lidia341 02.10.11, 21:46 Byłam ostatnio u lekarza bo miałam zapalenie krtani. Dała mi antybiotyk który kosztował prawie 30 zeta,obecnie już boli mnie ucho lewe no jak pech to pech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: O służbie zdrowia cd... 02.10.11, 21:51 a to akurat o tobie, a nie o służbie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: O służbie zdrowia cd... 02.10.11, 21:56 Dziwne, że na zapalenie krtani dostałaś antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: O służbie zdrowia cd... 02.10.11, 21:59 e_r_i_n napisała: > Dziwne, że na zapalenie krtani dostałaś antybiotyk. Ja też się dziwię, ponieważ w 90% przypadkach zap.krtani jest na tle wirusowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: O służbie zdrowia cd... 02.10.11, 22:05 Dokładnie. Ale to czasami sami pacjenci prosza lekarza o przepisanie antybiotyku, bo wierzą, że bardziej im to pomoże (ludzie zapominają czasami jeszcze, że antybiotyki pomagaja na choroby o podłożu bakteryjnym, a nie wirusowym).I lekarzem czasami przystaja na prosbe pacjenta. A jaki niby antybiotyk brałas? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: O służbie zdrowia cd... 03.10.11, 11:21 Moja mama ma przechodzone zapalenie pluc,bo lekarz nie zauwazyl owego,teraz ma 3miesiace leczenia.Biorac pod uwage,ze zapalenie pluc to nie przelewki uwazam,ze powinna go zaskarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś