18_lipcowa1 19.02.12, 00:27 Kliczko jest przepiekny, wysoki, szczupy, ruski z twarzy taki jak lubię, z resztą bracia Kliczko są cudni a czarny - bardzo niesportowe zachowanie choc walka pikna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plyta.platynowa Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:30 ja oglądałam. Kliczko chyba był w szoku że ten czarny taki silny... kto wie czy gdyby było więcej rund to by padł .... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:31 plyta.platynowa napisała: > ja oglądałam. > Kliczko chyba był w szoku że ten czarny taki silny... > kto wie czy gdyby było więcej rund to by padł .... na pewno był w szoku bo czarny nie padał po ciosach > Odpowiedz Link Zgłoś
exina Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:31 Nie wiem o co chodzi, ale ruski z twarzy, wiem o czym mówisz, to mnie odpycha. Kojarzy sie z jakimis obciazeniami genetycznymi. Pozrów męża, z powodu ktorego interesujesz sie jakimis g..nami Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:32 exina napisała: > Nie wiem o co chodzi, ale ruski z twarzy, wiem o czym mówisz, to mnie odpycha. eee to nie wiesz o czym mówie Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:31 Pewnie że oglądałam, jestem fanką Kliczków Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:45 > ruski z twarzy taki jak lubię WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:48 Ma wschodnia urode Jest taki typ mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 01:00 nutka07 napisała: > Ma wschodnia urode > Jest taki typ mezczyzn. ototo kocham ten typ tak samo jak skandynawski ale nie kazdy albo południowy ale tez nie kazdy ale ruski typ bije na głowe )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:46 Widzieliscie jak Szisora(jakos tak ) oplul woda mlodego kliczke?! A po wlace wymieniali sie 'pogladami'? Po wczorajszym incydencie myslalam, ze to bylo ustawione ale dzisiaj? Ten Szisora dobrze sie trzymal, chyba wszyscy byli zaskoczeni. A Kliczkiem jestem zawiedziona, moze tez byl w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 01:01 nutka07 napisała: > Widzieliscie jak Szisora(jakos tak ) oplul woda mlodego kliczke?! myslalam ze to był stary...? niewazne, niesportowe zachowanie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 01:25 Starszy walczyl a mlody na ringu zostal woda opluty. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 02:03 nutka07 napisała: > Starszy walczyl a mlody na ringu zostal woda opluty. ach ten młody piekny .......... Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 15:30 Oj tak, mi tez się ten młody o wiele bardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 16:21 mlody klitschko??ktory to ,sorry,wladimir?to rzeczywiscie mlody lol Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 00:54 Co do braci Kliczko to rasowi mezczyzni Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 01:01 nutka07 napisała: > Co do braci Kliczko to rasowi mezczyzni och tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 13:58 Ja nie lubie tego typu urody. Naogladam sie ich na codzien od choinki i ciut ciut i stwierdzam, ze wszyscy wygladaja jak ociosani... tak troche prymitywnie. Co do walki to do dzis watpie czy aby faktycznie Kliczko wygral... po tym jak sie tamten trzymal i na poczatku okladal ruska to bym polemizowala... Ale pewnie tak musialo byc... Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 15:12 Lipcowa, lubisz boks, czy tylko oglądasz ze względu na Kliczkę? Fajni są, ale ja ogólnie lubię boks Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 15:18 Ogladałam walke. Brat niewalczący przystojniejszy. No ale Kliczko miał pod górke. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 15:29 Do 8 rundy byłam pewna, że Kliczko specjalnie się cofa, żeby przeciwnika zmęczyć, dociągnąć do 8 rundy (większa kasa w kontrakcie) i w końcu przywalić. Jakie było moje rozczarowanie, kiedy w 9 rundzie zamiast przywalić, zaczął słaniać się na nogach... A co do tego plucia, krzyków, wyskakiwania do siebie z łapami, przed, po walce jak i potem na konferencji prasowej. I w przypadku Wołodi i Haya - nie widzę tu za grosz spontaniczności i faktycznego konfliktu. To był teatr. Te walki sa pewnie już od dawna dogadane, chodziło o to, żeby zrobić im publicity Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 16:03 Za boksem nie przepadam ale oglądałam jak walczył Gołota (pomijając wyniki ) Wolę delikatniejsze sporty. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 16:25 Heh. To by się Vitalij uśmiał czytając, że jest piękny Nie jest piękny ani cudny. Jest męski, dobrze zbudowany, nogi jak dla mnie ma troche za chude Oglądałam-dobra walka, z dobrze przygotowanym technicznie przeciwnikiem, któremu agresja dodawał sił. Zachowanie- na tym poziomie walk nie spodziewałam się takiego chamstwa.Dla mnie i policzek, i naplucie na Vladimira i późniejsza bójka-były powodem do dyskwalifikacji za nieprzestrzeganie zasad fair play Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 19:47 guderianka napisała: > .Dla mnie i policzek, i naplucie na Vladimira i późniejsza bójka- > były powodem do dyskwalifikacji za nieprzestrzeganie zasad fair play Właśnie to chciałam napisać. A ja niestety usnęłam w czasie drugiej rundy Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: czy ktoś oglądał walke? 19.02.12, 20:26 Chisora w areszcie, Haye poszukiwany Poszaleli chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: czy ktoś oglądał walke? 20.02.12, 10:48 > Zachowanie- na tym poziomie walk nie spodziewałam się ta > kiego chamstwa.Dla mnie i policzek, i naplucie na Vladimira i późniejsza bójka- > były powodem do dyskwalifikacji za nieprzestrzeganie zasad fair play O to to. Mało tego, głowę dam że gdyby to ruski opluł czarnego to by była afera że rasista itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Ruski... 20.02.12, 10:05 O ile mi wiadomo, bracia Kliczkowie (a w zasadzie Kłyczkowie, bo taka jest poprawna transkrypcja) są Ukraińcami, więc skąd przymiotnik "ruski"? A urodą żaden nie grzeszy IMHO . Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Ruski... 20.02.12, 10:53 "ruska" uroda Kliczków to tak jak brytyjska uroda lipcowej, której szczęka żyje własnym życiem Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Ruski... 20.02.12, 11:16 A czarny? Przecież on bardziej taki ciemnobrązowy jest A tak poważnie to nie należy mylić określenia "Ruski" z Rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ruski... 20.02.12, 11:53 > A tak poważnie to nie należy mylić określenia "Ruski" z Rosjaninem. A do czego innego miałoby się odnosić? Przecież nie o Rusi czy Rusinach mowa. Współcześnie, poza odniesieniami historycznymi, ten przymiotnik właśnie do Rosji/Rosjan się stosuje, zresztą często w lekceważącym odcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Ruski... 20.02.12, 17:54 Ano ma się tak jak Słowianin do Słowaka Przyjęło się że ruskimi nazywać osobników pochodzących/kojarzących się z byłym ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Ruski... 20.02.12, 20:16 > /Rosjan się stosuje, zresztą często w lekceważącym odcieniu. No oczywiście, zresztą tak samo jak i "czarny"...nie dziwi ta lekceważąca maniera jeśli uwzględni się , kto to pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci stopniowanie przystojny 20.02.12, 11:42 Oglądam boks, interesują mnie ważne walki, interesują mnie walki Polaków. Zastanawiałam się nad typem urody - ruskich. Kiedyś, dawno dawno temu, uczono mnie stopniowania przymiotnika - przystojny. Jak wiadomo mamy 3 stopnie - przystojny, przystojniejszy i najprzystojnieszy. Ale to nie koniec - czwartym stopniem za moich czasów był - Wiaczesław Wasiljewicz Tichonow. Teraz można tam wstawić Witalij Kliczko. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: stopniowanie przystojny 20.02.12, 11:49 Wiaczesław.. moja krymska wielka miłość tak miał na imię Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: stopniowanie przystojny 20.02.12, 18:03 czy twoje czasy przypadają na Stirlitza czy raczej na Wsiewołoda (Spaleni słońcem)? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: czy ktoś oglądał walke? 20.02.12, 11:48 Ładna dupcia z jego żony, nie wygląda na matkę trójki dzieci, ile ona ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: czy ktoś oglądał walke? 20.02.12, 18:14 Nic nie poradzę, bracia Kliczko budzą we mnie grzeszne myśli. Taki atawizm, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek150 Re: czy ktoś oglądał walke? 20.02.12, 20:01 haha myślałam że tylko ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś