adwarp 05.09.11, 21:49 wyjęłam ze skrzynki awizo, a ponieważ nie czekam na nic, to zachodzę w głowę co to może być? i jedyne co mi przychodzi do łba, to jakiś urząd skarbowy, albo sąd co jeszcze?, dajcie coś pozytywnego, bo nie zasnę[prosi]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 21:52 Może też być jakaś przesyłka prywatna, której nadawca nie chciał ryzykować jej zaginięcia bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 21:52 Masz cos własnego? Mieszkanie, działkę, kawałek lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 21:53 Wszystko można wysłać poleconym..... Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 21:55 Mandat? Ale też nowa karta bankomatowa, czy kredytowa, pin do w/w, zaproszenie do udziału w badaniach genetycznych pod kątem nowotworów, jakieś produkty reklamowe, czy próbki- no jest trochę opcji Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:01 to ja wybieram bramkę nr 3 i pin do karty Mandat? brrry, trochę sie jeździło, ale samochód na małżonka, to on pierwszy by się dowiedział jeszcze większe brrry produktów reklamowych ani próbek nigdy nie dostałam poleconym Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 21:57 Zdjęcie z fotoradaru. Tyle, że to nie pozytywne. Z bardziej pozytywnych rzeczy, sprawdź czy nie kończy Ci się ważność karty bankomatowej albo kredytowej, zwykle przysyłają nową gdzieś na miesiąc przed. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:03 Kartę przysłali kilka tygodni temu zwykłym, więc może to PIN? oj,żeby to był PIN..., chociaż ostatnio aktywowałam rzeczoną kartę via internet..., ale Pin powinien i tak przyjść, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Polecony - skąd może być? 06.09.11, 09:01 adwarp napisała: > Kartę przysłali kilka tygodni temu zwykłym, więc może to PIN? oj,żeby to był PI > N..., chociaż ostatnio aktywowałam rzeczoną kartę via internet..., ale Pin powi > nien i tak przyjść, prawda? no nie wiem...w ostatnim m-cu dostałąm 3 karty i piny nadawałam do nich sama Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:04 jak nie zasniesz to przyjedz do mnie sprzatac [prosi] Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:18 a co masz do picia?[przełyka ślinę] i to sprzątanie, to czego dotyczy?, bo ja najbardziej, to w szafach lubię grzebać Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:22 mleko pifko ( myslalm ze nie mam ale jednak mam ) kompot wisniowy i kapucino z guarana a sprzatanie to glownie ukladanie w szafach szafkach i szafeczkach Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:25 kompot z guaraną, a kapucino z wisienką w likierze, to już byłoby cuś polej, a ja ci powiem od której szafki masz zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Polecony - skąd może być? 05.09.11, 22:36 zacznij od tej górnej..., ale, czy jest sens o tej porze robotę rozkładać?, bo ja muszę lecieć na ebay, bo mi aukcja przepadnie..., zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Polecony - skąd może być? 06.09.11, 08:39 Awizo może też być na dużą przesyłkę - koperta z próbkami / paczka / czasem czasopisma, którym się nie chce listonoszom nosić I daj znać, czym się tak zestresowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Polecony - skąd może być? 06.09.11, 09:13 Ja ostatnio dostałam polecony z ZUSu. Dotyczył źle naliczonych składek za jakieś zamierzchłe czasy i dostałam 900 zł zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: Polecony - skąd może być? 06.09.11, 09:53 Ja dostaję polecone z banku, że np. zmienili punkt 58759 jakiegoś tam regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Polecony - skąd może być? 06.09.11, 09:55 nienawidze poleconych moze byc z -us -zus -policji -sadu -fotka z fotoradaru a z bardziej pozytywnych -moze bralas udzial w jakims konkursie? (ja kiedys jakiegos smsa wyslalam do eremefki czy innej zetki i dostałam poleconym płyte cd) -moze byc pin i to jego obstawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Jeszcze nic nie wiem:( 06.09.11, 10:54 zadzwoniłam do UP, myślałam,że mi pani powie, ale "muszę przyjść osobiście" Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Jeszcze nic nie wiem:( 06.09.11, 11:02 yyy ale Ty masz jakiś problem z odebraniem poleconego? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jeszcze nic nie wiem:( 06.09.11, 11:06 To chyba jasne, że musisz tam pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: odebrałam 06.09.11, 21:10 musiałam iść, ale mogłam dopiero po pracy, a chciałam wiedzieć wcześniej dostałam info z Towarzystwa Ubezpieczeniowego /z którego sie wypisałam już jakiś czas/, ze naliczyli mi pieniądze za jednostki udziałowe i chcą mi je wypłacić [cieszy się] , ale muszę odprowadzić podatek [nie cieszy się] dzięki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś