Dodaj do ulubionych

Prośbę mam na szybko - T-mobile

09.07.12, 18:44
Czy tylko mnie tak uhonorowali i nie mogę się zalogować, czy to im coś dolega i to jakaś pandemia?
Może ktoś być tak uprzejmy i sprawdzić?
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:47
      od paru dni nie mogę się zalogować przez przeglądarkę google chrome. Przez FF wszystko działa
      • kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:50
        A to .........!!
        Próbuję przez Firefoxa.
    • aurinko Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:47
      Zalogowałam się bez problemu. Niestety wink
    • moofka Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:50
      ja tak mam co jakis czas ani zalogowac ani nic
      albo jak sie zaloguje to nie ma historii polaczen
      a jak juz probuje to mi kodu do logowania nie przysylaja
      i jeszcze w zadnym z miejsc, w ktorym pracowalam nie mialam zasiegu
      jestem ich abonentem od 14 lat i nic z tego nie mam
      w tej chwili mam gorszy abonament niz nowi i ich !@#$%^&* samsung mi sie zepsul
      nienawidze ich
      jak tylko mi sie umowa skonczy to spadam i nigdy wiecej
      • nanuk24 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:53
        Moj maz po 10 latach uciekl od nich z piskiem, teraz moja kolej. Jeszcze jeden miesiac i mi sie umowa konczy. Niech sie odwala, bandyciwink
      • kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:57
        Mnie się umowa już dawno skończyła, tyle że całą rodzinę mam w Erze, pakiet Rodzina i różne takie.
        A zresztą kit im w nos, tej Rodzinie, przeniosłabym się, tylko nie mam gdzie. Byłam w Orange i mają mnie w dupie, z Plusem gadać mi się nie chce, bo żadnej ciekawej oferty nie mieli (może się to zmieniło), jedynie Play coś tam chciał mi dać fajnego.
        I nie wiem - sprzedać się timobajlowi za smartfona czy szukać czegoś innego...
        • dorcia1234 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:22
          a ja po 7b latach z pieśnią na ustach kopnęłam w zadek Orange i jestem zadowolona. Tam niczego mi nie potrafili zaproponować.
          • kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:28
            Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
            Wybór mam jak karp - albo mnie ugotują, albo usmażą, więc chyba już zostanę w T-mobile.
            • aurinko Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:35
              8 lat różnych abonamentów spaliłam na stosie i przeszłam na tak-taka, Nm i najstarszy syn też zmienili na tak-taka. W domu mamy telefon do dzwonienia, wyszło na nas wszystkich taniej niecałe 80zł, dzwonić można bez limitu do wszystkich sieci, za 26zł na głowę nie daliby nawet 300 minut w abonamencie.
            • b.bujak Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 10.07.12, 10:51
              kawka74 napisała:

> Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
              > Wybór mam jak karp - albo mnie ugotują, albo usmażą,

otóż to!
              od lat ma Simplusa i czasem mnie nachodzi na zmiany, ale za każdym razem dochodzę do w/w wniosków...
              w ogóle, jak mnie najdzie na porównywanie cen i warunków u różnych operatorów, to mi sie kreci od razu w głowie
              • kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 10.07.12, 12:07
                Dlatego też zastanawiam się nad sprzedaniem się T-mobile za smartfona, bo i tak jakiś telefon mieć muszę i chyba wszystko jedno, kto będzie mnie doił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka