Dodaj do ulubionych

ile razy mozna tego słuchać??

02.02.12, 00:26
w każdym programie prym wiedzie TVN24, pojawia sie hasło prezentera:
znowu na ostatnia chwile, znowu nie zdążymy z oddaniem stadionu i narzekanie, ze prawdziwi fani piłki nożnej nie zobaczą, jak to jest naprawdę..

A ja sie pytam, kogo obchodzi stadion?
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 00:34
      kalosze7 napisała:

> A ja sie pytam, kogo obchodzi stadion?

Podejrzewam, ze te tysiace ludzi, ktorzy kupili bilety ... Nie?
      • k.messi Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 00:40
        A kogo obchodzi, że Ty masz stadion w tyłku?

Wolę słuchać i czytać o stadionie, który jako kibica bardzo mnie interesuje, niż o Smoleńsku albo porwanym niemowlaku.
    • sueellen Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 00:54
      Bo ten stadion nie obchodzi jedynie kibicow ale tysiace przedsiebiorcow ktorzy przygotowuja sie do Euro.
      • yenna_m Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 08:13
        i Polaków, którzy jednak trzymają kciuki, żebyśmy się jako kraj nie skompromitowali...
        • jowita771 Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 10:33
          Jakbyśmy się skompromitowali, to przynajmniej więcej nam nie dadzą żadnej imprezy sportowej. Jesteśmy za biednym krajem, żeby się w takie zabawy pakować. Poza tym, nie czarujmy się, nasza piłka stoi na takim poziomie, że organizacja tego typu imprezy u nas jest żałosna.
    • 18_lipcowa1 Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 08:24
      kogo obchodzi stadion? [/u]

Mnie nie obchodzi.
      Nie obchodzą mnie mecze, kibole, euro ani stadiony.
      Ba więcej- mam piane jak mam zamknieta ulice do domu bo mecz na PGE jest.

Mam w głeboko w d... cały ten szum i zyczylabym sobie by go nie bylo.
    • default Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 09:05
      Mnie nie obchodzi - ani stadion (może poza Narodowym, bo jest w moim mieście, więc siłą rzeczy interesuję się nim jako nowym obiektem mającym wpływ na pejzaż miasta), ani piłka, ani mistrzostwa.
      A skoro mnie nie obchodzi, to nie śledzę informacji na ten temat i nie lamentuję, że "nie można tego słuchać".
      • to.ja.kas Re: ile razy mozna tego słuchać?? 02.02.12, 10:26
        Mnie nie obchodzi. Znaczy obchodzi bo na drodze Mokotów - Saska Kępa mi go postawili co utrudnia mi poruszanie się na tym newralgicznym dla mnie odcinku (kto wydał zgodę na postawienie tego w centrum miasta, po drodze mam też Legie ????) Mecz czasami jakis obejrzę, ale koszty budowy i utrzymania przy profesjonalizmie naszych piłkarzy i skorumpowaniu działaczy powinny zablokowac jakiekolwiek tak drogie inwestycje na najbliższe dziesiąt lat. Narazie niech postawią na szkółki piłkarskie i boiska szkolne wink
        • notoczo [...] 02.02.12, 13:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • bi_scotti Skret watku 02.02.12, 14:20
            notoczo napisała:

> a to nie wiesz ze ludziom trza chleba i igrzysk??? reszta jakoś będzie...

Zapewne duzo w tym racji ale przyznam, ze juz nieraz zastanawialam sie nad tym jak bardzo sport jest wazny dla np. czytelnikow Gazety - tak srednio 2-3 razy w tygodniu NAJWAZNIEJSZA wiadomoscia wrzucona na czerwono i z wykrzyknikami jest na pierwszej stronie gazeta.pl info o jakims wydarzeniu sportowym - ktos gra, ktos przegrywa, ktos wygrywa, jakis trener cos powiedzial, jakis sportowiec ma/mial szanse na jakis medal ... Mam wrazenie, ze te "igrzyska" faktycznie sa dla wielu wazne. Nie da sie ukryc, ze ja jestem w tami razie nieustajaco w minority - sport wole uprawiac, kibicuje rzadko i nielicznym smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka