lykaena 03.04.12, 20:58 Na Fb? Pojawiają się ostatnio jakieś zdjęcia z podpisem Press the L key and see what happens. Mi to nie działa i nic się nie dzieje, a ludzie komentują że lol i haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martishia7 Re: co to jest L key 03.04.12, 21:00 Jak naciśniesz literę "L" na klawiaturze, mając otwarte jakieś zdjęcie, to je "zlajkujesz". Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: co to jest L key 03.04.12, 21:02 I to jest takie wow. Aha dobrze wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: co to jest L key 03.04.12, 22:34 co to znaczy zlajkujesz- bozzz ale musze byc stara Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: co to jest L key 03.04.12, 23:37 To znaczy, że je polubisz. W Fb masz opcję "polubienia" czyjegoś wpisu/zdjęcia/komentarza. Klikasz na przycisk i nadawcy wyświetla się informacja, że zareagowałaś na jego wpis pozytywnie. Zjawisko zakorzeniło się to w polszczyźnie i czasem słychać "Lubię to!" jako wyraz entuzjazmu lub poparcia dla czegoś w rzeczywistości niewirtualnej/niezwiązanej z facebookiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: co to jest L key 03.04.12, 23:48 Ej, no nie śmiej się, mój mega obcykany w komputerach i wielu innych rzeczach mąż nie bardzo kumał fejsa z tymi lajkami. Teraz już wszystko wie. Za to ja się gubię na Twitterze - siedzę tam ze względu na to, że można sobie "porozmawiać" ze swoimi idolami - czasem odpowiadają na posty Ale ciągle nie do końca kumam o co kaman... A na Myspace to nawet nie wchodzę. Bo się boję Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: co to jest L key 03.04.12, 23:58 gku25 napisała: Za to ja się > gubię na Twitterze - siedzę tam ze względu na to, że można sobie "porozmawiać" > ze swoimi idolami - czasem odpowiadają na posty Ale ciągle nie do końca kumam > o co kaman... A na Myspace to nawet nie wchodzę Tam mnie jeszcze nie byłoI chyba nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: co to jest L key 04.04.12, 09:24 Ja jestem tam tylko z powodów, o których wspomniałam Odpowiedz Link Zgłoś