alexa0000 20.04.12, 19:57 Do diabła, nie jesteście podekscytowane? Tzn nie wiem , jak u Was, ale u mnie ma niby być 25-30 stopni. Czyzby choć raz trafiło się ślepej kuricy i rzeczywiście "długi weekend " okazał się taki, jak zapowiadają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: Pogoda na Majówkę 20.04.12, 20:26 > Do diabła, nie jesteście podekscytowane? Nie. Równie dobrze mogą wrózyć z fusów i tak pogoda bedzie, jaka bedzie. Jezeli prognoza na meteo na 3 dni przed bedzie wskazywala 30 stopni, to bede sie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 00:08 A wiesz co znaczy skrót IMiGW? Instytut Magii i Guseł Wszelakich. Pewnie domyślasz się, dlaczego? Obstawiam, że Głównemu Magowi kryształowa kula padła... Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 08:54 A tego rozwinięcia skrótu nie znałam. Kilka dni temu sprawdzałam i było 25-28. Następnego dnia patrzę, jest 8-9. Oniemiałam. Za dwa wchodzę i jest 25-29...... boziu, jak ja pragnę słońca i upału... Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 00:42 Ja się już nie mogę doczekać majówki wylatujemy za tydzień i tez zapowiada sie około 25-28stopni. Jestem bardzo podekscytowana bo oprocz tego, ze jadę w pięknie miejsce to mąż ma dla mnie na miejscu niespodziankę i nie chce powiedzieć co to. Jutro jadę na zakupy po letnie sukienki, pytałam już na forum moda gdzie mozna jakieś ładne dostać ale po centrum handlowym pochodze i może cos się znajdzie, no i muszę koniecznie kupić kapelusz i jakieś ładne bikini. U mnie najbliższe 3miesiące zapowiadają sie fantastycznie i wyjazdowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 09:11 a mój mąż, oczywiście, w poniedziałek, środę i piątek pracuje. Bo większość załogi na urlopach, a on odpowiedzialny jest, nie zostawi tego burdelu bez nadzoru. Grrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 09:44 Nie. Denerwuj. Mnie! W samym środku weekendu majowego mamy wesele w bardzo bliskiej rodzinie. No fajnie, bo to bardzo sympatyczni, porządni ludzie i do tego chrzestny mojego syna. Ale my zawsze o tej porze wyjeżdżaliśmy na moją ukochaną Warmię Ja tam po prostu najlepiej ładuję akumulatory i nigdy mi nie dość. A tak muszę przesunąć cały wyjazd na koniec maja co powoduje, że wyjazd mi się odwlecze o ponad 3 tygodnie, buuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 09:52 Akurat na moją maturę... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 10:42 Zazdroszczę. Po maturze pewnie wybierzesz studia i całe zycie studenckie przed tobą, juwenalia, imprezy, wyjazdy. Wróciłabym do tamtych czasów gdyby sie miało moje życie ułożyć w dokładnie taki sam sposób jak sie ułożyło Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 16:15 Ano niestety, imprezy i juwenalia są z moim charakterem bardzo wątpliwe, zbyt boję się dostać mandat albo... albo wymyślę tysiąc innych zagrożeń - coś w rodzaju fobii społecznej. A mój organizm, jak sprawdzono niedawno, nie przyjmuje do wiadomości, że istnieje stan upojenia alkoholowego - natychmiast przechodzi w kaca trwającego całą dłuuuuugą noc. ...za to jestem niemal pewna, że jeśli zabiorę ze sobą rower, to po skończeniu studiów nie będzie w Polsce uliczki, jakiej nie będę znała :] Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 10:01 Sprawdzam trzy razy na dzień, bo na spływ jadę, więc pogoda ma istotne znaczenie, ostatnie dwie majówki było zimno i mokro, jak nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pogoda na Majówkę 21.04.12, 16:00 No to ja sobie życzę żeby ta zapowiadana piękna pogoda przesunęła się o tydzień i naprawdę ciepło było od 12 V, bo właśnie wtedy mam zaplanowany długi wyjazd, o! Co tam będzie 1- 3 maja to mnie ani ziębi ani grzeje . Odpowiedz Link Zgłoś