jola-kotka 22.04.12, 23:08 Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu faceta,czyli osiagniecie dna w pogoni za spodniami. Czy naprawde mozna sie tak ponizyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toxicity1 Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:11 Są gorsze poniżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:12 Nad czyim upadkiem tak ubolewasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:16 Przeczytalam na sasiednim forum o czyms takim,ale w realu tez czesto o tym slysze. Facet debil,ze na to idzie jesli oczywiscie wie,ze laska go sledzi. A kobieta ma zero godnosci chyba bo innego wyjasnienia na to nie moge wymyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:19 Ja nie widzę tu sensu, skoro facet o tym wie. Wielkie mi śledzenie ... Ale ja się na tym nie znam. Przez lata bycia w zwiazku nie przyszło mi do głowy, żeby męża sprawdzać, śledzić czy grzebać w telefonie. Pewnie jestem naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:23 toxicity1 napisała: > Ja nie widzę tu sensu, skoro facet o tym wie. > Wielkie mi śledzenie ... Ale ja się na tym nie znam. > Przez lata bycia w zwiazku nie przyszło mi do głowy, żeby męża sprawdzać, śledz > ić czy grzebać w telefonie. > Pewnie jestem naiwna. Nie,jestes zupelnie normalna a nie naiwna.Szanujesz siebie i meza prywatnosc,a to wielka zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:36 a co to jest lokalizator numeru telefonu i jak się go włącza? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 22.04.12, 23:42 sueellen napisała: > a co to jest lokalizator numeru telefonu i jak się go włącza? Mozesz sprawdzic,gdzie w danej chwili jest dana osoba czyli ulice itp. Jak sie wlacza trzeba poczytac w necie,nigdy tego nie robilam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 23.04.12, 01:02 Mi moj eks kiedys wlaczyl cos takiego. Grzebal i grzebal w tym telefonie, a siedzial na przeciwko mnie, niby ustawienia sprawdzal bo mialam problemy z odebraniem telefonow kiedy do mnie dzwonil i mi nie wierzyl. No i na drugi dzien w pracy mnie tknelo, a ze nie wykasowal wszystkiego to zobaczylam ze smsem mi uruchomil te usluge. Dzieki ci google Tylko ze opcja byla taka, ze jak wysle wiadomosc gdzie ja jestem to ja dostaje informacje smsem ze on skorzystal z tej uslugi. Nie wiem jak teraz to wyglada. No i nie musze chyba dodawac, ze kiedy chcial skorzystac z tej uslugi i sie okazalo ze juz ja wylaczylam, to mnie poinformowal ze w ten sposob wyszla prawda ze go oklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi [...] 23.04.12, 07:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 23.04.12, 13:00 nutka07 napisała: > Mi moj eks kiedys wlaczyl cos takiego. > >> > Tylko ze opcja byla taka, ze jak wysle wiadomosc gdzie ja jestem to ja dostaje > informacje smsem ze on skorzystal z tej uslugi. Nie wiem jak teraz to wyglada. O, teraz mi się przypomniało. W "Rodzinie zastępczej" Alutka włączyła takie coś Jędruli. Był wściekły, bo ciągle bombardowały go te smsy.P Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Według sporej części forum 23.04.12, 07:58 ...jest to zachowanie całkowicie normalne, a wręcz pożądane. Faceta należy inwigilować i ciągle zbierać dowody, a już zabezpieczanie się "na wypadek" przez zbieranie kasy na tajnym koncie jest obowiązkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Wlaczenie lokalizatora numeru telefonu..... 23.04.12, 08:17 A co? Szwagierka włączyła? Czy bratowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 urban legends 23.04.12, 08:25 Aby właczyć usługę lokalizacyjną, trzeba jednocześnie zaakceptować ją z poziomu telefonu, którym ma byc lokalizowany, a to wymaga podania do centrum obsługi klienta kilku szczegołowych informacji. Lokalizacja, przynajmniej jeśli chodzi taką dostępną dlazwykłych abonentów, nie jest precyzyjna na tyle, aby określić w łóżku której kochanki lokalizowany małżonek się znajduje Pokazuje jedynie obszar wokół nadajnika sieci, do którego w danym momencie loguje się śledzony, czyli od kilku do kilkudziesięciu km2. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: urban legends 23.04.12, 08:40 kolpik124 napisała: > Pokazuje jedynie obszar wokół nadajnika sieci, do którego > w danym momencie loguje się śledzony, czyli od kilku do kilkudziesięciu km2. Lokalizator w iphonach pokazuje bardzo precyzyjnie do kilku metrów, przydatne dla zapominalskich. Moze nie znajdzie dokładnie tel zostawionego pod kanapa ale już w mieszkaniu czy samochodzie tak Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: urban legends 23.04.12, 08:44 Nie pokazuje, bo to jest technicznie niemożliwe. Jeśli już jest to lokalizacja przez gps za pomoca odrębnej dedykowanej, ale to zupełnie coś innego niż temat wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: urban legends 23.04.12, 13:32 Faktycznie, jest to inna opcja niz w temacie watku, ale lokalizuje aparat co do kilku metrow. Podaje adres i czas ostatniego polaczenia z internetem. Baaaa, dla wscibskich zon, jest tez opcja odbierania wiadomosci wyslanych do meza, na swoim telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: urban legends 23.04.12, 13:41 A jakie to ma znaczenie połaczenie komórkowe czy z internetem, jeśli i to i tamto odbywa się za pomocą przekaźnika gsm? Powiedz jak tehchnicznie jest to możliwe w przypadku zwykłego użyutkownika. Abstrahuję od technologii służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś