochod - nissan x-trail pojemnosc baku - 60 l przy cenach oleju napedowego oscylujacych wokol 5 zeta (haha PO straszyla ze za PIS benzyna bedzie po 5 zeta, za ich rzadow olej jest za 5) 200 pln to 40 litrow - 2/3 baku.
                  pozdrawiam ciocie w yarisach
                  • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 22:09
                    200 pln to zakupy miesne na tydzien dla rodzinki, zona robi, pobocznych spraw n
                    > ie licze bo to grosze

Taki debilizm to tylko facet może wymyślać, i to taki co nigdy zakupów nie robiłbig_grin
          • sanciasancia Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:06
            > druga rzecz, przejazd platna jedynka w obie strony to bedzie wydatek rzedu 2 st
            > ow, dla przecietnego obywatela zarabiajacego srednia krajowa na poziomie 2,5 ty
            > siaka netto to 12,5% jego miesiecznych zarobkow smile
            Bo przeciętny obywatel płatną jedynką jeździ codziennie od jednego końca do drugiego. Nie mówiąc o tym, że po przejchaniu pewnych tras, to 200 zł wydaje się na remont podwozia. Do rachunku proponuję dodać sobie czas spędzony w korku, jak już się jedzie, spaloną nadmiarową benzynę i zryte nerwy i wzrost kosztu amortyzacji samochodu.
            > takie rozwiazania sa fajne do momentu do kieyd masz kase, nie masz kasy - zdych
            > aj i tyle, to pokazuje dokladnie, ze zyje sie lepiej rowniejszym...
            Tak, wolę je od rozwiązań -
            • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:36
              jakie PO robi inwestycje, bo ja poza proba oddania rentownego lotosu w ruskie rece nie widze zadnych "inwestycji" a transplantologia polska, coz... czekalas na przeszczep?
              • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:51
                Tak, PiS się przyłożył do rozwoju polskiej transplantologi, szczególnie minister Ziobro....
                • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 18:58
                  ja mam w doopie co robil pis, sancia twierdzi ze teraz jest lepiej, to niech wypunktuje gdzie w polskiej transplantologii jest lepiej?
                  poltransplant kwitnie? bo z tego co sie orientuje kasy nie maja zeby dawcow badac robia to w przypadku szpiku prywatne banki typu dkms czy ten od fundacji krwinka ktore pozniej za przeszczepy od zarejestrowanych dawcow kosza od NFZ gruba kasiore NASZA kasiore ktora moglaby pojsc na ponadlimitowa chemie dla dzieci ktorej na dany rok brakuje juz od lipca czasem... to jest transplantologia za PO ktora jest ponoc bardziej kwitnaca niz za PIS
                  • sanciasancia Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 20:15
                    > sancia twierdzi ze teraz jest lepiej, to niech wy
                    > punktuje gdzie w polskiej transplantologii jest lepiej?
                    Z przyjemnością.
                    Ze strony polstransplantu:
                    rok liczba zmarłych dawców
                    2004 561
                    2005 556
                    2006 496
                    2007 352
                    2008 428
                    2009 420
                    2010 509
                    Ewidentnie jest więcej dawców narządów. Dołek w 2007 pięknie się koreluje ze sprawą doktora G.
                    > kasiore NASZA kasiore ktora moglaby pojsc na ponadlimitowa chemie dla dzieci k
                    > torej na dany rok brakuje juz od lipca czasem...
                    Ach zabierzmy tym złym dorosłym, co się raka nabawili przez zły tryb życia, dajmy tym biednym dzieciom, co mają raka.
                    > ja mam w doopie co robil pis,
                    Nie wątpię. Gdybyś nie miała, nie byłabyś ich taką zagorzałą zwolenniczką.
                    • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 20:48
                      napisalem ze czytac dziecko nie "umisz" big_grin

liczba dawcow w 2010 nie pokrywa i sie czasem z choroba ksiecia ciemnosci i zachecaniem przeogolnym przez ikony popkultury przez duze P do oddawania szpiku tudziez inszych swych tkanek po smierci?
                      ja ci moge napisac ze dolek w 2007 pieknie koreluje z poziomem wody w bajkale i udowodnij mi ze tak nie jest big_grin
                    • saraanna Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 22:56
                      sanciasancia -wyjasnij mi jak krowie na rowie smile jaki zwiazek ma liczba zmarlych dawcow z doktorem G.? No chyba ,ze to seryjny morderca ,wtedy faktycznie jest zwiazek tongue_out
                  • joanna266 jesli chodzi o przeszczep 26.08.11, 15:16
                    mojej koleznki córka miała robiony przeszczep watroby od ojca.mieszkaja w Tychach. w szpitalu w KAtowicach została postawiona diagnoza :rak .kolezanka sama mogła zdecydowac czy tam chce podjac leczenie czy od razu do Warszawy do czd .zdecydowała ze to drugie i bez zadnego czekania (gdy okazało sie ze sama chemia nie wystarczy) odbył sie przeszczep.w dwóch szpiatalach :ojciec na banacha, mała w czd.wszystko skonczyło sie pomyslnie ,obsada lekarsko-pielęgniarska przemiła i fachowa.to nie zmienia faktu ze nigdy ,przenigdy nie oddam głosu na Tuska i spółke.Pis tez mi nie pasuje ale sianie fetoru pod tytułem ze jak nie mozna zniesc Pisu to wybierzmy lepsze zło i zagłosujmy na Donalda to jakis absurd.lepiej wogóle zbojkotowac te wybory.....
                    • freakwave Re: jesli chodzi o przeszczep 26.08.11, 18:12
                      > lepie
                      > j wogóle zbojkotowac te wybory.....

i dokumantnie cie popieram, zaden madry obywatel nie bedzie wybieral mniejszego zla...
                      pozdrawiam
              • nangaparbat3 Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 00:33
                freakwave napisała:

> a transplantologia polska, coz... czekalas n
                > a przeszczep?

Po pierwsze: może czeka, a może czeka ktoś bliski - takich pytań się nie zadaje, tym bardziej wtedy, kiedy służyć mają wyłącznie dokuczeniu. To gruby nietakt.
                Po drugie: w tym rzecz, że nasze (polskim) myślenie o polityce to często myślenie o tym, co ja, mnie, moje. Wystaw sobie, że jednak czasem zdarzają się ludzie, którzy myślą o czyms, co w dawnych czasach nazywano "dobrem wspólnym".
                • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 12:11
                  dobro wspolne to rzeczywiscie w kontekscie rzadow platformy ktora wyprzedaje wszystko w rece prywatne to rzeczywiscie trafiony temat, przemysl dobrze to co napisalas.
                  • nangaparbat3 Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 14:23
                    Nie jestem zwolenniczką PO i z przykrością myślę, że będę musiała po raz kolejny wybierać "mniejsze zło" (albo cholerę, żeby się ratować przed dżumą, jak mawia mój kolega).
                    Natomiast jest faktem, że polityka PiS polską transplantologie zrujnowała, a opiece zdrowotnej wyszykowała PR jeszcze czarniejszy od zasłużonego.
                    • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 19:09
                      ja sie zapytam cyz probowalas ostatnimi czasy umowic sie gdzies na nfz na wysokospecjalistyczny zabieg diagnostyczny/ operacyjny ? chamy lekarze wprost domagaja sie lapowek smiejac sie ludziom w zywe oczy ze sprawa jest pilna ale na NFZ sa terminy ze hoho, za to pod stolem na wczoraj sie da zalatwic, 4 tysie to "na sniadanie" lykaja niektore lapiduchy.
                      wiec nie pisz mi o transplantologii i jej rozkwicie za rzadow PO rozkwicie dzieki lewiznie dawanej pod stolem odpowiednim ziomkom, a w statystyce w koncu pacjent to tylko pacjent...
                      co do lewizn masz przyklad PCT w gdansku ktore na lewo zabiegi chirurgii plastycznej wykonywalo, nikt by sie nie dowiedzial gdyby nie zatrzymana szwedka od cyckow... to jest wlasnie sprawnie dzialajacy system medyczny za PO
                      • nangaparbat3 Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 21:26
                        Ależ ten fatalny system działa w ten sposób od dziesiątków lat - nie naprawisz tego w cztery, nawet mając genialny pomysł na naprawienie (a PO takiego nie ma).
                        Natomiast problem dodatkowy, będący efektem popisów niejakiego Ziobry, to zmiana świadomości - ludzie o wiele bardziej boją się zabiegów medycznych niż 8-10 lat temu.
                        • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 25.08.11, 21:53
                          tez bym sie bal bo gdybym mial cos do zrobienia i nie mial kasy na lapowe w dzisiejszych czasach to kto wie co sie moze zdarzyc, kazdy wie ile trzeba dac i komu aby bylo ok, do tego doszlo, to jest paranoja, bo tych co chcieli cos zrobic z lapownictwem lekarzy sie publicznie opluwa bo scigali przestepstwo, chcecie dawac w lape, to dawajcie, tylko w pewnym momencie moze dojsc do sytuacji ze nie bedziecie mieli juz co dawac a wtedy trzeba bedzie zdychac jak pies jak to sobie myslal jozef K - sami sobei na to pracujecie wybierajac na rzadzacych holote popierajaca lapownictwo
                      • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 01:23
                        Bzdury wypisujesz...
                        • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 10:21
                          probowalas umowic sie na jakis specjalityczny zabieg ostatnimi czasy?
                          jesli nie to nie pieprz bez sensu
                          • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 14:58
                            Tak, nie mam problemu z terminami. Korzystam z MSWiA oraz IMiD w Wawie.
                            • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 18:11
                              jednoczesne grubo smarujac
                              • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 21:33
                                Jesteś w dużym błędzie w żadnym z powyższych nigdy nie musiałam posmarować ani grubo ani cienko...
                                • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 22:43
                                  coz tylko debil przyznawalby sie na publicznym forum do popelniania przestepstwa, zwlaszcza w swietle dzisiejszych faktow czyli kroku w kierunku rozszerzenia uprawnien milicji obywatelskiej przez ekipe rzadzaca.
                                  • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 23:22
                                    No cóż tylko debil nie rozumie co czyta....
                                    Słuchaj mnie tak naprawdę to wali co Ty myślisz i w co wierzysz, generalnie nie mam ciśnienia aby Ci udowodnić iż nie jestem wielbłądem...
              • babcia.stefa Re: PiS wygrywa wybory.... 26.08.11, 13:56
                Wreszcie ruszyła budowa autostrad.
          • margotka28 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 19:54
            a ile osob jezdzi jedynka za swoje pieniadze i jak czesto?
            jak mozna i gdzir mozna zrobic zakupy za 200 zlotych na tydzien dla czteroosobowej rodziny?
            udowodnij, ze z twoich podatkow budowane sa autostrady
            udowodnij, ze za czasow poprzednich rzadow polska transplantologia miala sie lepiej
            udowodnij ktory inny rzad zniosl przymusowa sluzbe wojskowa lub mial takie plany
            udowodnij, skad wziac kase na emerytury/renty/swiadczenia socjalne
            udowodnij, ze nie ma ciaglosci w polskiej gospodarce (w sensie, ze jak sie syf zastalo to trzeba posprzatac)
            udowodnij jaki wklad wniosla do zycia obywateli poslanka Rokita
            udowodnij jaki wklad wniosl do zycia posel Miller albo Oleks (notabene czlonek AWO) ?
            kto chcial brac w kamasze lekarzy?
            kto nie rozliczyl sie z afery FOZZ?
            kto doprowadzil do smierci Blidy?
            etc, bo o niejakim Korwinie to nawet szkoda mojej klawiatury.
            • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 20:51
              i drugie tyle znajdzie sie o PO big_grin
              tez glosujesz na mniejsze zlo? powodzenia dziecinko na bramkach platnych autostrad, u przywatnych lekarzy a za dziescia lat na glodowej emeryturce z okradzionego przez rudzielca OFE smile
              • czar_bajry Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 22:13
                Z Tobą jest rozmowa na zasadzie.... bo wy murzynów gnębicie....
            • margotka28 Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 20:59
              ale czego drugie tyle? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Ja sie odnioslam do twoich slow hmm "dziecinko", ktore zamiesciles/las wczesniej. Wiec jesli cos piszesz, glosisz teze, to ja udowodnij, a nie ciskasz sie jak nietoperz.
            • freakwave Re: PiS wygrywa wybory.... 24.08.11, 23:00
              > a ile osob jezdzi jedynka za swoje pieniadze i jak czesto?

nie tyle ile by moglo gdyby byla zadarmo tongue_out

> jak mozna i gdzir mozna zrobic zakupy za 200 zlotych na tydzien dla czteroosobo
              > wej rodziny?

to nie ja siedze w garach musialabys zapytac mojej zony jak to robi ale tak to jakos wychodzi w wydatkach ze na miesiac na jedzenie jest jakies 1000- pln liczac miesiac na piec tygodni to wychodzi 200 pln na tydzien proste - moze trzeba mniej zarcia marnowac

> udowodnij, ze z twoich podatkow budowane sa autostrady

udowodnij ze nie?

> udowodnij, ze za czasow poprzednich rzadow polska transplantologia miala sie le
              > piej

nigdzie nie pisalem ze miala sie lepiej, na dzien dzisiejszy rowniez dobrze sie nie ma a to co jest to nie zasluga ekipy rzadzacej - udowodnij ile zrobili w kierunku polepszenia warunkow do transplantacji (kasa jakas dodatkowa moze na kliniki ktore sie tym zajmuja, na badania czy co,no ciekawy jestem jak to donek reke w kierunku przeszczepow w polsce wyciagnal)

> udowodnij ktory inny rzad zniosl przymusowa sluzbe wojskowa lub mial takie plan
              > y

JKM mial takie plany nie od dzis i jeszcze zanim PO sie cokolwiek w glowach roilo w temacie

> udowodnij, skad wziac kase na emerytury/renty/swiadczenia socjalne

spoko zamiast zlikwidowac KRUS i ograniczyc procent jaki OFE pobieraja na obsluge przyszlych emerytur mozna zwyczajnie ukrasc ludziom ich skladki jakiez to proste big_grin kasa do ZUSu poplynie a kolesie w OFE pozostana z takim samym zarobkiem rolasy tez zadowolone beda sie pasc za skladki reszty spoleczenstwa i zaglosuja jak nie na Po to na koalicjanta - PSL polityczna dziwke od wojtka strazaka

> udowodnij, ze nie ma ciaglosci w polskiej gospodarce (w sensie, ze jak sie syf
              > zastalo to trzeba posprzatac)

ciaglosc jest, syf jest, ale donek zwiekszajac liczbe stoleczkow dla ziomali wmawia nam wciaz ze mamy zielona wyspe w morzu kryzysu... hello, KAPITANIE TONIEMY big_grin

> udowodnij jaki wklad wniosla do zycia obywateli poslanka Rokita

o rokicie nic nie pisalem mam ja w doopie

> udowodnij jaki wklad wniosl do zycia posel Miller albo Oleks (notabene czlonek
              > AWO) ?

ich tez mam gdzies i tez o nich nei pisalem

> kto chcial brac w kamasze lekarzy?

lekarze byli od zawsze objeci obowiaskiem sluzby wojskowej, zawsze bylo przeszkolenie wojskowe i stopnie dla kierunkow medycznych to nic nowego

> kto nie rozliczyl sie z afery FOZZ?

kto pozwolil za plytko zakopac nordstream, kto ma w planach sprzedac lotos ruskom za bezcen, kto rozmydlil afere hazardowa?
              kogo widywano z baranina?

> kto doprowadzil do smierci Blidy?

do smierci blidy doprowadzila blida, ktora chciala zadbac o PR i ie postrzelic, niestety wyszlo jej az nadto dobrze.
              kto doprowadzil do smierci leppera?

> etc, bo o niejakim Korwinie to nawet szkoda mojej klawiatury.

bo tak gadaja w tvn24 co nie big_grin
        • freakwave jeszcze 24.08.11, 17:08
          > Jak i również wolę drogi płatne niż gruntowe.

serio nie mierzi cie to ze za kase z podatkow ktore placisz z ktorej strzyze cie nasze panstwo buduje sie autostrade, wielki sukces rzadu rudego (hahahaha w dzien klada kruszywo - podklad pod jezdnie w nocy je wywoza) za przejazd ktora... hello bedziesz musiala zaplacic koledze rudego, nie wqrwia cie to? przeciez to dymanie obywatela polskiego ile wlezie, no ale jak emamy glosuja to emamy chca byc dymane.
          rzady PO wslawily sie jeszcze innymi ciekawymi aferami, ale co tam, lepszy zlodziej i oszust niz PIS (bo innych nie ma) serio wy mozgow nie macie chyba tylko papke gerbera lub qpe
          • sanciasancia Re: jeszcze 24.08.11, 18:15
            Nie, nie mierzi mnie. Cieszę się z możliwości przejechania tej trasy w normalnym tempie, bez stania w korku i podskakiwania na wybojach.
            > ziej i oszust niz PIS (bo innych nie ma) serio wy mozgow nie macie chyba tylko
            > papke gerbera lub qpe
            Ludzie w ogólności mają w mózgach przede wszystkim komórki układu nerwowego. Prezes uczenia się biologii też zakazuje?
            • freakwave Re: jeszcze 24.08.11, 18:43
              nie wiem czego zakazuje prezes ale jak widze fani po maja problemy z czytaniem, czemu cytujac zdanie z ktorego jasno wynika ze nie jestem ZA PIS (nawias jest tu chyba kluczowy, chociaz moze dla fanek PO to trudne do ogarniecia) zwiazujesz mnie z prezesem big_grin
              co do komorek ukladu nerwowego, zdziwilabys sie jaki odsetek objetosci mozgu zajmuja neurony a jaki komorki podporowe zwane glejem smile
              pokusil bym sie o stwierdzenie ze jednak gleju jest troszku wiecej (jakies 10 do 50 razy wiecej)
              stad mozgi ludzkie nie skladaja sie przede wszystkim z neuronow - jakies chcesz jeszcze wiadomosci neurologiczne od prezesa ;d
    • freakwave chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogynem 24.08.11, 17:10
      serio, kobiety naiwne sa i nie powinny miec prawa glosu tongue_out
      • wioskowy_glupek Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 24.08.11, 17:31
        freakwave - bez urazy ale jedyną naiwną w tym wątku jesteś Ty, jeżeli sądzisz że to wszystko co napisałaś jest domeną PO...

Naprawdę Ci baaaardzo głęboko współczuję jeżeli sądzisz iż za PiS czy jakiejkolwiek innej kadencji coś się w tym temacie zmieni... Zmiana świń przy korycie nic nie daje...
        • freakwave Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 24.08.11, 17:35
          gleboko ci wspolczuje tego ze widzisz jedynie dwie partie PO i PIS i dziekuje ci ze dzieki takim wlasnie oszolomom jak ty w Polsce dzieje sie jak sie dzieje i nie zapowiada sie na lepsze, bo przeciez wybieracie calyc zas "mniejsze zlo" i tym sposobem partia ktora gowno robi caly czas jest u wladzy.
          • wioskowy_glupek Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 24.08.11, 19:16
            Skoro bez powodu pozwoliłaś sobie nazwać mnie oszołomem to wejdę na tak dobrze znany Tobie i innym wyborcom PiSu ton dyskrusu...

Współczuć możesz jedynie sobie jeżeli nie rozumiesz podstawowych praw rządzących procesami politologicznymi... ale wówczas lepiej się nie wypowiadać niż rozwiać wątpliwości.

To że są w Polsce inne partie nie znaczy że większość będzie na nie głosować, po pierwsze tępa maso, obojętnie na którą byś zagłosowała, efekt będzie ten sam, ponieważ chodzi im jedynie o dorwanie się do władzy i do pieniędzy.
            Po drugie dopóki polską polityką rządzić będą sondaże, to nikt nie zagłosuje na inną niż PO czy PiS partię, ponieważ nie będzie chciał dopuścić do władzy tej drugiej.

A teraz wracaj lepiej dziecko do podręczników i doucz się czegoś bo naprawdę szkoda żebyś brała udział w jakimkolwiek głosowaniu...
            • freakwave Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 24.08.11, 20:55
              ja sie z toba co do wyborcow sondazy i koryta dokumentnie zgadzam, zastanawia mnie tylko czego to dowodzi bo dla mnie jednego - wyborcy sa debilami za jakich uwazaja ich rzadzacy, gdyby tak nie bylo nie glosowaliby na mniejsze zlo bo to wybor jak pomiedzy samobojstwem przez powieszenie a skokiem z wiezowca...
              • wioskowy_glupek Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 25.08.11, 00:17
                Niby racja, ale nie do końca... Bo to nie jest tak że ktoś jest debilem i głosuje na PO bo tak usłyszał w TVN albo na PiS bo tak usłyszał w RM...

Tylko to jest na tej zasadzie, chcę głosować np. na Palikota ale się boję że oddając ten głos na niego oddaję pole PiS. Albo chętnie bym zagłosowała na PJN ale jak zagłosuję to PO ma większą szansę...

A wiadomo że te pomniejsze partie nie mają szans na wygraną... Jeszcze nie teraz.
                • freakwave Re: chyba zaczynam rozumiec czemu JKM jest mizogy 25.08.11, 12:21
                  jawierze w sile wiekszosci w prawdziwa demokracje i gdyby tak wszyscy ci co nie maja kogo wybrac przynajmniej nie poszli do wyborow to uwazam ze to by cos zmienilo, ale niestety sam zdaje sobie sprawe z tego ze to utopia a szkoda
                  • ola Drożyzna 25.08.11, 13:30

Z danych GUS:
                    inflacja 2005 (początek rządów PIS) - 0,7 %
                    inflacja 2007 (zmiana PIS na PO) - 4 %
                    inflacja 2008-2010) - 3,5 %
                    inflacja teraz - 4 %
                    moze lepiej Prezes nie poruszałby tematu drożyzny w kampanii...
                    • ola PIS-owskie inwestycje 25.08.11, 13:38
                      tylko na jednym przykładzie - mostu Północnego w Warszawie.
                      Zwróccie uwage na szczególną "intensywność" prac za czasów kiedy i prezydent miasta i kraju pochodzili z PIS

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ui/ki/ukbq/5os4v27KuBV74eoTBB.jpg
                    • freakwave Re: Drożyzna 25.08.11, 14:14
                      olu nie osmieszaj sie z drozyzna bo serio trzeba byc wybitnym ignorantem aby inflacji z jesieni 2007 (zmiana pis na po) nie polaczyc z szalejacym ogolnoswiatowym kryzysem smile
                      • ola Re: Drożyzna 25.08.11, 14:22
                        teraz chyba też mamy szalejący światowy kryzys, tak?
                        No chyba żetwierdzi jak Pani Szydło, możemy nakazać ustawą, zeby u nas kryzysu nie było...
                        • iuscogens Re: Pis wygrywa wybory... 25.08.11, 18:30
                          Jeśli mam być szczera, to 100 razy bardziej wolę place Lecha niż to co prezentuje obecny rząd. Przy tym co ostatnio wymyślili przy raporcie Czumy, to mi już ręce opadły na ich bezczelność, co z tego, że nie ma żadnych dowodów na te ich wyimaginowane naciski, co z tego, że wszystko było zgodne z prawem, skoro burzy to ich koncepcję strasznej IV RP, którą namiętnie straszą swoich fanów. Więc skoro nacisków nie było, to przegłosują raport, że jednak były uncertain Co tam dowody, ważne, żeby media miały czym straszyć uncertain
                          Żałosne to, oni chyba w jakimś Matriksie żyją, kryzysu choć jest to dla rządu "zielonej wyspy" nie ma, nacisków nie było, ale skoro sobie wymyślili ze są i ludzi postraszyli to jednak są. Już myślałam, że mityczny katarski inwestor, którego tylko rząd widział i afera hazardowa przez którą połowa rządu poleciała, ale której oczywiście nie było to szczyt ich mozliwości, ale niestety nie doceniłam Donalda i spółki uncertain
                          Ciekawe co jeszcze wymyślą...uncertain
                          • krejzimama Re: Pis wygrywa wybory... 25.08.11, 19:04
                            I tak przegracie wybory pisiory.
                            • freakwave Re: Pis wygrywa wybory... 25.08.11, 19:12
                              wy tez POyeby
                              • ola Re: Pis wygrywa wybory... 25.08.11, 19:19

to kto wygra?
                                Palikot smile))
                                • freakwave Re: Pis wygrywa wybory... 25.08.11, 20:58
                                  ziomki wygraja
                                  smieszne dla mnie jest mowienie o wygranej w kontekscie spoleczenstwa ktore glosuje na mniejsze zlo a wybor jest taki jak pomiedzy kupa a gownem...
                                  czujesz sie wygrana glosujac na mniejsze zlo?
                                  zobaczysz kto sie smieje ostatni za pare lat.
                                  bo dla mnie ktos kto pieprzy o wygranej a jest nastepnie dymany przez partie ktora wybral to frajer, na bank nie mozna o nim mowic zwyciezca big_grin
                                  • czar_bajry Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 01:31
                                    Ty jednak denny jesteś...
                                    • freakwave Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 10:23
                                      nie kotku denna jestes ty, bo nie masz argumentow to jedziesz personalnie glosuj sobei na kogo chcesz, ja tam przezyje bo w polsce nie zarabiam, a ty bedziesz tynk ze sciany zrec, i walic glowa w mur jak mamuni tatusiowi lub dziecku bedzie potrzebna szybko specjalistyczna medyczna pomoc a ty nie bedziesz miala kasiory na zalatwienie tego "prywatnie"
                                      zycze ci tego serio zycze ci zderzenia ze swiatem jaki kreuje PO
                                      np news na pierwszej stronie portalu - witamy w panstwie policyjnym smile
                                      • ola Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 13:40

Ale ja nie głosuję na mniejsze zło.
                                        Mnie się w państwie rządzonym przez Platformę bardzo dobrze żyje.
                                        Zupełnie nie podpisuję się pod tragiczno-ujadająco-narzekająco-skomlącym stylem opisu rzeczywistości, jaki promuje Prezes.
                                        • freakwave Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 14:47
                                          mnie tez sie dobrze zyje, wqrwia mnei jedynoie banda oszustow na gorze big_grin
                                          • ola Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 14:52

i ci oszuści są oczywiście tylko w jednej partii.
                                            a tacy, którym się zdarzy nie zapłacić za benzynę są po prostu roztargnieni, lub działają w interesie społecznym sprawdzając czy stacje benzynowe są odpowiednio chronione
                                            no proszę cię...
                                      • czar_bajry Re: Pis wygrywa wybory... 26.08.11, 14:59
                                        ojoj...
                                        Twoje argumenty powalają na kolana....
    • czar_bajry Re: jeszcze 24.08.11, 22:14
      O argumentów braknie i chamstwo wyłazi....
      • saraanna Re: jeszcze 24.08.11, 22:43
        No sorry, ale jak zakladasz watek na poziomie przekupek z targu, to czego oczekujesztongue_out blyskotliwej dyskusji ?tongue_out Proponuje na drugi raz sie zastanowic ,zanim zalozysz jakis watek ,no chyba ,ze to przekracza twoje mozliwosci intelektualne tongue_out
        • czar_bajry Re: jeszcze 24.08.11, 22:51
          To jest wątek lajtowy, każdy inteligentny forumowicz to wie...
          Jednak niektórym nie dość, że szwankuje poczucia humoru to i inteligencja utyka...
          • freakwave Re: jeszcze 24.08.11, 23:05
            intelygencja przez duze Y utyka frajerom ktorzy ida do wyborow glosowac na "mniejsze zlo"
          • saraanna Re: jeszcze 24.08.11, 23:09
            Czytajac twoje poprzednie watki ,jakos trudno mi w to uwierzyc,ze to watek lajtowy.Niestety mam obawy,ze ty naprawde tak myslisz tongue_out ,inaczej bys tak nie naskakiwala na freakwave tongue_out
            Watkow lajtowych na forum jest sporo,ale twoje sa jakos wyjatkowo monotematyczne.Czyzby drugie wcielenie Krejzi smile
            ------
            Gdy czegoś bardzo pragniesz, cały Wszechświat sprzęga się by Ci to dać * Paulo Coelho *
            • czar_bajry Re: jeszcze 24.08.11, 23:12
              Możesz rozwinąć tą złotą myśl???
    • kunegunda32 Re: jeszcze 25.08.11, 10:18
      Że kto? Podaj definicję bo nie wiem o czym mówisz kryptopisiurku. Czy to jakiś język i terminologia znane tylko wyznawcom jarkacza? Masz jego obrazek w domu? Palisz świeczki i codziennie bijesz przed nim pokłony? Zapewne tak. Boszszsz ale ci ten twój mózg wyprali. Żal.
    • kunegunda32 Re: jeszcze 25.08.11, 12:40
      Ooo. Nawet nie wiedziałam, że tak celnie trafiłam. No proszę, prawda w oczy kole co? Weź leć bo się na mszę spóźnisz krynico mądrości.
      • freakwave PLONK 25.08.11, 13:09
        jesli nie dociera...
    • freakwave liberalna PO 26.08.11, 10:28
      wyborcza.pl/1,75478,10176050,Policji_ciagle_malo.html
      moze lepiej jeszcze zeby zmienili nazwe na MILICJA OBYWATELSKA big_grin
      trzeba byc niespelna rozumu aby glosowac na ta partie i jeszcze miec na tyle wyprany leb aby twierdzic ze ona zapewni czlowiekowi swobode we wlasnym panstwie smile
      otworzcie oczy bo robia was w czlona drogie panie, to wcale nie wyglada tak rozowo jak sie wydaje, swoa droga gdyby za jarka probowano cos takiego wprowadzic to bylaby jatka byscie sie z nerwow porzygaly chyba,a tu prosze bez echa przechodzi ;D
      i co gorsze pis czy po?
      • saraanna Re: liberalna PO 26.08.11, 13:33
        Chyba otworze sklep ze skarpetami smile Teraz skarpety beda mialy wziecie ,jak bedzie strach trzymac kase na koncie w banku tongue_out
      • ola Re: liberalna PO 26.08.11, 13:45

A to mi akurat zupełnie nie przeszkadza.
        Uważam, że policja powinna mieć bardzo duże uprawnienia, żeby mieć środki do utrzymywania w społeczeństwie porządku.
        Wolę policjanta podsłuchującego bandziorów od policjanta, w którego gó...arze rzucają zgniłymi jabłkami.
        PIS-owiec powinien chyba to rozumieć? Akurat Prezes wciaz postuluje silne państwo, a prokuratura za czasów PIS-u robiła co chciala
        • saraanna Re: liberalna PO 26.08.11, 14:22
          PIS-owcy chyba rozumieja i nie PIS-owcy rowniez,natomiast ty chyba nie za bardzotongue_out
          Przeczytaj jeszcze raz artykul ,to moze zrozumiesz,ze to nie chodzi tylko o przestepcow ale o kazdego obywatela ,ktorego akurat policja bedzie miala ochote sprawdzic smile
          • iuscogens Re: liberalna PO 26.08.11, 14:29
            Jak ktoś kocha Donalda miłością bezgraniczną to mu nawet nie bedzie przeszkadzać, że go podsłuchują tongue_out
            A tak przy okazji to własnie z rządów PO bardzo wzrosła ilośc podsłuchów, jakiś czas temu było o tym głosno, poza tym znacznie zwiększono uprawnienia ABW w tym zakresie. A że ABW kieruje nieogarniety pan, który nie wie ile kosztuje samochód to jest wesoło tongue_out
            • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 14:38
              "Sąd jest od tego, by mówić kto w debacie publicznej posługuje się kłamstwem. Wyborcy nie są w stanie sami tego rozstrzygnąć." Agnieszka Pomaska

Skoro 20 do 30% głosujących chce oddac głos na PiS to Pani Pomaska mówi prawdę.
              • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 14:39
                no i widzisz krejzi za kogo uwaza cie twoj uwielbiony donald, za DEBILA big_grin
                • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 14:41
                  Noe donald tylko Pan Premier Donald Tusk.
                  Akurat ja nie mieszczę się w grupie głosujących na PiS. Nie lubie socjalistów ani tych brunatnych ani tych czerwonych.
                  • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 14:45
                    a tych z po co gruszki na wierzbie obiecujom to lubisz jo?
                    • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 14:55
                      W grudniu 2011 dojade A2 do Niemiec
                      W 2012 A1 połaczy Łódż z 3miastem
                      Jesienią 2012 A2 dojdzie do Wawy.
                      ZA 3 lata jak przyjade do Łodzi wysiade na nowym pieknym dworcu.
                      Niedługo Wawa otrzyam Most Połncny
                      Wrocław obwodnice
                      A4 dojezdzam od granicy do Krakowa

Gruszki?
            • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 14:38
              i zamykaja dzieciakow za prowadzenie strony antykomor big_grin tez mi afera hehe za kase podatnika big_grin
              moja dewiza jest taka kazdy debil zasluguje dokumentnie na to co go spotyka, wiec jak widze ze emama ktora glosuje na po bo to mniejsze zlo dziwi sie ze coraz "lepiej" sie zyje to sie turlam ze smiechu
              • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 14:39
                Sie z tej radości nie oszczaj jak kundel.
          • ola Re: liberalna PO 26.08.11, 14:38

Och, rozumiem, kotku, rozumiem...
            Rozumiem też, że żeby złapać bandziora, czasem trzeba najpeirw zebrać dowody. Nikt z kartką "bandzior" na czole nie chodzi.
            A uczciwy człowiek chyba nie ma się czego bać, nie?
            Ciekawe, że ci, którzy mi zarzucają, że bezgranicznie coś Donaldowi wybaczam, dokładnie to samo bez żadnej refleksji wybaczyli by Prezesowi.
            Bo jakoś za czasów agenta Tomka nie słyszałam głosów waszego oburzenia na działanie służb w sprawie np. Blidy czy Sawickiej? Wtedy to było całkiem zasadne ściganie przestępców, nie?
        • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 14:35
          gorzej jak na gorze rzady sprawuja bandziory ;D
          poczytaj co wyprawial grzesiu schetyna z baranina np.
          wowczas dostep do info na temat tego co kto z kim i dlaczego oraz za czyja kase przestaje byc bezpieczny dla obywateli.
          • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 14:39
            > poczytaj co wyprawial grzesiu schetyna z baranina np.

Jadł kebaba?
            • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 14:41
              „W 2003 roku, gdy w Polsce i w Austrii trwało intensywne śledztwo mające wyjaśnić okoliczności śmierci Jeremiasza Barańskiego ps. Baranina, austriacka policja w trybie tajnym przekazała stronie polskiej nagrania z mikrokamer zainstalowanych w willi gangstera w Gamratneusidl [chyba powinno być, Gramatneusiedl — przyp. G. R.] pod Wiedniem. Zarejestrowano tam m.in. wpływowych w latach 90. prokuratorów z Dolnego Śląska. Zostali sfilmowani w momencie, gdy przyjmowali od »Baraniny« grube koperty z pieniędzmi z łapówek za umarzanie śledztw przeciwko tzw. mafii paliwowej, kierowanej przez ludzi »Baraniny«. Oprócz tego na przekazanych do Polski nagraniach zarejestrowany był również gwałt zbiorowy na żonie znanego gangstera. W gwałcie tym uczestniczył bardzo znany polityk — dziś jeden z najbliższych współpracowników premiera Donalda Tuska. Z tego względu dokumenty opisujące nagrania zostały opatrzone klauzulą »geheim!«, co oznacza »tajne«. Nie zostały jednak wykorzystane przez polskie organy ścigania. Zaraz po tym, jak trafiły do naszego kraju, w tajemniczych okolicznościach zaginęły. Nie znaleziono ich do dziś. Opisanych dygnitarzy nie ukarano za przestępstwa. Sprawę wyciszono.

[…]”

13 stycznia 2011 dementi na ten temat nie bylo
              • krejzimama Re: liberalna PO 26.08.11, 15:04
                Nie zapytam o źródło. Wystarczy wyguglać kto to rozpowszechnia.
                • freakwave Re: liberalna PO 26.08.11, 18:10
                  wystarczy pomyslec czemu tego nikt nie dementuje i sprawy o znieslawienie nie zaklada skoro to nieprawda ;P
          • ola Re: liberalna PO 26.08.11, 14:54

a ministra Lipca pamiętasz???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka