Dodaj do ulubionych

Kształt twarzy

05.04.12, 22:37
jaki Wam się podoba? To luźny wątek wink Ja jestem wielbicielką mocno uwydatnionych kości policzkowych, idealna twarz ma wg mnie Longoria.
Obserwuj wątek
    • tezee Re: Kształt twarzy 05.04.12, 22:59
      Longoria ma coś takiego przesłodzonego w twarzy , nie mój typ.
      Mi się podoba P Cruz , ma piękny kształt twarzy.
      • haudrey Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:08
        ja w Longorii nie widze nic przeslodzonego. Cruz kiedys mi się nie podobała, a odkąd ją zobaczyłam w Vicki.... Allena jestem w niej zakochana wink
    • broceliande Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:04
      Wysokie kości policzkowe super.
      Ale starzejesz się... kości policzkowe są fajne, ale reszta twarzy się zapada z wiekiem.
      Z drugiej strony zostajesz z tymi kośćmi, jesteś t=stara, ale nie okagłą na buzi.
      W sumie na tak.
      • rita75 Re: Kształt twarzy 05.04.12, 23:16
        > Wysokie kości policzkowe super.
        > Ale starzejesz się... kości policzkowe są fajne, ale reszta twarzy się zapada z
        > wiekiem.
        > Z drugiej strony zostajesz z tymi kośćmi, jesteś t=stara, ale nie okagłą na buz
        > i.

Moim zdaniem kobiety z wysokimi kośćmi policzkowymi starzeją się ładniej, to znaczy skóra na twarzy tak szybko nie zwisa.
        • bi_scotti Re: Kształt twarzy 06.04.12, 02:07
          https://3.bp.blogspot.com/-E7M7h_rTUGk/Te-Ds9xe79I/AAAAAAAAIHg/lLTbolPLGoY/s1600/Terry+Pheto+Tsotsi.jpg
          • bi_scotti Re: Kształt twarzy 06.04.12, 02:07
            Za duza?
            3.bp.blogspot.com/-E7M7h_rTUGk/Te-Ds9xe79I/AAAAAAAAIHg/lLTbolPLGoY/s1600/Terry+Pheto+Tsotsi.jpg
        • an_ni Re: Kształt twarzy 07.04.12, 00:28
          najladniej, no moze najmniej niekorzystnie starzeja sie kobiety z okraglą, pyzatą twarzą, z mocną szczeką, grubymi rysami twarzy, bez bardzo wyraznych kosci policzkowych (bo przy nich rzeczywiscie ponizej policzkow twarz sie zapada na starosc) o ile nie schudna za bardzo po 40-tce.
          delikatne rysy starzeja sie szybciej
          nijakie 20-tki w tym typie bywaja w koncu ladne po 40tce kiedy te pucolowate lub mocno ciosane twarze troche zwiotczeja
          i niestety odwrotnie
          popatrzcie np na Heidi Klum, albo dziewczyne Supermana Terii Hatcher, one szybko zwiotczaly a mialy piekne delikatne rysy twarzy z wyraznymi koscmi policzkowymi a np Cindy Crawford albo Longoria wlasnie czy Jeniffer Lopez - sliczne kobiety, ale jednak delikatnosci w rysach nie mialy w mlodosci
    • tatibi Re: Kształt twarzy 06.04.12, 09:17
      Taki jak ma Beata Tyszkiewicz. Od razu widac ze nie tylko w młodosci robiła wrazenie ale rowniez ładnie sie zestarzała.
    • soczek_bez_gazu Re: Kształt twarzy 06.04.12, 10:52
      łeee... myślałam, że o facetach będzie...
    • koolair Re: Kształt twarzy 07.04.12, 12:01
      A od kiedy Longoria ma mocno uwydatnione kości?? To zasługa makijazu - bez niego jej twarz wyglada zupełnie inaczej, szczególnie te "kości"..
    • zdzisnadzis Re: Kształt twarzy 07.04.12, 12:22
      Longoria jest w czołówce najbardziej wymalowanych kobiet holiłód - szczególnie kg bronzerów w celu utworzenia takich spektakularnych kości, których moim zdaniem spektakularnych nie ma wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka