rosapulchra-0 27.10.11, 20:07 Jak wam się podoba? Nie za dużo fotoszopa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graue_zone Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:10 Żałosne. Nie wiem już, co zrobiłaby tylko po to, by przez chwilkę zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22 A myślałam, że celebrycka sesja ciążowa to już oczywista oczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:54 Jak byłaś w ciąży nie miałaś programu photo shop? Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Ania Mucha 29.10.11, 01:56 super wygląda, zdjęcia ładne bez przesady nago nie pozuje, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22 Heh, nie ma nic bardziej rozśmieszającego niż ktoś, kto koniecznie chce zrobić coś skandalicznego i za cholerę mu nie wychodzi. Bo chyba sądziła, że te zdjęcia to będzie skandal? NB bardzo ładnie wyszła, szczególnie na tym w sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:26 e nie zdjęcia fajne, fajne ciuchy tylko z twarzy ją ledwo poznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:18 Slicznie wyglada,pokazala za kobieta w ciazy nie musi wygladac zle,i zakyrywac sie ,bo w ciazy to znaczy ze seks uprawia,fuj i bee. uwielbiam takie sesje . Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22 Ja własnie tak wyglądałam przed porodem, wielki cyc i brzuch jak piłka, tylko przez to z porodem było gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:28 Dziwnie wygląda , bo ona jest niska na zdjęciu pokazana jest jakby miała 180 cm.. a poza tym ładne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:33 IHMO wygląda po prostu doskonale. Zbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:41 Wygląda idealnie. Jak wszystkie co na okładce tego pisma były. Tylko sobie nazwiska nie mogę skojarzyć... Niby podpisane, że Mucha, ale ja widzę wyraźnie twarz jakieś amerykańskiej aktorki Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:53 To nie jest Ania Mucha. Ona za chiny tak nie wygląda,zmienili w niej chyba z 80%. A potem normalne kobiety napatrzą się na takie okładki i mają stresa,że one tak nie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:55 Nie mają stresu bo w realu nie ma takich kobiet, nie licząc tych na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:20 Przypomina mi tą aktorkę co gra w nowym sezonie How I Met Your Mother dziewczynę z którą chodzi Barney. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:52 Manekin na wystawie wygląda bardziej naturalnie od niej. Mam nadzieję, że faktycznie sądząc po rozmiarze brzucha spodziewa się bliźniąt inaczej droga do poporodowej szczupłej sylwetki może być długa i usiana kolcami Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:20 Wyszła rewelacyjnie, świetne nogi. Szkoda, że nie jej Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:44 Czemu ona tak obnaża zęby na tym drugim zdjęciu? Ni to uśmiech, ni to co. A poza tym przegięła z fotoszopem, zaburzyli jej proporcje ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:52 No jak to, ma być taka ponętna. Nie znasz się Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:48 Ona jest tak sztuczna w realu, że już mi wszystko jedno, że ta twarzyczka to nie jej i te nogi długaśne też nie jej i cyc uniesiony. Jak zobaczyłam program Lisa z jej udziałem, stwierdziłam, że gorzej już być nie może. Kiedys była jakas fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:51 A słyszałyście o porodzie? Znaczy się, że ma zamiar doczekać się orgazmu podczas porodu. Matko. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:53 No to ja jej życzę tego orgazmu! Porodowego! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:56 No wiesz, jak nie było przy poczęciu to może chociaż przy porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:59 Swoją rogą ciekawe, jak różne kobiety przygotowują się do porodu. Ja chciałam, żeby dziecko jak najszybciej się urodziło, żeby zdrowe było. Anna czeka na orgazm. Szczęściara. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Ania Mucha 27.10.11, 22:07 Nie śmiejcie się z niej. Ona jeszcze nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Ania Mucha 27.10.11, 22:54 Dobre pytanie. Mnie sie najbardziej podoba facet, który zrobił retusz Widać, ze to profesjonalna robota, widac rękę wrażliwego gościa z wyczuciem i doskonałą techniką. Niby wiadomo, ze to ewidentny fotoszop, ale jednak mimo to jest to ładne, lepsze od niejednych reklam z najwyższych półek. Mucha ma jakies 1,5 raza grubsze nogi. Na zdjęciach wyszły bardzo naturalnie szczupłe. Biust bardzo dobrze pozostawiony praktycznie bez retuszu, czyli lekko niedoskonały, naturalny. Twarz Mucha ma sama w sobie doskonałą (imho), więc tutaj retusz najbardziej denerwuje. Stylizacja najsłabsza - na drugim zdjęciu przywołuje dziwne skojarzenia, ale podejrzewam, ze za to odpowiedzialny był inny gosc Czyli wielki plus dla grafika. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:14 bardzo ładne zdjęcie, ale nurtuje mnie i mierzi jednocześnie przeświadczenie, że sporą wagę miał tu czynnik forsotwórczy. myślę, że grubo jej za tą okładkę zapłacili, i że nie zrobiła tego dla prowokacji, ale dla kasy. na prowokacje bowiem już ździebko za późno, zwłaszcza po tym: fotka Muchy, jakkolwiek dość estetyczna, kojarzy mi się z wizerunkiem prostytutki którą zawiodła antykoncepcja. nic głębszego w tym nie ma imo. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:32 Imho nie znasz realiów. Mysle, ze to ona musiala słono wybulić... Najlepsza plotkarska gazetka wynajmujaca najlepsze agencje reklamowe i grafików, a ona przeciez nie zyje z talentu (który zreszta ma, ale kto by sie tym przejmowal), tylko własnie z takich akcji. Mysle, ze Ania i Viva wyszły na zero, a najwięcej zarobiła agencja od zdjęć i grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:54 Naprawdę wiecie lepiej, gdzie Anię swędzi, że takie dywagacje prowadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Ania Mucha 28.10.11, 01:00 Mucha jest tak żenująca że nawet paradowanie z brzuchem na okładce mnie nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ania Mucha 28.10.11, 15:29 rosapulchra-0 napisała: > Naprawdę wiecie lepiej, gdzie Anię swędzi, że takie dywagacje prowadzicie? :sho > ck: Wiesz jak jest, jeden sie czuje pudelkowym dermatologiem, a inny forumowym proktologiem,co to zawsze chetnie zdiagnozuje duposcisk na tle nerwowym. Troche tolerancji, kurde! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ania Mucha 28.10.11, 13:45 virtual_moth napisała: > Imho nie znasz realiów. Mysle, ze to ona musiala słono wybulić... powiadasz? faktycznie, nie wiem jak to się odbyło w szczegółach, bo i skąd, ale nie dowierzam, że wyłącznie poszła w koszty lko > własnie z takich akcji. Mysle, ze Ania i Viva wyszły na zero, a najwięcej zaro > biła agencja od zdjęć i grafiki. całkiem możliwe że doraźnie tak było. mimo to będę się upierać, że każdy ma swoje materialne oczekiwania względem tej sesyjki życie. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Ania Mucha 28.10.11, 10:00 Zadna rewelacja, w ciązy wyglądałam szczuplej od niej, a przecież tu jeszcze dochodzi photoshop... Widocznie dziewczyna kasy potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: Ania Mucha 28.10.11, 10:59 No i co z tego,że się tak pokazała? Demi More mogła i już nie chodzi o wielkośc"gwiazdy".Ale Demi ma więcej fanów i im się to po prostu spodobało.Ania ma mniej i nagle wszystkich"szokuje". Pozakał brzuch to pokazała.Chwała za to,że są i takie co wyglądały szczuplej od niej.Ale jak JA! bym tak wyglądała w ciązy i chcieli by mi zdj robic tez bym się zgodziła Nie..nie lubię jej...znaczy "wisi" mi ona i jej ciąża.Uważam jednak,że prezentuje się lepiej niż ta...no... Skrzynecka.A! no i Skrzynecka też zarzekała się,że cicho sza,nikomu nic...a tu potem sesja i wywiad w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Ania Mucha 28.10.11, 11:37 Tak, Mucha, zrozumialam twoj komunikat, ze kobieta w ciazy moze byc seksowna, a teraz czekam na publiczny porod i wyretuszowane zdjecia krocza, a nastepnie powrot do pracy nastepnego dnia (zaraz po plastyce brzucha) i na kolejne fantastyczne produkcje telewizyjne - moze ktoras z nich wreszcie udowodni, ze naprawde jestes aktorka. Aha, podczas porodu dziecko oczywiscie bedzie jak na amerykanskim filmie - wyciagaja czysciutkie, rozowiutkie i tak na oko miesieczne, a pani rodzaca z pelnym makijazem, rzecz jasna. ZIEW. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Ania Mucha 28.10.11, 12:24 Dopiero "się sprzedawała" wyśmiewając się z mamusiek, śmierdzących bachorów oraz z celebrytek. Teraz "się sprzedaję"będąc mamuśką- celebrytką. Tylko ze ja jej nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Ania Mucha 29.10.11, 12:50 O to to! Niestety ale nudna się robi już panienka. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Ania Mucha 28.10.11, 12:40 jeez, ta z prawej to myślałam, że Alicja Bachleda-Curuś. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Ania Mucha 29.10.11, 12:43 Viva i Gala przesadzaja z photoszopem to fakt, ale Mucha ladnie wyszla. Nie wiem co widzicie zenujacego w tych zdjeciach? o to jest sie celebryta aby sie na okladkach pokazywac.. Kazdy ma swoja prace Odpowiedz Link Zgłoś