08.03.12, 18:30
Od dwoch dni mam metaliczny posmak w ustach,chce mi sie spac,a dzis w stajni zemdlilo mnie na widok konskiej kupy.Zaczynam miec schizy.Do miesiaczki ponad tydzien.Zabezpieczam sie,zeby nie bylo,ze nieodpowiedzialni jestesmy.Zdiagnozujcie mi lepiej jakas chorobe,a nie ciaze.Niech bedzie nawet tarczyca,byle nie dziecko w drodze,bo palne sobie w leb.
Dziekuje za uwagetongue_out
Obserwuj wątek
    • reszka2 Re: lo matko 08.03.12, 18:43
      Internetowy test ciążowy w postaci mua informuje.
      No więc jesteś w ciąży.
      Albo nie jesteś.
      Się okaże. beta - HCG już będzie wiedzieć, na wypadek tego niepokalanego cz nie-nieodpowiedzialnego smile
    • kandyzowana30 Re: lo matko 08.03.12, 18:50
      www.thepregnancytester.com - 100% niezawodnosc wink
      • mysia-mysia Re: lo matko 08.03.12, 19:15
        mi wyszło że nie jestem w ciąży i wiem że to prawda!
        zaraz zrobię sobie jeszcze re-test smile
        • mysia-mysia Re: lo matko 08.03.12, 19:17
          no i teraz wyszło mi że jednak ciąża, będę miała dziewczynkę z czarnymi włosami i szarymi oczami
          teraz należy sprawdzić, kim jest ojciec smile
      • edelstein Re: lo matko 08.03.12, 19:36
        Dobrebig_grin gdyby nie to,ze wyszlo mi zem zaciazonatongue_out dziewczynka z brazowymi wlosami i szarymi oczymabig_grin
      • czarnaalineczka Re: lo matko 08.03.12, 20:17
        jestem w ciazy
        urodze rudego niebieskookiego chlopczyka
        a ojcem jej papiez

big_grin
      • tatibi Re: lo matko 09.03.12, 12:32
        Hahahaha. Super test. To dziecko jest rzeczywiscie bardzo podobne do mojego syna.
      • panna.sarabella Re: lo matko 09.03.12, 13:14
        a mi podało "no pregnancy detected" a jestem w 33 tygodniu... No chyba że ten test wyczuwa ciążę której jeszcze inaczej zdiagnozować się nie da wink
        • panna.sarabella Re: lo matko 09.03.12, 13:16
          ooo, zrobiłam re-test i wyszło mi że jednak jestem, to będzie chłopak a zaciążyłam w klinice i zapłaciłam chyba ciężkie pieniądze bo ojcem mojego dziecka jest Michael Jackson big_grinbig_grinbig_grin
      • katia.seitz Re: lo matko 09.03.12, 14:12
        O ratunku! Ojcem mojego dziecka jest Dick Cheney!
    • broceliande Re: lo matko 08.03.12, 18:59
      Zmęczenie wiosenne?
    • mysia-mysia Re: lo matko 08.03.12, 19:08
      no co ty, dziecko to błogosławieństwo a poza tym skąd wiesz ile dokładnie zostało ci do miesiączki? big_grin

z chorobami jestem ostatnio za pan brat więc może na przykład candida?
      • czar_bajry Re: lo matko 08.03.12, 19:26
        To może być ciąża ale nie musitongue_out
      • teliszon Re: lo matko 08.03.12, 19:32
        Przeczytalam Twoj watek -moj facet- i w zwiazku z tym,uwazam,ze nie ma powodow do niepokoju.
        Nawet nie odczujesz,ze masz dwoje dzieci,a nie jednego synka.
        Partner doskonale da sobie rade z dodatkowymi obowiazkamismile
        Zdrowa jestes?Mloda?W strefie dzialan wojennych nie mieszkasz?
        To nie ma sie czym martwic.
        Dzieci sa od tego, by pojawiac sie na tym swiecie w nieoczekiwanym przez nas momencie.
        Powodzenia ,cokolwiek sie okaze.
        • troll_only Re: e tam 08.03.12, 19:43
          jaka ciaza, soli modyfikowanej za duzo zjadłaś tongue_out
          • edelstein Re: e tam 08.03.12, 19:48
            Wreszcie jakas podbudowujaca wypowiedzbig_grin
        • edelstein Re: lo matko 08.03.12, 19:47
          Tak mu z grubej rury dowale jedno dziecie,albo dwoje,ostatnio dowcipkowalismy,zeby zrobil sobie blizniaki,to odparl,ze moze mi te blizniaki chetnie wsadzic.Za te glupie zarty mam ochote siebie udusic i jego teztongue_out
          Moj plan na przyszlosc wyklucza potomstwo.
      • edelstein Re: lo matko 08.03.12, 19:40
        Normalnie do miesiaczki zostalo 8dni,normalnietongue_out nienormalnie to za ponad 9miesiecy.Wolalabym zadnych blogoslawienstw nie miectongue_out ostatno pozyczylam mojemu blizniakow,powinnam sie byla w jezyk uhryzctongue_out
        • dagmaralodz77 Re: lo matko 08.03.12, 20:07
          jaka ciąza z objawami metalicznego smaku w okresie implantacji pecherza płodowego. chcialabys byc w ciazy ale nie bedziesz wink

• kura28 Re: lo matko 08.03.12, 20:30
            Jaka implantacja pęcherza płodowego? Co to niby jest?
            Prawie jak jajnik męski i żeński.
        • mysia-mysia Re: lo matko 09.03.12, 00:21
          edelstein napisała:

> Normalnie do miesiaczki zostalo 8dni

Jak to policzyłaś? big_grin
          • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 11:32
            Zawsze dostaje okres tego samego dnia tylkp albo wczesnie rano,albo pozno wieczoremtongue_out
            • mysia-mysia Re: lo matko 09.03.12, 11:40
              w jakim sensie tego samego dnia? tak czy siak 16 minus 8 to już wyższa matematyka eldstein smile
              • mysia-mysia Re: lo matko 09.03.12, 11:40
                mam nadzieję że się nie gniewasz, że tak sobie z ciebie dworuję troszeczkę big_grin
                • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 12:19
                  Popatrzylam na kalendarz i policzylam na palcach od dzisiejszej daty do daty okresubig_grin
    • klubgogo Re: lo matko 08.03.12, 20:16
      Wkrótce po tym, jak dowiedziałam się, że to ciąża, też miałam metaliczny posmak w ustach, ze 2-3 tygodnie to trwało. Ale jak najadłam się szpinaku metaliczny posmak też był. Może szpinak jadłaś?
      • edelstein Re: lo matko 08.03.12, 20:27
        Nie lubie szpinaku.
    • wiecznie-zapominam-login to nie ciąża :P 09.03.12, 02:05
      To nie ciąża...ale prawdopodobnie masz pasożyta któremu za 9 miesięcy nadasz imię, będziesz go kochać i pielęgnować........... no chyba że się mylę to będą dwa albo i trzy........... czy w twojej rodzinie było dużo przypadków ciąż mnogich? big_grin

• wiecznie-zapominam-login Re: to nie ciąża :P 09.03.12, 02:06
        hmmmmmmmmm a może nie powinnam robić sobie z ciebie żartów?..... bo podobno dokuczanie ciężarnym przynosi pecha tongue_out
    • wiecznie-zapominam-login Re: lo matko 09.03.12, 02:09
      >chce mi sie spać
      mi też chce się spać ale byćmoże dlatego bo o 2.08 panieruję kotlety i piszę na forum tongue_out

,a dzis w stajni ze
      > mdlilo mnie na widok konskiej kupy.

ja mam tak na widok psiej kupy a w ciąży nie jestem smile

• edelstein Re: lo matko 09.03.12, 11:36
        Tylko,ze ja konskie kupy toleruje swietnie i w kazdych ilosciach,a wczoraj zgielo mnie w pol,prawie puscilam widowiskowego pawiatongue_out
        • karro80 Re: lo matko 09.03.12, 12:09
          Może być przemęczenie organizmu. Ja tak miałam z lodówką<zapach nawet czysto wyszorowanej lodówki z pochłaniaczem zapachów wywoływał natychmiastowy odwrót do toalety podczas ciązy> jak mnie zmuliło to nawet chłop stwierdził ciążę. A ja tylko przemęczona byłam.
          • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 12:21
            Moze faktycznie przemeczona jestem,wole byc nawet,lepiej byc przemeczonym przez 2tyg.niz przez nastepne 18latwink
            • mysia-mysia Re: lo matko 09.03.12, 12:23
              edelstein napisała:

> Moze faktycznie przemeczona jestem,wole byc nawet,lepiej byc przemeczonym przez
              > 2tyg.niz przez nastepne 18latwink

18? optymistka smile 30 co najmniej!
              • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 12:41
                Syna wlocha mi zyczysz?big_grin
                • nabakier Re: lo matko 09.03.12, 14:52
                  Włosi to maminsynki wink
    • gaskama Re: lo matko 09.03.12, 12:25
      Co za problem. Usuniesz i tyle.
      • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 12:40
        No problem akurat,akurat logistyczny typu co z moim synem gdy bede na zabiegu i ta cala otoczka ginekolog,psycholog,zbyt duzo czasu to zajmuje.Akurat w moim przypadku chodzi o wygode,a nie o dylematy moralne.
        • gaskama Re: lo matko 09.03.12, 12:56
          Chyba Ci logika szwankuje. Jeśli pójście na zabieg jest logistycznym problemem, to jak sobie dasz radę z porodem i opieką nad dzieckiem.
          • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 13:39
            A gdzie ja napisalam,ze jesli jestem to nie usune?po prostu nie chce sobie dokladac problemow w postaci wszystkich zajec okolaborcyjnych,leniwa z natury jestem,lepiej uniknac tej calej imprezki.
            • edelstein Re: lo matko 09.03.12, 13:41
              Co do porodu,to ja goraca zwolenniczka cc jestem.Tam sie nie trzeba meczycsmilekp tez nie uznaje,butelka lepsza i wygodniejsza.
              • gaskama Re: lo matko 09.03.12, 13:57
                Ok. Wycofuję się. Ani w realu ani na forach nie dyskutuje z ludźmi, których wypowiedzi nie trzymają się kupy i są nielogiczne. Nie ma tu gruntu do wymiany poglądów. Pozdrawiam.
    • nabakier Re: lo matko 09.03.12, 14:58
      Przeczytałam, Edelstein i rozumiem big_grin takze to, że się nie chce nawet tego zachodu z aborcją przechodzić..
      trzym się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka