7kaktus 23.03.12, 20:08 W jakim wieku są wasze dzieci?ile wy same macie lat? statystyke na emamie prowadze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:20 ja obstawiam dlugi takie watki ciesza sie popularnoscia kazda forumka czuje sie w obowiazku dopisac zosia 7, kazio 3,4 i nikt nie czyta tego co powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Wy nie pamiętacie 23.03.12, 20:21 wątku statystycznego, który się zamienił w cudny wątek o RÓZICACH? no wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wy nie pamiętacie 23.03.12, 20:25 pamietam o rozicach ale nie wiedzialam ze on był statystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Wy nie pamiętacie 23.03.12, 20:53 Moof, no oczywiście, że był statystyczny. W założeniu chodziło o rózicę... tfu, różnicę między wami a waszymi mężami. Ja nadal nie wiem, jaka jest różnica między mną a moimi mężami. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wy nie pamiętacie 23.03.12, 21:07 ja miedzy mezami mam same roznice Bogu dzieki ze wyjezdza czesto Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wy nie pamiętacie 23.03.12, 20:33 och.... rózice są nie do podrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:24 I pretekstu do sprzeczek nie będzie, nuuda Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:40 widzę, że będzie długi, nudny .. i nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:46 Jesli nie na temat to jest nadzieja, ze nie bedzie jednak calkiem nudno Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:43 jakby co to mam dzisiaj urodziny mozecie mi tu skladac zyczenia - moze sie do czegos jednak ten watek przyda Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:45 wszystkiego najlepszego baranie milo miec urodziny na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wiek dzieci 23.03.12, 20:54 No weź, laska ma urodziny, a ty do niej per baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:05 kiedy ja tez jestem baran i sie o to nie gniewam Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:06 ja w chinskim jeszcze maupa tez fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:11 baran maupa? Ogólna charakterystyka Choć Barany Małpy to gaduły, należą do najwspanialszych, najbardziej szczerych ludzi. Jeśli kiedykolwiek poznasz kogoś spod tego znaku, a potem go porzucisz, to sądzę, że najbardziej utrwali ci się w pamięci to, co ten ktoś powiedział. Barany Małpy są znane z tego, że mówią szczerze i bez ogródek. Mogą mówić bez końca — ale prawie nigdy nie nudzą. Inteligentne i gadatliwe Barany Małpy są szczególnie zdolne do silnej uczuciowej solidarności z innymi. Współczucie jest częścią ich natury i one naprawdę umieją troszczyć się o tych, których kochają. Energia Barana, połączona z dowcipem i inteligencją Małpy, tworzą osobowość niezwykle atrakcyjną. Czasem jednak odnosi się wrażenie, że Barana Małpy nie da się wyłączyć, że ma on gdzieś w środku radio, nastawione tylko na jego własny program. Barany Małpy lubią się także powtarzać, aby słowa ich brzmiały bardziej wyraziście Prawie wszystkie przedsięwzięcia Barana Małpy prowadzą do sukcesu. Osiąganie celu jest dewizą tego znaku, co wcale nie znaczy, że Barany Małpy należą do tych przeciętnych, twardych, energicznych zdobywców, którzy rozpychają się łokciami, prą za wszelką cenę naprzód. Zdobywają sukcesy tylko na wybranych polach i tylko tam chcą się wybić, Nie rządzi nimi chęć zysku ani aprobaty otoczenia. Po prostu chcą zrobić coś dobrego dla siebie samych. Barany Małpy czytają w ludzkich duszach. Widzą, co się dzieje za rogiem. Ten znak obdarza swego właściciela fenomenalną zdolnością rozpoznawania u innych zalet i wad. Trudno jest nabrać chytrego Barana Małpą. Naiwność odziedziczoną po Baranie z nawiązką wyrównuje przebiegłość Małpy. Baran Małpa jest także zdecydowanym indywidualistą. Chociaż z natury jest towarzyski, to często urządza samotne wypady w głąb własnej jaźni, skąd udaje mu się wydobyć wiele dobrych pomysłów. Barany Małpy potrafią z dużym samozaparciem studiować i osiągają doskonałe rezultaty, szczególnie tam, gdzie trzeba umieć siedzieć kamieniem i zakuwać. Barany Małpy są cierpliwe. To nie znaczy, że są opieszałe i nużąco rozwlekłe. Są cierpliwe. Barany Małpy wychodzą z siebie, aby być uwodzicielskie i czarujące. Jeśli nawet z natury nie są atrakcyjne, mogą się podobać. Mają w sobie coś uderzającego, zwracają na siebie uwagę. Nie sposób ich zapomnieć. Jedną z wad, na którą Barany Małpy muszą uważać, jest ich przesadna zabobonność. Pociąga ich mistyka i jeśli mają jakiś emocjonalny problem, to nie szukają rozwiązania logicznego, ale nadprzyrodzonego. Powinni zasięgać rady u mądrzejszych od siebie i bardziej realistycznie myślących ludzi. Barany Małpy umieją docenić wartość dobrej rady, ale muszą nauczyć się wychodzić jej naprzeciw, szukać jej. I niech się nie boją, że wydadzą się głupie lub niewykształcone w pewnych dziedzinach. Barany Małpy są w stanie przyswoić sobie absolutnie wszystko, tylko czasami udają się po wiedzę do nieodpowiedniego źródła. Barany Małpy są w zasadzie zrównoważone i stanowcze. Ale nieraz zakradają im się do serca małe wątpliwości wynikające z wiary w zabobony. Z tego powodu mogą się nawet załamać. Miłość W sprawach sercowych Barany Małpy nie są stałe. Umieją jednak udawać że są monogamiczne, i robią to z dużym przekonaniem i sukcesem. Zwykle mają mężów czy żony, ale to wcale nie znaczy, że spędzają długie wieczory przy kominku, czytając im na głos Biblię. Tego po Baranach Małpach się nie spodziewajmy. One lubią wychodzić z domu udzielać się w świecie, wysłuchiwać, co inni maja do powiedzenia. Barany Małpy uwielbiają kontakty z ludźmi. Barany Małpy są ognistymi i wymagającymi kochankami. Bywa też tak że czasem bardzo starają się utrzymać swój związek, że nie przyjdzie im na myśl poszukać innych partnerów Związki z innymi znakami Radzę Ci zakochać się w Lwie Smoku lub Szczurze. Wobec Szczurów i Smoków innych znaków będziesz chłodna, z Wyjątkiem Bliźniąt, Wodnika lub Strzelca. Dla nich silniej zabije cl serduszko. Trzymaj się z daleka od Koziorożców i Raków urodzonych w roku Tygrysa i Dzika i nie daj się zaczarować ckliwym Wagom Wężom. Dom i rodzina Wesoły gaduła Baran Małpa jest szczęśliwy, gdy może stać się centralną postacią w swojej rodzinie. Małpy miewają zwykle dużo dzieci i poświęcają im sporo czasu. Baran Małpa potrafi bić się na poduszki i jeździć ze swoimi pociechami na wrotkach. Ponieważ kontakty Barana Małpy z innymi ludźmi sprawiają mu tak wiele radości, gotów jest wspólnie podjąć każdą grę, każdą działalność. Zawód Pełnemu temperamentu Baranowi Małpie robota pali się w rękach. Potrafi z łatwością zestawić elementy każdej konstrukcji według przepisu „Zrób to sam". Gdy jednak przyjdzie mu wybrać życiową karierę, nie zostanie chyba pracownikiem fizycznym. Niemniej zmuszone okolicznościami Barany Małpy mogą robić wszystko, i robić to dobrze. Dzięki otwartemu, szczeremu sposobowi bycia Baran Małpa może zajść daleko w prawie każdym zawodzie. Baran Małpa chętnie organizuje piknik i potem zaprasza wszystkich do siebie na kawę. A że jest atrakcyjny, ludzie chętnie u niego bywają. Baran Małpa jest skory do pracy i pomocy w potrzebie i ta jego postawa jest mile widziana przez szefów, ale budzi niechęć kolegów. Wobec tego dobra rada: pohamuj się trochę, nie zgłaszaj się na ochotnika do każdej roboty, powściągnij w sobie zapał pracusia! Pamiętaj, że jesteś obserwowany! Pożyteczną cechą charakteru Baranów Małp jest to, że chętnie trzymaj się z tyłu. Mądremu, zdolnemu Baranowi Małpie wcale nie przeszkadza, że jest mózgiem anonimowo kierującym jakąś skomplikowaną operacją. Nie zależy mu na tym, by jego nazwisko wypisane było złotymi literami na drzwiach biura. Ważne jest dlań osiągnięcie czegoś. Wiele Baranów Małp zajmuje ważne, niezależne stanowiska, ma własne firmy i prowadzi własne sklepy. Pociąga ich kariera na takich polach, gdzie liczy się bystrość i mądrość: moda, psychologia, nauczanie, medycyna, handel, prawo. Czego się dotknie Baran Małpa - wszystko mu się uda. Bara Małpa to pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:34 och jak pieknie! tyle ze ja malomowna i niezabobonna Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: wiek dzieci 23.03.12, 22:13 Czemu radzisz Wespuczi, żeby zakochała się we mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: wiek dzieci 23.03.12, 22:40 ojej, ja też tak chcę! czaaad po prostu ten horoskop Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:02 poki co jakies lilie dostalam i tak 'pachna' intensywnie, ze po powrocie do domu przeszukalam cala kuchnie bo mi hmm pachnialo Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:07 Wespuczi!! Wszystkiego najlepszego! Wszystkiego, co sobie wymarzysz! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: wiek dzieci 23.03.12, 21:46 100 lat Ja też baran małpa Urodziny mam za półtora tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: wiek dzieci 23.03.12, 22:15 No i widzisz, jak kreatywnie wątek się rozwija? A statystyki poszukaj sobie w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś