rosapulchra-0 05.02.12, 12:12 Wszystkiego najlepszego życzę w takim razie i Wszystkim Agatom i sobie również A tu króciutka charakterystyka imienia Agata Swoją drogą, uważacie, że takie opisy imion są zgodne ze stanem faktycznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi683 Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 12:29 100 lat Agatko Agata co noga zamiata Zawsze to imię mi się tak kojarzyło od dzieciństwa No a co do tych opisów to raczej dla mnie osobiście mało prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 12:41 Dziękuję i również życzę wszystkiego naj! Nie wiem jak u innych, ale u mnie taka charakterystyka świetnie się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 12:44 moi synowie właśnie dziś posprawdzali opisy całej rodziny. Dużo rzeczy pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 12:45 Dzięki, i Tobie również wszystkiego dobrego Jestem jedyna w swoim rodzaju, żaden ogólny opis nie ujmie specyfiki mojego "ja" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 12:48 jest dzięki za życzenie tobie też życzę wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 13:08 imieninowe buziaki spieszę z zyczeniami, bo pewnie zaraz gazeta mnie wyprzedzi ps a pamietasz jak dostałaś na coś od swoich dziewczyn sowę (?), a ja myslałam, że zywą? czy to nie była sowa? albo cos równie wstrzsającego dla mnie jak na zywy prezent Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 13:20 Tak, sowę, ale zawieszkę z łańcuszkiem. Coś takiego: A ja się zastanawiałam, dlaczego sowa? Z powodu mojej mądrości, czy może ich pobożnego życzenia, żeby mać im zmądrzała na starość? Dzięki wielkie wszystkim za życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 13:05 Cerkiewną Agatą jestem Wszystkiego Naj wszystko Agatom Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 13:40 ano jest Dzięki za życzenia i nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 13:53 Wszystkiego Najlepszego!!! Choć ja z tych, co geburstag obchodzą Inna sprawa, że w zasadzie na załączonej stronce jest całkiem sensowny opis mojego imienia imieninowe.pisz.pl/imiona-znaczenie-imion/46-wl0007agnieszka-imieniny-21-stycznia-6-marca-20.html Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Poniekąd jest 05.02.12, 17:07 Wszystkiego dobrego! Mam Agata na drugie i w dzieciństwie niecierpiałam tego imienia. Agata co nogą zamiata. Teraz od dłuzszego czasu już mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
qu_esse Re: Czy jest na sali Agata? 05.02.12, 18:14 wow, jest nas trochę dzięki i nawzajem - najlepszego kobietki! a opis dosyc trafny Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: jestem 06.02.12, 19:44 dziekuję za życzenia i nawzajem oczywiscie, a wiecie ze ja nie lubie jak do mnie mówią Agata.. całe życie jestem Aga lub Agusia) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: Czy jest na sali Agata? 06.02.12, 19:56 Haha, spóźnione dziękuję i wzajemnie ! U mnie się zgadza z tym, że jestem dość surowa dla siebie . I rzeczywiście działam szybko i bez zbędnych ceregieli, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczynska Re: Czy jest na sali Agata? 06.02.12, 20:00 dzieki rosapulchra-0 napisała: > Wszystkiego najlepszego życzę w takim razie i Wszystkim Agatom i sobie również > > A tu króciutka charakterystyka imienia A > gata > > Swoją drogą, uważacie, że takie opisy imion są zgodne ze stanem faktycznym? > Odpowiedz Link Zgłoś