eilian 07.10.11, 17:52 Czy u dealera samochodowego negocjacje są dopuszczalne? Zaznaczę, że nie kupuję niestety luksusowej bryki za kilkaset tyś. żeby mnie po rękach musiał całować, a raczej mały samochodzik za kilkadziesiąt tyś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamesonwhiskey Re: wypada się targować? 07.10.11, 18:06 > Czy u dealera samochodowego negocjacje są dopuszczalne? jak nie umiesz sie targowac to idz z kim kto umie Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: wypada się targować? 07.10.11, 18:12 pewnie, ze mozna a nawet trzeba moge ojego tate ci wypozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: wypada się targować? 07.10.11, 18:41 haha ;D ale tak seerio to ma smykalke do tego typu negocjacji. w zeszlym roku kupowal auto to oprocz tego niby gratisu, ktory w sumeiw szystkim daja podostawal pare innych mnijeszych i wiekszych gadzetow, sam troche dal ze swojej firmy...co procentuje do dzisiaj -taki handel wymienny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: wypada się targować? 07.10.11, 20:16 Ja nie napisałam, że nie umiem się targować, tylko pytam czy wypada, bo nie chcę wyjść na buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: wypada się targować? 07.10.11, 21:38 ze mnie musi być straszny burak, bo jak kupuje buty w sklepie to proszę o rabat Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: wypada się targować? 07.10.11, 21:45 > Ja nie napisałam, że nie umiem się targować, jak ktos umie to sie nad tym nie zastanawia , tylko sie targuje w kazdej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
mordaprostaczka Re: wypada się targować? 07.10.11, 19:01 nie pytasz jak na bazarze ile pan opuści tylko jak wytrawny pejsaty: jaki dostanę u pana rabat? sens ten sam, a klasa inna Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: wypada się targować? 07.10.11, 20:04 Oczywiście, że wypada. I można naprawdę dużo zyskać Odpowiedz Link Zgłoś