Dodaj do ulubionych

wyobrażenie o forumkach

11.04.12, 15:47
wyobrażacie sobie czasami jak wyglądaja dziewczyny z forum?
ale nie te, które znacie, tylko nieznajome
na podstawie samych szczatków opisów, pojedynczych słowek, wtracen...
ja pewnie cos tam sobie wizualizuje, ale pewnie w przypadku spotkania fejstufejs, bylabym zdziwioną konwalką
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 15:51
      Eeee.. nie.
      Im więcej się chwali urodą na forum, tym bardziej widzę wielkiego paszczura.
    • fifiriffi Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 15:52
      nie,nie przykładam wagi do niczego,żadnych opisów,tematów...Nic.Czytam,udzielam się,wątek "umiera" na forum i w mojej pamięcismile
      Tak więc nie pamiętam co kto pisał o sobie i nie jestem w stanie sobie nikogo wyobrazicsmile
      • konwalka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 15:55
        aha
        troche mnie zawiodłyście sad
        • kropkacom Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:01
          Oczywiscie, ze sobie wyobrażam. big_grin Jednak na zasadzie charakterów i poglądów jakie dane forumki prezentują, a nie tego co o swoim wyglądzie piszą. Jadę po stereotypach. Ma tak ktoś?
          • konwalka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:06
            kropka, ale zdradz cuś
            np że konwalka to chyba mała i tłusta kula z tłustymi i rzadziuskimi resztkami włosów, ale za to chyba ma pieknie wykrojone usta- tzn ze tak to widzisz
            • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:10
              Konwalka suspicious
              • konwalka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:11
                > Konwalka suspicious
                a co, Oleńka, a co?
                • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 17:04
                  Oleńka? suspicious
                • kosheen4 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 17:57
                  > a co, Oleńka, a co?
                  jesteś jędrusiem?! tongue_out
            • chloe30 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:11
              konwalka napisała:

> kropka, ale zdradz cuś
              > np że konwalka to chyba mała i tłusta kula z tłustymi i rzadziuskimi resztkami
              > włosów, ale za to chyba ma pieknie wykrojone usta- tzn ze tak to widzisz

nie wiem jak tam Kropce, ale mnie sie wyobrażaśz jako eteryczna blondynka z lokami - to dlatego, że ten nick taki konwaliowy wink
              • kropkacom Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:28
                No, dokładnie big_grin

morgen, chuda i wysoka. Piękna, femme fatale. Triss - typowa pani w garsonce i czarnych butach na obcasie czyli szara pani z biura z wiecznym dąsem na twarzy. moofka - raczej zgrabna ale widać, ze tu i tam trzeba zrzucić. Z "tapetą" na twarzy. Raczej powiatowa uroda. kali_pso - piękna i wysoka (mimo iż pisała, ze jest niska).
                • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 11:52
                  Co to znaczy powiatowa uroda?
                  • franczii Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:06
                    Taka pospolita pewnie.
                    • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:29
                      Moof najbardziej przypomina mi Jennifer Aniston.
                  • moofka Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:19
                    imasumak napisała:

> Co to znaczy powiatowa uroda?

jezyk polski nie zna takiego frazeologizmu
                    uroda moze byc pospolita jak franczi pisze, albo nienachalna
                    kropka ukula sobie powiedzonko zeby wrednie brzmialo, bo chciala mi dokuczyc ze jej rano napisalam ze jest gupia, to sie uniosla big_grin
                    z trudem pewnie bo ja kropke widze tak oczmi swojej wyobrazni wink
                    4.bp.blogspot.com/-TbzDijSbvg0/TfuKcKuaCzI/AAAAAAAAAFE/py-YxbZ2g0U/s1600/fat-woman-internet_1654487i.jpg
                    • myga Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:57
                      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      i skad ty wyciagasz takie perelki?
    • shellerka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:05
      ja się dziś rozczarowałam, bo morgen stern wyobrażałam sobie jako ogoloną na lyso brzydką lesbijką w skórze, a ona napisała gdzieś , że nosi długie rozpuszczone włosy smile
      • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:11
        Lesbijką? Łysą?
        • morgen_stern Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:14
          I brzydką!
          • shellerka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:14
            o kro pnie! wink
          • zona_mi Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:47
            > I brzydką!

smile))
            Nie, nie - Morgen jest (dla mnie) ładna, szczupła i niewysoka. Ale włosy ma krótkie wink

Kiedyś zobaczyłam zdjęcie Lili1974 i Wegatki - okazało się, że wyobrażałam je sobie dokładnie odwrotnie - tzn. Lilę jak Wegatkę i nawzajem smile

Myślałam, że Umasumak ma długie włosy, raczej ciemne - a nie miała.

Inną ematkę zawsze widzę w skórze i glanach - nie mam pojęcia, czy je nosi, ale zawsze ją tak widzę. I z pogardliwym uśmiechem na skwaszonej gębie.

O ile moją uwagę zwróci jakiś nick, to zwykle jakoś sobie tę osobę wyobrażam.
            • marychna31 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 12:18

> O ile moją uwagę zwróci jakiś nick, to zwykle jakoś sobie tę osobę wyobrażam
              Bo to dar jestsmile Z takiego daru wystają poeci i pisarzesmile)
            • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:06
              zona_mi napisała:

Myślałam, że Umasumak ma długie włosy, raczej ciemne - a nie miała.

Co nie miała, co nie miała, jakieś inne miała, prawda?
              • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:31
                Ima wink
                Wysoka brunetka włosy związane jakimś długopisem albo innym ołowkiem. W niedzielę na spacerze z psami w ręku torebka z karmą dla kotów smile
                Mijam taką kobietkę na spacerze z moimi psami pogadamy sobie o nich chwilę i Ima radosnym krokiem idzie dalej.
                Niebieskie oczy i uśmiech na twarzy. Szczupła ale nie tragicznie chuda, ładne szczupłe dłonie jak u pianistki. Z daleka macha do swoich znajomych sąsiadów i krzyczy dzień dobry. a latem nosi wielki słomkowy kapelusz i bawi się z dziećmi w piaskownicy.

O tak widzę Imę w mojej głowie smile I niech Ima nie burzy mi tego widzenia bo ja go ciężko sobie wypracowałam smile

I tak dokładnie widzę jeszcze Morgen.
                Ale ona mnie zatłucze jak to napiszę a ja nie chcę być utłuczona przed świętami tongue_out
                • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 14:13
                  Włosy mam blond. Średnio długie, takie to ramion - najczęściej rozpuszczone wink. Chodzę z psem na spacer, ale karmę dowozi mi kurier smile.
                  Oczy mam szaro - zielone ale uśmiech się zgadza smile.
                  Dłonie jak u pianistki powiadasz? Tak, bo jestem pianistką smile.
                  I do sąsiadów macham i chuda nie jestem. Taka w sam raz, ale z tendencją do nadwagi, dlatego muszę się pilnować.
                  Prawie się zgadza smile
                  • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:29
                    No to trafiłam prawie idealnie smile
                    A ta karma to dla bezdomnych kotów smile Wiesz widzę Ciebie jako klasyczną dokarmiaczkę wszystkiego co bezdomne biedne i głodne smile i jeszcze gadasz do tych bezdomnych i biednych i zagadujesz a co słychać i znasz wszystkie koty bezdomne i psy w swojej okolicy i każdy z nich ma imię i swoją historię. Stąd właśnie ta torba z karmą dla kotów smile
                    • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:45
                      No dokarmiam tzw koty zewnętrzne. Mają swoje miseczki przy drzwiach wejściowych i ocieplaną budę smile.
            • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:16
              zona_mi napisała:
              >
              > Inną ematkę zawsze widzę w skórze i glanach - nie mam pojęcia, czy je nosi, ale
              > zawsze ją tak widzę. I z pogardliwym uśmiechem na skwaszonej gębie.
              >
              Ja tez! Ja tez! Ciekawe czy o tej samej myślimywink
      • babcia47 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:16
        a ja Morgen "widzę" jako miłą, ciepłą w sensie wrazenia, niedużą blondyneczkę z półdługimi włosami..
      • lilka69 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:12
        moim zdaniem shellerka jest wesola, choc nieco neurotyczna, bardzo zadbana i ma swietnie wyczucie koloru w ubiorze. szczupla, ladna, sredniego wzrostu.
    • drinkit Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:12
      Myślę że połowa forum jest ciekawa jak wygląda lipcowa, bo ona zawsze pisze o sobie że jest boska, a pod spodem zwykle dopisuje się ktoś inny (morgen??), że "nieprawda"smile
      • morgen_stern Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:15
        O przepraszam, ja zawsze pisze lipcowej, że ogólnie wiadomo, że jest boska i ja tego nie podważam smile to rosa i lipcowa się wciąż tłuką i wyzywają od paszczurów.
        • drinkit Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:18
          No właśnie nie pamiętam już kto to pisze, ale brzmi to mniej więcej tak:
          Lipcowa: jestem boska
          Forumka X: nieprawda, widziałam twoje zdjęcie i jestes przeciętna
          Lipcowa: Nieprawda, jestem boska
          Forumka X: nieprawda, nie jesteś
          etc...

A tak ogólnie to bardzo mnie interesuje jak kto wygląda, lubię mieć wyobrażenie o ludziach, których zdarza mi się rozpoznawać w sieci po nickach.
          • imasumak A ja widziałam zdjęcia Lipcowej 11.04.12, 16:45
            I mogę poświadczyć, że jest całkiem, całkiem smile
            • suazi1 Re: A ja widziałam zdjęcia Lipcowej 11.04.12, 16:55
              A masz namiary? chętnie sie pośmiejemy wink
              • imasumak Re: A ja widziałam zdjęcia Lipcowej 11.04.12, 17:54
                Nie mam. Ale nawet jakbym miała, to bym nie udostępniła.
              • m.i.n.e.s Re: A ja widziałam zdjęcia Lipcowej 12.04.12, 09:19
                suazi1 napisała:

> A masz namiary? chętnie sie pośmiejemy wink

Ja widzialam i musze cie rozczarowac, te zdjecia ktore widzialam ukazywaly boska lipcowa.
                To ten typ urody na ktory mozesz sie patrzec i patrzec.
                Na pocieszenie napisze, ze nie jest taka doskonala, bo lipcowa nosi okulary.
                Z tym , ze byly to zdjecia z przed wyjazdu do Anglii .
                Potem widzialam jeszcze jedno zdjecie ( takie na tle szafy) i to juz nie byla ta boska lipcowa.
                I tak szczerze mowiac to lipcowa kojarzy mi sie bardziej z tym nieboskim zdjeciem .
          • wespuczi Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:54
            jakies dobre kilka lat temu krazylo po forumie zdjecie co niby mialo byc lipcowej i mowie wam, boska jest!
            ;]
            • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:01
              Ale nie masz pewności, ze na tym zdjęciu akurat ona byławink

Tez, podobnie jak Ima, widziałam ja i to nawet nie na jednym zdjęciu. Taka szczesciara ze mniewink
      • panidemonka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:35
        Lipcowa dawno temu pokazała swoje oblicze, znaczy się fotkę. Całkiem ładna z niej kobieta.
    • iuscogens Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:26
      Byłam pewna, że angazetka jest brunetką, a ona jest ruda skubana wink
      • pieskuba Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:39
        Ruda skubana... To musi być bardzo interesujące uczesanie.
        • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:50
          Angazetka to podlasianka z krwi i kości. a wiadomo, że my kobiety podlasia jesteśmy wyjątkowo interesujące więc nasze uczesanie nie może odstawać.
    • suazi1 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:54
      tak po krótce. Najbardziej na moją wyobrażnię działają:
      -morgen - brunetka z fają w zębach (w ogóle odpala faję od fai), zawsze w glanach, które przy byle okazji ląduja na stole wink
      -shellerka- słitaśny blondasek "pitu-pitu" wink
      -lipcowa- zarośnięty babiszon, który uważa się za niezłą laseczkę (siedząc przy kompie pewnie wiecznie drapie się pod pachami jak goryl)
      -gazeciarz- sfrustrowany facecik w przyciasnych slipkach i ulizanym przedziałku, któremu dłonie 'ślimaczeją" jak tylko znajdzie wątek o seksie wink.
      Reszta
      • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:01
        suazi1 napisała:
        > -shellerka- słitaśny blondasek "pitu-pitu" wink

Hmm, co shellerki to do blondynki to sie z wyobrazeniem zgadzam, ale nie wiem jak wyglada "pitu-pitu".
        Rose wyobrazam sobie jako 160-165cm sredniej budowy, typ figury jablko, wlosy ciemny blond.
        Sadosie sobie wyobrazam jako blondynke, dosc postawna (absolutnie nie mylic z gruba) i raczej wysoka.
        Czarnaalineczke wyobrazam sobie jako osobe nikczemnego wzrostu.
        Reszty sobie raczej nie wyobrazam smile Chyba ze mi ktos umknal.
        • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:09
          Mam 171 cm wzrostu, figurę gruszkę, jestem brunetką.
          Noszę okulary, mam garbaty nos i bardzo drobne dłonie big_grin
          • nangaparbat3 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:46
            O, wydatny nos to u mnie połowa sukcesu. Od mężczyzn z małymi po prostu uciekam, u kobiety mały mi nie przeszkadza, za to wydatny otwiera kredyt.
            • nabakier Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:54
              mam tak samo smile
          • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:04
            Nie ma mowy, teraz to trollujesz wink
            W ramach kompromisu zgadzam sie na okulary i 171 w butach na obcasie, chocby malutkim wink
            • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:16
              Nie noszę butów na obcasie, mam kurduplowatego i łysego męża, serio, serio big_grin (Konwalka może to potwierdzić, bo znamy się osobiście)
              Dodam, że mam ciemne oczy, oprawę również ciemną, a włosy krótkie. Jeszcze w zeszłym roku byłam w zasadzie łysa, świadomie łysa, teraz włosy odrastają sobie radośnie, każdy w swoją stronę i ni chu chu nie chcą mnie słuchać, więc mam na głowie jeden wielki b..del uncertain Dlatego myślę bardzo poważnie o kolejnym bardzo krótkim strzyżeniu wink Za to przez wiele lat byłam blondynką z długimi włosami, a był też czas, że miałam zielone i fioletowe oczy smile
              Jestem raczej mało energiczna, zdecydowanie powolna, przejęłam to po mężu wink, lepsze to, niż ciągłe denerwowanie się i poganianie go. Za to imprezowiczka kiedyś była ze mnie ogromna i nic nie było mnie w stanie powstrzymać od zabawy, nawet kontuzja kolana podczas tańców (skończyła się punkcją i kilkutygodniowym unieruchomieniem) wink
        • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:12
          Z tą postawnością nie trafiłaś ale reszta się zgadza smile
          Tzn nie wiem co rozumiesz przez postawna to się nie będę spierać smile
          • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:10
            Sadosiu, dla mnie postawna to dosc wysoka i ladnie zbudowana, nie jakas wiotka istotka, no i zdecydowanie nie ktos z nadwaga. Klepsydra, ewentualnie lekko szersza w biodrach, jesli rekompensuje to dlugimi nogami smile Mam po prostu super pozytywne wyobrazenie o Twojej figurze, a przy okazji zgrabnosci w poruszaniu sie i elegancji.
            • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:18
              O boziu! Ależ mi teraz niezwykle przyjemnie i miło! chyba sobie Twój wpis zalajkuje w głowie i będe sobie czytać jak mi humor padnie!
              serdeczne senkju!
              • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:22
                Sadosiu! Widzisz to? Działasz na wszystkich! Nawet na kobiety wink
                • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:28
                  No widze widzę i rosnę we piórka próżnośći wink
              • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:47
                Sadosiu, ingen orsak, jak to tutaj mowia smile
      • shellerka Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:47
        mam aktualnie odcień "ciemna czekolada" to i pitole mniejwink
        • suazi1 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 10:53
          Spoko, bez urazy wink
    • mamaemmy Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 16:55
      pamietam pierwszy zlot z naszego rówiesniczego forum-100% dziewczyn myslało,ze wygladam..hmm bardziej dojrzalesmile a tu przyszla taka smarkula na nascie lat wygladajaca smileTo było 6 lat temusmile
      Wiekszosc dziewczyn wyobrazalam sobie inaczej.
      Tu na emamie,przyznam sie,ze kojarze tylko dziewczyny,które są tutaj dlugie lata-i tak-morgen-taka pieknie szczuplą(pisala,że sama by siebie przeleciała,taka ma fajna figurę),lipcową widziałam na zdjęciu-bardzo ładna,lola-piekna-pokazywala kiedys fotke celebrytki do której jest podobna,triss-jakos kojarzy mi sie z ciemnowłosą panią z wiecznym fochem na twarzy,ale bardzo przystojną tongue_out..
      Chyba więcej forumek nie kojarze z żadnym obrazem.
      Z kilkoma się widziałam-więc o nich nie piszesmile
    • kamelia04.08.2007 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 17:01
      nie wyobrazam sobie nikogo.

Podobnie nie wiem jak mam pojecia jak sobie mnie inne forumki wyobrażają
    • suazi1 A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 17:07
      ...zdjęciem???
      • kropkacom Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:01
        Dawaj fotkę. Czekamy...
        • heca7 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:12

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ac/ti/3iox/kX9aMzaB495C512QUX.jpg
          • kropkacom Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:17
            Przystojna big_grin
            • sadosia75 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:20
              A twarz jaka nietknięta inteligencją !
              Wybitnie miły widok smile
            • heca7 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:20
              Zapomniałam dodać, że to właśnie prawdziwa, pierwsza Heca jest big_grin Ja tylko się "podszyłam" pod jej imię wink
          • panidemonka Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 20:43
            Proszę bardzowink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/mg/aj/cswl/d9UqBWCFxw92JU0lYB.jpg
            • heca7 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 12.04.12, 10:28
              Piękne zdjęcie! Aż rękę by się chciało do pogłaskania wyciągnąć smile
        • suazi1 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 18:28
          Jeżeli zdradzisz mi słodką tajemnicę, jak się wkleja zdjęcia, to nie ma problemu wink
      • nanuk24 Re: A która miałaby odwagę pochwalic sie swoim... 11.04.12, 19:14
        Moje zdjęcie jest w profiluwink
    • d.o.s.i.a Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:32
      Rzadko sobie wyobrazam cokolwiek, ale Morgen niezmiennie wyobrazam sobie jako kogos w desen Lisbeth Salander i jestem b. ciekawa Lipcowej, czy facjate tez ma tak nieprzyjemna jak jej poglady.
      • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:46
        A mnie Morgen kojarzy się z Angeliną Jolie
        • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:04
          mi się wyobraza morgen Megan Fox
          triss jako Jeniffer Aniston
          sadosie jako Meg Ryan
          Rosę jako Nigella Lawson
          ima jako Jessica Capshaw

(cdn wink )
          • iuscogens Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:06
            widziałam zdjęcia sadośki, ona wygląda jak wytworna dama, tylko na forum wydaje się, że z niej taka swojska dzieucha tongue_out
            • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:09
              mówisz, ze bardziej A. Jolie w wersji blond? smile
              • iuscogens Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:13
                Nie, to też nie w ten deseń, sadośka bardziej subtelna jest, no nie jak sadośka na forum tongue_out
                Dla mnie Jolie jest trochę wulgarna w swojej urodzie.
                • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:21
                  no mówię: Meg Ryan smile

https://www.womensbeautylife.com/albums/Celebrities-HairStyles/blonde_hair_actress_Meg_Ryan_with_very_short_length_hairstyle_with_side_bangs.jpg
                  • iuscogens Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:28
                    nie widzę zdjęcia, ale mi się Meg Ryan z taką śmieszką bardziej kojarzy.
            • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:37
              Czyli, że nie tak wieśniacko wyglądam w realu jak w necie? wink
              big_grin
              • sarling Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:41
                Sadosiu, ja muszę Ci to w końcu powiedzieć wink
                Kojarzysz mi się wyłącznie z pewną panią.
                Na podwórku kamienicy, w której pracowałam, mieszkała bardzo wybuchowa para. Babka koło 30, ciemna, śniada, temperamentna.
                Po którejś z kolei kłótni na kamienicy obok wykwił sprejowy napis:"kocham cię mężu, twoja sadosia".

big_grin
                • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:33
                  Ahahaha boskie smile
                  • pade Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:00
                    Sadosia, a Ty nie jesteś ruda???
                    • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 23:15
                      Znaczy się,że wredna to i ruda? wink
                      Nie. Blond jestem okrutne. Choć ruda byłam farbowana przez chwilę.
                      • pade Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 23:18
                        eee, nie, wredna nie jestes, ja akurat do lizusów nie należętongue_out więc uwierz
                        nie wiem czemu wyobrażałam sobie, że masz rude loki a tu blond
                        a kręcone chociaż?
                        • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 23:22
                          Kręcone smile Miałam z nimi przygody bo wiadomo jak ktoś ma kręcone to chce proste. Ale na stare lata człowiek wraca do tego co naturalne. czyli znów blond, znów kręcone .
                          Chociaż jak miałam rude farbowane ( a zakochana jestem w tym kolorze na zabój szczególnie jak kobieta ma zielone oczy i jasną cerę to nie ma zmiłuj! ) to czułam się ze sobą lepiej.
                          Ale jak teraz czytam, że ja to wyglądam na szlachciankę albo ktoś mnie tak postrzega to mi się głupio robi big_grin a jak zapytałaś o te rude to już w ogóle pomyslałam sobie no tak rude to albo wredne albo szlachcianka to strzelam że wredna i godzę się na wszystko wink
                          • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 23:29
                            Zawsze miałam proste, no może czasem falujące włosy. A teraz mam jednego wielkiego barana na głowie uncertain Nie wiem, co gorsze naprawdę sad
                            • sadosia75 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 23:32
                              A to prawda bo i tak źle i tak niedobrze.
                              Po pierwszym porodzie miałam proste strąki i nie dało się nakręcić ich w ogóle. Po drugim miałam w sam raz chociaż zajęło im trochę czasu dojście do siebie. później to było co tylko chcesz. teraz są kręcone raz lekko raz bardziej zależy od wilgotności. ale to nadal nie są idealne włosy. a i takie miałam i niestety nie dotrwam już do takich włosów bo fryzjerka zaszła w ciążę zamknęła interes i tyle ją widziano.m a każda następna to pie..ła z nożyczkami a nie fryzjer.
              • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:42
                e tam wieśniacko
                sadoska normalknie jak kopne w te ładne pupsko... wink
              • iuscogens Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:47
                Nie smile na zdjęciach wytwornie wyglądasz, na forum jesteś taka swojska sadośka smile
          • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:08
            Sadosia ma długie cIemne włosy związane w konski ogon i takoz długi nos, ale proste, białe żebytongue_out
            • chloe30 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:20
              nanuk24 napisała:

> Sadosia ma długie cIemne włosy związane w konski ogon i takoz długi nos, ale pr
              > oste, białe żebytongue_out
              >

długie zęby chyba tongue_out
          • czarnaalineczka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:24
            a ja ? big_grin
            • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:28
              Malutka brunetka IHMO smile
              • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:41
                Rosa, zgapiasz! Ja napisalam ze czarna nikczemnego wzrostu jest wink
                • czarnaalineczka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:46
                  ze jestem kurduplem to sie nie raz przyznawalam
                  ale nie rozumiem czemu brunetka big_grin
                  • jak_matrioszka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:49
                    Bos farbowana i w podswiadomosci utkwilo, tzn. ja sobie ciebie z ta henna czy tez indygo wyobrazam, i z bardzo dlugimi wlosami - tez pisalas czy sama sobie wymyslilam?
                    • czarnaalineczka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:55
                      farbowana na kasztanke bardziej nie na bardzo ciemno
                      bardzo dlugie wlosy bym chciala
                      ale niestety aktualnie za ramiona tylko
                      no ale zapuszczam big_grin
                  • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:55
                    bo w nicku masz "czarna" big_grin

a ja sobie Ciebie wyobrazam jako młodą Sinéad O'Connor tongue_out

czyli tak:

https://www.sinead-oconnor.com/graphics/sineadstart.jpg
                    • czarnaalineczka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:58
                      o matulu taka plaska mnie sobie wyobrazasz ? big_grinbig_grinbig_grin
                      • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:59
                        nie, raczej taką alternatywną tongue_out
                        drobną, alternatywną dziewczynę w glanach tongue_out
                      • k1k2 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 00:08
                        taka drobna i plaska to jestem ja smile
      • angazetka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:54
        Ja to chciałam napisać wink
        Tzn. to o Morgen.
    • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 18:58
      Miałam okazje zobaczyć kilka osób i moje wyobrażenie było zupełnie inne. Jedynie moofka mi się nieco pokrywa, z tym, jak ja postrzegalam.
      Imasumak widziałam jako nadenta, z nadwaga pyskata babę, obzerajaca się rogalami, z grubym, wrzaskliwym głosem. A tu zony hehe.
      • bi_scotti Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:16
        Ja to bardziej mysle, czego bym sie z ktora z pan napila przy ewentualnym spotkaniu i tak mi wychodzi, ze z Morgen i Angazetka to zdecydownie jakis Guinness, ewentualnie cos belgijskiego ciemnego; Nanga, Echtom i Verdana - czerwone wino typu Gamay Noir, moze jakas Rioja ... Duzeq, Kropka, Kocianna, Azja - porzadna whiskey, np. moj ulubiony Laphroaig, Myelegans i Olena - jakies lekkie biale wino, moze byc tanie portugalskie (vino verde), bo na pewno pite w lecie na patio ... Poniewaz ja bym stawiala to nie ma krecenia nosem - starszym paniom sie nie odmawia tongue_out Jedzenie mnie nie interesuje wiec food pairing zostawilabym drugiej stronie do decyzji - taka jestem elastyczna i demokratyczna, a co wink
        • angazetka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:59
          Guinessa z tobą - zawsze smile
      • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:54
        Nawet wiem skąd Ci się ten rogal przyplątał, hehe wink
        • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:01
          Anobig_grin
      • zona_mi Nanuku 11.04.12, 20:28
        > A tu zony hehe.

Jakie znów moje hehe?
        • nanuk24 Re: Nanuku 12.04.12, 17:59
          Widzisz? Nawet jak o tobie nie myśle, to myśletongue_out
          • zona_mi Re: Nanuku 12.04.12, 20:47
            Prawidłowo.

Aha. możesz już głosić w tej swojej zagranicznej, jakby co wink
    • sarling Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:14
      Kiedyś zapytałam wprost smile Jak wyglądacie. Nie wiem na ile to były szczere odpowiedzi tongue_out

Nie wiem czemu, ale większość osób, które jakoś zostawiają ślad pamięciowy u mnie - to w moich wyobrażeniach ciemne szatynki.
      • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:53
        Moja była bardzo szczera, Czar się tylko podpięła pod nią wink
    • fajka7 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 19:31
      Nikogo sobie nie wyobrażam, bo mi się nie chce, a Lipcową znam osobiście smile
    • lilly_about Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 20:16
      Część wklejała swoje fotki, więc nie muszę sobie wyobrażać (lipcowa, kamelia, shellerka). Wyobrażam sobie morgen jako wysoką iatrakcyjną (tylko mi zepsuła obraz pisząc o nosiewink) I jeszcze kilka.
    • morgen_stern Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:12
      Niezmiernie się cieszę, że taka jestem ładna i interesująca w waszych wyobrażeniach, nieco mi to poprawi samoocenę tongue_out
      • lestrange_e Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:26
        Bardziej mnie zastanawia, jaka jest nasza nazi Katus118, która mnie wypomina pewne rzeczy, a sama jest nie lepsza, o ile nie gorsza.
        • lestrange_e Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:42
          I jeszcze, oprócz niej, tak samo zdjęcie Verdany.
          • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:44
            Dla przeciwwagi? wink
            • lestrange_e Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:46
              Wiesz, katus to sobie wyobrażam jakoś tak: postawa prosta, podparta rękami, wzrok gestapowca rodem z obozu.
              Verdane: chociaż raczej za sobą nie przepadamy, ale jaklo osobę łagodną, o mądrej twarzy.
              • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:57
                CytatWiesz, katus to sobie wyobrażam jakoś tak: postawa prosta, podparta rękami, wzrok gestapowca rodem z obozu.

Tak?
                https://2.bp.blogspot.com/_I8q2YWz64Ic/TLcH_JcdU2I/AAAAAAAABWo/1AO4iRypB6Q/s1600/agatha_trunchbull.jpg
                • lestrange_e Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:00
                  Uśmiałam się smile, serdecznie Ci dziękuję Rosa, ale dokładnie tak. Tylko przed obozem postawić, i karabin dać. Może się mylę, ale nie mam miłych skojarzeń.
                  • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:03
                    No ja mam tylko to jedno smile
                    • lestrange_e Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:06
                      rosapulchra-0 napisała:

> No ja mam tylko to jedno smile
                      No ja nie umiem mieć innego.
                      Ale jak mówię - może się mylę.
                      le już sobie ją w moich myslach wyobrażam postawioną przed Auschwitz.
                      • aandzia43 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 02:01
                        Och, Lestrange, przyznasz chyba, że Rosa jest świetna w podgrzewaniu niezdrowych lub/i złych emocji? Z tobą, na przykład, idzie jej świetnie. Cieniutka jesteś i zwrotna, jak chorągiewka na dachu. Stara a głupia ;-P
                        • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 07:25
                          Katus to twoje alterego?
                          • katus118 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 07:27
                            Co Wy, Rosa i Lestarnge, tak się mnie uczepiłyście, jak rzep psiego ogona?
                            • rosapulchra-0 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 07:34
                              Z miłości? wink
                              • katus118 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 07:37
                                To chyba tej specyficznej.
                                No, źle mnie sobie wyobrażacie.
        • yenna_m Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:58
          nasza stomatolog - wyobrażam sobie ją jako osobę podobną do Moniki Olejnik
    • asocial Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 21:27
      ja sobie wyobrazam ale szybko zapominam; zaledwie kilka forumek ¨wizualizuje¨sobie po ich wpisach (najczesciej te zaciete, i zamkniete, te sobie wyobrazam z ustami w linijke, wychudzone i wscieklawe), wiekszosc jednak podlug wybranych nickow i skojarzen z nimi zwiazanych. A sa nicki smaczne i niesmaczne.
    • czarnaalineczka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:17
      konwalka ja wiem ze ty stara doopa jestes
      ale po niku to ja widze wysokie szczuple dziewcze nastoletnie z wlosami zwiazanymi w kucyk

triss - karolina z niani frani
      sadosia - jakas szlachcianka zywcem z powiesci rodziewiczowny wyjeta
      rosa - wysoka z czerwonym jezem na glowie
      nagaparabutow( nigdy sie tego nika nie naucze ) - mloda z dlugimi ciemnoblad wlosami oloko 35letnia , w dlugiej sukni z drewnianymi koralikami
      shellerka , suellen i mamaemmy - male blondyneczki w typie barbie
      gazeciak - 40letni spocony w brudnej bialej koszulce na ramiaczkach i w dziurawych skarpetach
      • konwalka Re: wyobrażenie o forumkach 11.04.12, 22:28
        > konwalka ja wiem ze ty stara doopa jestes
        suspicioussuspicioussuspicious
      • niutaki morgen to ja sobie wyobrazam jak Yennefer 11.04.12, 22:28
        z "Wiedzmina", ale nie jak Wolszczak boze bron, tylko tak ja sobie wyobrazam, jak jest opisana przez Sapkowskiego.
    • zabulin Nie, raczej nie 11.04.12, 22:28
      A dokładnie, wizualizowalam sobie tylko lipcową smile jako dorodną blondynke w stylu Jagny Borynowej.

A tu gdzieś wyczytalam, ze ona ciemniejszego kolorytu i że ladna.
      No, to znaczy że nie trafiłam wink

O innych nie mam wybrazeń smile
    • a.va Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 00:00
      Ja mam wyobrażenie tylko o kilku forumkach.
      Sadosia - wysoka, z długimi, lekko rozczochranymi blond włosami, bardzo żywiołowa, szybko chodzi, głośno się śmieje.
      Nangaparbat - lekko pulchna, o uśmiechniętej twarzy, jasne albo rude włosy do brody, lekko kręcone.
      Bi_scotti - szczupła, ale nie chuda, krótko obcięta szatynka, najczęściej w spodniach i na płaskim obcasie, energiczna i rzeczowa.
      Morgen_stern - jak wokalistka Cranberries, tylko z długimi włosami - drobna, delikatna i w ciężkich, wojskowych butach.
      Yenna - proste włosy do brody, ciemne albo ciemnorude, trochę pulchna, wysoka, być może w okularach, robi wrażenie profesjonalistki wink
      Zebra - szczupła, z prostymi włosami, dość długimi, szatynka, wiecznie w biegu.
      • morgen_stern Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:06
        Co wy z tymi butami? smile już któraś z kolei o ciężkich butach nawija.
        • triss_merigold6 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:26
          Ja bym zapytała co Wy z tymi włosami. Któraś z kolei wizualizuje mnie z ciemnymi włosami, a ja jestem blondynką z prostymi włosami o długości za łopatki.
          Typ mieszany wiosna-lato, naturalny odcień to ciepły ciemny blond, błyskawicznie rozjaśniający się na słońcu. W życiu nie miałam ciemnych włosów poza czarną peruką jak Uma Thurman w "Pulp Fiction", farbuję na piaskowe/beżowe/perłowe odcienie.
          • asocial Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:56

A ja zawsze myslalam, zes ruda!!! Ruda, mala i chuda.
            Morgen z czarnymi skorzanymi spodniami i takaz kurtka z frendzlami. Ale to tylko skojarzenie z nickiem, ktory czesto sie pojawia, ale zadnego konkretnego postu nie kojarze niestety.

triss_merigold6 napisała:

> Ja bym zapytała co Wy z tymi włosami. Któraś z kolei wizualizuje mnie z ciemny
            > mi włosami, a ja jestem blondynką z prostymi włosami o długości za łopatki.
            > Typ mieszany wiosna-lato, naturalny odcień to ciepły ciemny blond, błyskawiczni
            > e rozjaśniający się na słońcu. W życiu nie miałam ciemnych włosów poza czarną p
            > eruką jak Uma Thurman w "Pulp Fiction", farbuję na piaskowe/beżowe/perłowe odci
            > enie.
            • triss_merigold6 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 10:22
              Kiedyś farbowałam się na złoto rude kolory, raz w przypływie ułańskiej fantazji na prawie czerwony.wink Z rok chyba z tymi czerwonymi włosami chodziłam. Inspirowane lekturą, ale nie Sapkowskiego tylko Brzezińskiej i fazą na ramoneski, glany, motory. Taka chuda nie jestem, szczupła owszem ale zawsze miałam tyłek i cyc, typowo kobieca budowa z dużym wcięciem w talii.
              • aandzia43 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 10:44
                Z rok chyba z tymi czerwonymi włosami chodziłam. Inspiro
                > wane lekturą, ale nie Sapkowskiego tylko Brzezińskiej

Babunia Jagódka rulez!!! big_grin Kocham jędzę w każdej postaci: i jędrnej rudej, i pokrytej brodawkami starczej.
          • niutaki o wlasnie triss Ty tez mi sie jako brunetka 12.04.12, 12:06
            widziszbig_grin
            • martishia7 Re: o wlasnie triss Ty tez mi sie jako brunetka 12.04.12, 12:17
              Mnie tak samo. Muszę sobie przeprogramować wizualizacje.
        • a.va Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 10:41
          morgen_stern napisała:

> Co wy z tymi butami? smile już któraś z kolei o ciężkich butach nawija.

Nie wiem, może to przez Rammstein? Ale sama też ich słucham, a chodzę w pantoflach na obcasach big_grin Niezbadane są meandry wyobraźni.
          • morgen_stern Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 10:44
            Nigdy nie chodziłam w glanach, to moi koledzy wink najcięższe, wiązane obuwie nosiłam w okolicach licealnych... trochę czasu minęło... a co twarzy, to będę się trzymała Angeliny Jolie, bardzo mi się ta wersja podoba tongue_out
            • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 12:14
              Fajnie, ze trafiłam - jeśli nie w rzeczywistość, to chociaż w Twoje upodobania wink
              • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:31
                A jak Ty, Imo, sobie mnie wyobrazasz?wink
                • imasumak Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 19:31
                  Jak lokowaną babę jagę. Pyskatą tongue_out. Co to zanim pomyśli chlapie wink.
                  A w ogóle od wczoraj usiłuję sobie przypomnieć nazwisko aktorki, którą mi przypominasz i ni hu hu nie potrafię. Nawet żadnego tytułu filmu z nią sobie nie przypominam, chociaż jej role kojarzę dość dobrze.
                  • nanuk24 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 20:01
                    Haha! Ty wcale nie mniej pyskatabig_grin
                    A z tym moim wyprzedzaniem myśli się zgadza - nie raz mi to mąż mówił.
                  • imasumak Mam! 05.05.12, 10:30
                    Przypominasz mi Juliette Lewis wink.
                    Dzisiaj w nocy szczęśliwie natknęłam się na "Dziwne dni' z jej udziałem, to sobie odświeżyłam pamięć smile
                    • imasumak Nanuku, perełko, a gdzie Ty? 06.05.12, 01:25

• nanuk24 Tuuu! 06.05.12, 01:39
                        Tuuu!
                    • nanuk24 Re: Mam! 06.05.12, 01:50
                      A wiesz, ze cos w tym jest? Znaczy, tez kiedys to uslyszalam. A moja dobra kolezanka mowi, ze jestem podobna(najbardziej z profilu) do Amy Winehouse.
                      Nie wiem, z ktorego porownania bardziej sie cieszyctongue_out
    • tosterowa Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:26
      Ja sobie zawsze wizualizuję, aczkolwiek zwykle malo trafnie.
      I tak kilka przykładów:
      Morgen - to ta goła baba z jej avatara. jak odchodzi od forum zakłada jeansy i obcisłe t-shirty.
      Czarna - zawsze ją widzę jako wysoką, dobrze zbudowaną brunetkę z długimi włosami, w długiej czarnej spódnicy. Już wiem po przeczytaniu wątku, że zupełnie nie trafiłam.
      Triss - raczej niska, żylasta platynowa blondyna, z misternie ułożoną fryzurą i koszmarnym, pańciowatym stylem.
      Bi_Scotii - uśmiechnięta, energiczna "starsza pani" (wybacz...), w lnianych spodniach.
      Yenna - niska, z nadwagą, ale "skoczna".
      Rosa - wysoka, dobrze zbudowana, krótkie włosy, kiepsko ubrana ;P
      Cherry.Coke - ma loczki tongue_out Ma polską twarz ale niepolski i oryginalny styl ubierania się.
      Ius Cogens - ma grzywkę i włosy w dwóch kolorach (brązowy z blond pasemkami). Nosi trenczyk koniecznie przewiązany w talii i okropne buty.
      Lipcowa - czarna i dość wysoka i "duża", zawsze ją widzę w butach na obcasach, czarnych obcisłych portkach i czerwonej bluzce typu nietoperz.

Może starczy tongue_out
      • kocio_007 Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 09:47
        Lipcową widziałam na zdjęciu parę lat temu i zapamiętałam, bo mam dobra pamięc do twarzy no i zapewniała, że jest piękna. Hmmm, zalezy jakie kto ma kryteria - dla mnie piękna nie jest zdecydowanie, ale ładna - tak. Generalnie ciemna, twarz trochę przyciężkawa w dolnych partiach. Na twarzy widac, że ma skłonnośc do tycia. No ale może wysubtelniała z czasem, nie wykluczam.
        triss - wiele lat temu ktos ją zdemaskował (z imienia i nazwiska) na forum, tak więc wiem, jak wygląda wink inaczej niż ją opisujecie. Chociaz rozumiem, ze zacięte usta i wygląd suchotnicy to pierwsze, co się nasuwa po jej postach.
        Gabi - figura jabłko, nadwaga, rzadkie włosy w kucyk, z twarzy podobna do nikogo. Zacięte usta.
        Morgen - ruda, wysoka, którkie włosy, długi nos. Miły uśmiech. W życiu wcale nie taka przebojowa jak na forum.
        Rosa - figura niezbyt kształtna, taka trochę niepozbierana, własy długie z przedziałkiem, bez grzywki. Taka trochę magda umer. No ale już wiem, że tak nie wygląda.
        No i tyle. Generalnie - nic nie jest takie, jakim sie wydaje.
        • triss_merigold6 Wydaje Ci sie, że wiesz 12.04.12, 11:16
          Wydaje Ci się, że wiesz. Ktoś próbował ale spudłował, podał imię, nazwisko i miejsce zamieszkania Bogu ducha winnej kobiety z innego wydziału UW (ale zbliżonego profilowo). Z adminami sobie to wyjaśniałam i tłumaczyłam, że mogą wątek zostawić, bo to nie ja więc mi lotto.
          Parę osób z tego forum w realu mnie widziało.
          • kocio_007 Re: Wydaje Ci sie, że wiesz 12.04.12, 13:46
            Nie no spoko ja wiem, że to nie tamta Iwonka smile
      • cherry.coke Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:54
        Loczki sa, co do twarzy nie wiem, bo nie widze big_grin Nie wiem, czy oryginalnie sie ubieram, bo lubie bardzo proste ciuchy, ale w mocnych "zimowych" kolorach. Czerwony, niebieski, jasnoszary, fiolet. To dlatego, ze nie lubie specjalnie robic zakupow, wiec przynajmniej nie jest nudno.
        A jak widze nick tosterowa, to mi sie zawsze kojarzy z tosterem-Cylonem Sheldona z TBBT. W ogole nicki kojarze raczej z typowymi dla danej osoby rzeczami albo zwierzatkami smile
        • tosterowa Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 18:10
          Musiałam sobie ten toster wygooglać, ale te czerwone ślepia nawet się zgadzają wink
    • franczii Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:32
      Ja sobie wyrabiam pojecie na temat niektorych elementow wygladu na podstawie postow. Np. z dyskusji o nadwadze i dietach , aktywnosci fizycznej pewne wnioski latwo sie nasuwaja big_grin Tak samo z watkow o dbaniu o siebie. Czasem jakis watek o ciuchach czy butach zilustrowany fotkami rzuca nieco swiatla na styl poszczegolnych osob. Ale nie zebym sobie wizualizowala.
      • moofka Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:41
        a to zdecydowanie
        przy czym z watkami odchudzaczami kojarze np mameemmy, a wiem ze jest drobniutka
        umę, która jest laska
        a z weidera babsee, ktora tez gruba nie jest (bab, na marginesie, czy Ty poczte odbierasz?)
        czesto jest tak, ze jak ktos jest zafiksowany na wadze to mu na dodatkowe kilo alarm sie uruchamia wink
        jak ktos ma 20 na plusie, to raczej tego nie zauwazy
    • moofka Re: wyobrażenie o forumkach 12.04.12, 13:48
      ja jestem ciekawa Triss, mysle ze jest drobna i ma delikatną urodę
      duzo forumek znam albo widzialam zdjecia
      fajnie jak mi sie z nikiem twarz kojarzy, a jak nie to raczej nie wizualizuje
      na tekscie sie skupiam big_grin
    • asia_i_p Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 18:09
      innych dziewczyn z forum takie wyraźne - zwizualizowałyście na potrzeby tego wątku, czy jak czytacie, to tak je widzicie?
      Bo ja w ogóle nie widzę piszących, kiedy czytam. Odbieram jako osobowość bardziej, czasem słyszę, ale bardziej tempo mówienia niż tembr głosu - ale nie widzę. Chociaż raczej się zawsze miałam za wzrokowca.
      • edelstein Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 18:16
        Zupelnie nie wizualizuje sobie,po prostu mi sie nie chce.Mnie tez sobie nie wizualizuja,wiec remiswink
        • nanuk24 Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 18:29
          Wizualizuje sobie ciebie.
          Szczupła, duży cyc, umięśniona ale nie tak jak u kulturysty, krótkie blond włosy, milosniczka dużych kolczykow
          • edelstein Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 18:48
            Dwie rzeczy sie zgadzajabig_grin tak sie zastanowilam jak wygladasz i przyszlo mi na mysl,ze nasz krotkie czarne wlosy,smukla i w okularachbig_grin
            • nanuk24 Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 19:56
              Smukla może niewink mam toporne nogitongue_out okulary się zgadzają, choć nie noszę ich na stałe, a zakładam do kompa, książki, tv i samochodu. Włosy się nie zgadzają, ani kolor, ani długość, choć jeszcze dwa lata temu miałam nieszczęśliwy epizod z krótkimi włosamibig_grin
        • asia_i_p Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 19:20
          Mnie bardziej chodziło o te wizualizujące: czy wizualizują mimowolnie czy wymaga to wysiłku. Bo ty widzę masz jak ja - musiałabyś się wysilić.
          • edelstein Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 19:34
            No musialabym miec jakies dane,na podstawie wypowiedzi raczej swiadczacych o charakterze to nie bardzo.Tak samo z siebie na mysl nie przychodzi.
          • nanuk24 Re: Pytanie do dziewczyn które mają wizje 12.04.12, 19:51
            Mnie się tak samo z siebie wizualizuje.
            .
    • imasumak Yenna_m 12.04.12, 22:13
      Szatynka z grzywką, długość włosów do połowy szyi, pyzata, roześmiana buzia z dołeczkami w policzkach, białe ząbki z diastemą wink.
      Pulchna, ale nie otyła, energiczna.
      Ciepła, opiekuńcza ale bez zafiksowania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka