Dodaj do ulubionych

Ania Mucha

27.10.11, 20:07
Jak wam się podoba? Nie za dużo fotoszopa? wink
Obserwuj wątek
    • graue_zone Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:10
      Żałosne. Nie wiem już, co zrobiłaby tylko po to, by przez chwilkę zaistnieć.
      • angazetka Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22
        A myślałam, że celebrycka sesja ciążowa to już oczywista oczywistość...
    • yenna_m Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:11
      chcialabym tak w ciazy wygladac :p
      • gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:54
        Jak byłaś w ciąży nie miałaś programu photo shop?
    • 18_lipcowa1 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:21
      P R Z E S A D Z 1 Ł A
      • w_miare_normalna Re: Ania Mucha 29.10.11, 01:56
        super wygląda, zdjęcia ładne
        bez przesady nago nie pozuje, no nie ?
    • a.va Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22
      Heh, nie ma nic bardziej rozśmieszającego niż ktoś, kto koniecznie chce zrobić coś skandalicznego i za cholerę mu nie wychodzi. Bo chyba sądziła, że te zdjęcia to będzie skandal? NB bardzo ładnie wyszła, szczególnie na tym w sukience.
      • sharpless6 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:26
        e nie zdjęcia fajne, fajne ciuchy tylko z twarzy ją ledwo poznaję.
        • 3-mamuska Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:18
          Slicznie wyglada,pokazala za kobieta w ciazy nie musi wygladac zle,i zakyrywac sie ,bo w ciazy to znaczy ze seks uprawia,fuj i bee.
          uwielbiam takie sesje .
    • sharpless6 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:22
      Ja własnie tak wyglądałam przed porodem, wielki cyc i brzuch jak piłka, tylko przez to z porodem było gorzej.
      • azjaodkuchni Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:28
        Dziwnie wygląda , bo ona jest niska na zdjęciu pokazana jest jakby miała 180 cm.. a poza tym ładne zdjęcia.
    • guderianka Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:32
      Mi się podoba wink
      • rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:33
        IHMO wygląda po prostu doskonale. Zbyt.
    • kropkacom Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:41
      Wygląda idealnie. Jak wszystkie co na okładce tego pisma były. Tylko sobie nazwiska nie mogę skojarzyć... Niby podpisane, że Mucha, ale ja widzę wyraźnie twarz jakieś amerykańskiej aktorki tongue_out
      • blekitny.zamek Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:53
        To nie jest Ania Mucha.
        Ona za chiny tak nie wygląda,zmienili w niej chyba z 80%.
        A potem normalne kobiety napatrzą się na takie okładki i mają stresa,że one tak nie wyglądają.
        • gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:55
          Nie mają stresu bo w realu nie ma takich kobiet, nie licząc tych na wystawie.
      • lelija05 Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:57
        Mary-Louise Parker
        • kropkacom Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:20
          Przypomina mi tą aktorkę co gra w nowym sezonie How I Met Your Mother dziewczynę z którą chodzi Barney.
          • vampire-freak Re: Ania Mucha 29.10.11, 08:42
            Nora z pięknym brytyjskim akcentem smile
            • kropkacom Re: Ania Mucha 29.10.11, 08:46
              No, dokładnie big_grin
    • gazeta_mi_placi Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:52
      Manekin na wystawie wygląda bardziej naturalnie od niej.
      Mam nadzieję, że faktycznie sądząc po rozmiarze brzucha spodziewa się bliźniąt inaczej droga do poporodowej szczupłej sylwetki może być długa i usiana kolcami smile
    • lilly_about Re: Ania Mucha 27.10.11, 20:57
      Bardzo mi się podoba.
    • lillaj Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:20
      Wyszła rewelacyjnie, świetne nogi. Szkoda, że nie jejsmile
    • hawa.etc Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:44
      Czemu ona tak obnaża zęby na tym drugim zdjęciu? Ni to uśmiech, ni to co.
      A poza tym przegięła z fotoszopem, zaburzyli jej proporcje ciała.
      • naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:52
        No jak to, ma być taka ponętna. Nie znasz się big_grin
    • naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:48
      Ona jest tak sztuczna w realu, że już mi wszystko jedno, że ta twarzyczka to nie jej i te nogi długaśne też nie jej i cyc uniesiony. Jak zobaczyłam program Lisa z jej udziałem, stwierdziłam, że gorzej już być nie może. Kiedys była jakas fajniejsza.
    • naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:51
      A słyszałyście o porodzie? Znaczy się, że ma zamiar doczekać się orgazmu podczas porodu.
      Matko.
      • rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:53
        No to ja jej życzę tego orgazmu! Porodowego!
        • naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:56
          No wiesz, jak nie było przy poczęciu to może chociaż przy porodzie big_grin
      • naomi19 Re: Ania Mucha 27.10.11, 21:59
        Swoją rogą ciekawe, jak różne kobiety przygotowują się do porodu. Ja chciałam, żeby dziecko jak najszybciej się urodziło, żeby zdrowe było. Anna czeka na orgazm. Szczęściara.
        • tosterowa Re: Ania Mucha 27.10.11, 22:07
          Nie śmiejcie się z niej. Ona jeszcze nie wie... tongue_out
          • gupia_rzona Re: Ania Mucha 27.10.11, 22:39
            dobre dobre big_grin 10/10
    • virtual_moth Re: Ania Mucha 27.10.11, 22:54
      Dobre pytanie. Mnie sie najbardziej podoba facet, który zrobił retuszsmile Widać, ze to profesjonalna robota, widac rękę wrażliwego gościa z wyczuciem i doskonałą techniką. Niby wiadomo, ze to ewidentny fotoszop, ale jednak mimo to jest to ładne, lepsze od niejednych reklam z najwyższych półek.
      Mucha ma jakies 1,5 raza grubsze nogi. Na zdjęciach wyszły bardzo naturalnie szczupłetongue_out. Biust bardzo dobrze pozostawiony praktycznie bez retuszu, czyli lekko niedoskonały, naturalny. Twarz Mucha ma sama w sobie doskonałą (imho), więc tutaj retusz najbardziej denerwuje. Stylizacja najsłabsza - na drugim zdjęciu przywołuje dziwne skojarzenia, ale podejrzewam, ze za to odpowiedzialny był inny goscwink
      Czyli wielki plus dla grafika.
    • kosheen4 Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:14
      bardzo ładne zdjęcie, ale nurtuje mnie i mierzi jednocześnie przeświadczenie, że sporą wagę miał tu czynnik forsotwórczy. myślę, że grubo jej za tą okładkę zapłacili, i że nie zrobiła tego dla prowokacji, ale dla kasy. na prowokacje bowiem już ździebko za późno, zwłaszcza po tym:
      https://www.dailyecho.co.uk/resources/images/897062/?type=display

fotka Muchy, jakkolwiek dość estetyczna, kojarzy mi się z wizerunkiem prostytutki którą zawiodła antykoncepcja. nic głębszego w tym nie ma imo.
      • virtual_moth Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:32
        Imho nie znasz realiów. Mysle, ze to ona musiala słono wybulić... Najlepsza plotkarska gazetka wynajmujaca najlepsze agencje reklamowe i grafików, a ona przeciez nie zyje z talentu (który zreszta ma, ale kto by sie tym przejmowal), tylko własnie z takich akcji. Mysle, ze Ania i Viva wyszły na zero, a najwięcej zarobiła agencja od zdjęć i grafiki.
        • rosapulchra-0 Re: Ania Mucha 27.10.11, 23:54
          Naprawdę wiecie lepiej, gdzie Anię swędzi, że takie dywagacje prowadzicie? shock uncertain
          • wioskowy_glupek Re: Ania Mucha 28.10.11, 01:00
            Mucha jest tak żenująca że nawet paradowanie z brzuchem na okładce mnie nie dziwi...
          • kosheen4 Re: Ania Mucha 28.10.11, 15:29
            rosapulchra-0 napisała:

> Naprawdę wiecie lepiej, gdzie Anię swędzi, że takie dywagacje prowadzicie? :sho
            > ck: uncertain

Wiesz jak jest, jeden sie czuje pudelkowym dermatologiem, a inny forumowym proktologiem,co to zawsze chetnie zdiagnozuje duposcisk na tle nerwowym. Troche tolerancji, kurde! tongue_out
        • kosheen4 Re: Ania Mucha 28.10.11, 13:45
          virtual_moth napisała:

> Imho nie znasz realiów. Mysle, ze to ona musiala słono wybulić...

powiadasz? faktycznie, nie wiem jak to się odbyło w szczegółach, bo i skąd, ale nie dowierzam, że wyłącznie poszła w koszty wink

lko
          > własnie z takich akcji. Mysle, ze Ania i Viva wyszły na zero, a najwięcej zaro
          > biła agencja od zdjęć i grafiki.

całkiem możliwe że doraźnie tak było. mimo to będę się upierać, że każdy ma swoje materialne oczekiwania względem tej sesyjki smile życie.
    • milenka_net Re: Ania Mucha 28.10.11, 10:00
      Zadna rewelacja, w ciązy wyglądałam szczuplej od niej, a przecież tu jeszcze dochodzi photoshop...
      Widocznie dziewczyna kasy potrzebuje.
      • foro-estupido Re: Ania Mucha 28.10.11, 10:59
        No i co z tego,że się tak pokazała?
        Demi More mogła i już nie chodzi o wielkośc"gwiazdy".Ale Demi ma więcej fanów i im się to po prostu spodobało.Ania ma mniej i nagle wszystkich"szokuje".
        Pozakał brzuch to pokazała.Chwała za to,że są i takie co wyglądały szczuplej od niej.Ale jak JA!wink bym tak wyglądała w ciązy i chcieli by mi zdj robic tez bym się zgodziławink
        Nie..nie lubię jej...znaczy "wisi" mi ona i jej ciąża.Uważam jednak,że prezentuje się lepiej niż ta...no... Skrzynecka.A! no i Skrzynecka też zarzekała się,że cicho sza,nikomu nic...a tu potem sesja i wywiad w gazecie...uncertain
    • aniorek Re: Ania Mucha 28.10.11, 11:37
      Tak, Mucha, zrozumialam twoj komunikat, ze kobieta w ciazy moze byc seksowna, a teraz czekam na publiczny porod i wyretuszowane zdjecia krocza, a nastepnie powrot do pracy nastepnego dnia (zaraz po plastyce brzucha) i na kolejne fantastyczne produkcje telewizyjne - moze ktoras z nich wreszcie udowodni, ze naprawde jestes aktorka.
      Aha, podczas porodu dziecko oczywiscie bedzie jak na amerykanskim filmie - wyciagaja czysciutkie, rozowiutkie i tak na oko miesieczne, a pani rodzaca z pelnym makijazem, rzecz jasna.

ZIEW.
      • ledzeppelin3 Re: Ania Mucha 28.10.11, 12:24
        Dopiero "się sprzedawała" wyśmiewając się z mamusiek, śmierdzących bachorów oraz z celebrytek. Teraz "się sprzedaję"będąc mamuśką- celebrytką. Tylko ze ja jej nie kupuję.
      • sadosia75 Re: Ania Mucha 29.10.11, 12:50
        O to to!
        Niestety ale nudna się robi już panienka.
    • hellulah Re: Ania Mucha 28.10.11, 12:40
      jeez, ta z prawej to myślałam, że Alicja Bachleda-Curuś.
    • aurita Re: Ania Mucha 29.10.11, 12:43
      Viva i Gala przesadzaja z photoszopem to fakt, ale Mucha ladnie wyszla. Nie wiem co widzicie zenujacego w tych zdjeciach? o to jest sie celebryta aby sie na okladkach pokazywac.. Kazdy ma swoja prace smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka