haudrey 05.04.12, 22:37 jaki Wam się podoba? To luźny wątek Ja jestem wielbicielką mocno uwydatnionych kości policzkowych, idealna twarz ma wg mnie Longoria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: Kształt twarzy 05.04.12, 22:59 Longoria ma coś takiego przesłodzonego w twarzy , nie mój typ. Mi się podoba P Cruz , ma piękny kształt twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
haudrey Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:08 ja w Longorii nie widze nic przeslodzonego. Cruz kiedys mi się nie podobała, a odkąd ją zobaczyłam w Vicki.... Allena jestem w niej zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:04 Wysokie kości policzkowe super. Ale starzejesz się... kości policzkowe są fajne, ale reszta twarzy się zapada z wiekiem. Z drugiej strony zostajesz z tymi kośćmi, jesteś t=stara, ale nie okagłą na buzi. W sumie na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:16 > Wysokie kości policzkowe super. > Ale starzejesz się... kości policzkowe są fajne, ale reszta twarzy się zapada z > wiekiem. > Z drugiej strony zostajesz z tymi kośćmi, jesteś t=stara, ale nie okagłą na buz > i. Moim zdaniem kobiety z wysokimi kośćmi policzkowymi starzeją się ładniej, to znaczy skóra na twarzy tak szybko nie zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kształt twarzy 06.04.12, 02:07 Za duza? 3.bp.blogspot.com/-E7M7h_rTUGk/Te-Ds9xe79I/AAAAAAAAIHg/lLTbolPLGoY/s1600/Terry+Pheto+Tsotsi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Kształt twarzy 07.04.12, 00:28 najladniej, no moze najmniej niekorzystnie starzeja sie kobiety z okraglą, pyzatą twarzą, z mocną szczeką, grubymi rysami twarzy, bez bardzo wyraznych kosci policzkowych (bo przy nich rzeczywiscie ponizej policzkow twarz sie zapada na starosc) o ile nie schudna za bardzo po 40-tce. delikatne rysy starzeja sie szybciej nijakie 20-tki w tym typie bywaja w koncu ladne po 40tce kiedy te pucolowate lub mocno ciosane twarze troche zwiotczeja i niestety odwrotnie popatrzcie np na Heidi Klum, albo dziewczyne Supermana Terii Hatcher, one szybko zwiotczaly a mialy piekne delikatne rysy twarzy z wyraznymi koscmi policzkowymi a np Cindy Crawford albo Longoria wlasnie czy Jeniffer Lopez - sliczne kobiety, ale jednak delikatnosci w rysach nie mialy w mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
tatibi Re: Kształt twarzy 06.04.12, 09:17 Taki jak ma Beata Tyszkiewicz. Od razu widac ze nie tylko w młodosci robiła wrazenie ale rowniez ładnie sie zestarzała. Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Kształt twarzy 06.04.12, 10:52 łeee... myślałam, że o facetach będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Kształt twarzy 07.04.12, 12:01 A od kiedy Longoria ma mocno uwydatnione kości?? To zasługa makijazu - bez niego jej twarz wyglada zupełnie inaczej, szczególnie te "kości".. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Kształt twarzy 07.04.12, 12:22 Longoria jest w czołówce najbardziej wymalowanych kobiet holiłód - szczególnie kg bronzerów w celu utworzenia takich spektakularnych kości, których moim zdaniem spektakularnych nie ma Odpowiedz Link Zgłoś