Dodaj do ulubionych

Duma i ... rozterki ?

27.03.12, 10:15
Mąż był wczoraj na siłowni,umówiłam się z nim ,że podjadę po niego i pójdziemy do kina.
Więc siadam sobie z soczkiem w kawiarence, obok recepcji i czekam.
Pojawiają się 2 panie w moim wieku,są po ćwiczeniach ,zamawiają sałatki i zaczyna się rozmowa o facetach z siłowni- coś w tym stylu- "Wiolka,to był super pomysł,tutaj na 100 % kogoś poznamy ...... ooo właśnie wychodzi ten zajebisty,o którym ci ostatnio gadałam..... widzisz?... no ten w czarnej kurtce.."
Ciekawość rozkazała mi zerknąć i ..... widzę mojego męża i jego 2 kumpli (mój w czarnej kurtce).
Podchodzą do mnie i mąż mówi - "cześć kochanie".
Miny tych pań bezcenne,a moja duma ogromna.
Ale po chwili,myśle - cholera,fajnie ,że się podoba innym, a jest mój,ale tutaj tyle babek.....
Do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że niektóre kobiety chodzą na siłownie w innym celu niż ćwiczenia.
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:21
      Miejsce do poznania kogoś dobre jak każde inne.
      Pilnuj misiahehehe
    • triss_merigold6 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:25
      Chodzą, chodzą. Nie zmywają makijażu nawet do ćwiczeń. DDD
      Pilnuj misia.
      • jowita771 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:28
        I w makijażu ćwiczą? Znam paru fajnych misiów, którzy by się dobrze uśmiali widząc te panie.
        • morgen_stern Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:29
          Hm, ja tez nie zmywam makijażu, coś jest ze mną nie tak? Faktem jest, że to tylko trochę pudru, tusz i cienka kreska na powiece, nie wiedziałam, że to taki obciach.
          • dziennik-niecodziennik Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:41
            ja tam też nie zmywam jak wpadam na ćwiczenia np od razu po pracy czy po spotkaniu jakims czy cos.
            chyba ze tu chodzi o malowanie sie kompletne specjalnie na siłownię wink
          • default Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:47
            morgen_stern napisała:

> Hm, ja tez nie zmywam makijażu, coś jest ze mną nie tak? Faktem jest, że to tyl
            > ko trochę pudru, tusz i cienka kreska na powiece, nie wiedziałam, że to taki ob
            > ciach.

Może nie obciach, ale ile czasu masz ten puder na twarzy ? Przecież spłynie z potem po 15 minutach...
            • morgen_stern Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:51
              No i? To po jaki ch.. mam go zmywać? Nie mam na twarzy tapety, która spływa spektakularnie, w ogóle mało się pocę.
        • gryzelda71 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:33
          Dla mnie misio co takie rzeczy na siłowni zauważa też nie skupia się tylko na ćwiczeniach heheeh
          • triss_merigold6 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:46
            Qrde ale nie wiemy, czy mąż autorki zauważył.
            • gryzelda71 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:51
              Wystarczy,że ona zauważyła.
              Już misio pod obserwacją,
      • sueellen Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 13:32
        Ej, ja tez ćwicze czesto w makijazu a chłopa nie szukam!
    • jowita771 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:27
      > Do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że niektóre kobiety chodzą na sił
      > ownie w innym celu niż ćwiczenia.

To wątku Naiwnej na pewno nie czytałaś. Chodzą też na basen nie zawsze po to, żeby pływać.
    • broceliande Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:28
      Lepiej mu o tym nie mówsmile
    • morgen_stern Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:28
      A gdzie ta siłownia? Chodzę do mojej od września i jeszcze nikogo ciekawego nie spotkałam. Cholera, chyba źle wybrałam.
      • maxi3 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:40
        morgen_stern napisała:

> A gdzie ta siłownia? Chodzę do mojej od września i jeszcze nikogo ciekawego nie
        > spotkałam. Cholera, chyba źle wybrałam.

No, trzeba przyznać,że fajnych facetów jest tam masa i to takich zadbanych,super zbudowanych,itd.
        Moja siostra, chodzi tam z koleżanką od tygodnia i gdy jej to opowiedziałam, stwierdziła,że ja jakaś zacofana jestem i różne zachowania lolitek można tam zauważyć.
        Kuźwa ,gdybym nie była taka leniwa,sama poszłabym się przekonać ,po co tam się chodzi smile
        • maxi3 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:42
          Ale ja głupia.Niedawno sama zaciągnęłam męża do sklepu,wybierać mu nowe ciuchy na siłownie. smile
          • antychreza Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:50
            Widzisz, puszczaj tylko w powyciąganym t-shircie i musztardowych skarpetkach ;p
            • morgen_stern Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:52
              Koniecznie w skarpetach i sandałach! I spodenki naciągnięte na koszulkę. Żadna go nie tknie, 100%.
            • maxi3 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:53
              antychreza napisała:

> Widzisz, puszczaj tylko w powyciąganym t-shircie i musztardowych skarpetkach.

No właśnie myśle o tym smile
    • guderianka Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 10:44
      Przynajmniej sobie mąż popatrzy winka potem przyjedzie do domu i powie : cześć kochanie wink
      takiego scenariusza życzę wink
    • lilly_about Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 11:03
      Uważaj też, jak misiu do pracy wychodzi i do warzywniaka, bo tam tez mnóstwo kobiet się kręci.
    • princy-mincy Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 12:16
      Dume rozumiem, ale rozterki jakie masz?
    • gaskama Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 12:24
      A ja rozumiem i dumę i rozterki. Mój misio też chadzał kiedyś na siłownię. Bardzo przytył w życiu biurowym i chciał coś z tym zrobić.
    • borys314 Re: 27.03.12, 17:52
      > Do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że niektóre kobiety chodzą na sił
      > ownie w innym celu niż ćwiczenia.

Też kiedyś byłem taki naiwny. Koniecznie się kiedyś przejdź, to naprawdę ciekawe doświadczenie antropologiczne.smile A już najzabawniejsze, gdy takie panie ćwiczą, patrząc z namaszczeniem w lustro. W ogóle mam wrażenie, że niektórzy chodzą tam głównie po to, żeby się w dużym lustrze pooglądać. Jak dobrze, że już się robi ciepło i można aktywność na zewnątrz przenieść.
    • a.va Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 18:00
      Jak miałam 24 lata, to też się w tym celu zapisałam na siłownię. Racjonalnie uznałam, że jak już szukać sobie chłopa, to tam, gdzie ich dużo smile. (znalazłam gdzie indziej, zresztą już dziś nawet nie pamiętam, który to był wtedy, ale moja przyjaciółka, która ze mną tam chodziła, wyhaczyła na siłowni faceta, który się w niej zakochał na zabój).
      • maxi3 Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 19:47
        To mam nadzieję ,że mojego żadna tam nie wyhaczy smile
        • czar_bajry Re: Duma i ... rozterki ? 27.03.12, 19:55
          Oj to już zaczyna być nudne....
          Jedna się chwali, że ją małolat podrywa a druga, że ma za męża niezłe ciacho...big_grin
          • asocial Re: Duma i ... rozterki ? 29.03.12, 23:27
            mam to szczescie, ze moj misio chodzi na silownie rano, w tych samych godzinach co nasza ++70 letnia sasiadka i jej kumpele jak i wszystkie inne dziadki z okolic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka