kawka74 09.07.12, 18:44 Czy tylko mnie tak uhonorowali i nie mogę się zalogować, czy to im coś dolega i to jakaś pandemia? Może ktoś być tak uprzejmy i sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:47 od paru dni nie mogę się zalogować przez przeglądarkę google chrome. Przez FF wszystko działa Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:50 A to .........!! Próbuję przez Firefoxa. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:47 Zalogowałam się bez problemu. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:50 ja tak mam co jakis czas ani zalogowac ani nic albo jak sie zaloguje to nie ma historii polaczen a jak juz probuje to mi kodu do logowania nie przysylaja i jeszcze w zadnym z miejsc, w ktorym pracowalam nie mialam zasiegu jestem ich abonentem od 14 lat i nic z tego nie mam w tej chwili mam gorszy abonament niz nowi i ich !@#$%^&* samsung mi sie zepsul nienawidze ich jak tylko mi sie umowa skonczy to spadam i nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:53 Moj maz po 10 latach uciekl od nich z piskiem, teraz moja kolej. Jeszcze jeden miesiac i mi sie umowa konczy. Niech sie odwala, bandyci Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 18:57 Mnie się umowa już dawno skończyła, tyle że całą rodzinę mam w Erze, pakiet Rodzina i różne takie. A zresztą kit im w nos, tej Rodzinie, przeniosłabym się, tylko nie mam gdzie. Byłam w Orange i mają mnie w dupie, z Plusem gadać mi się nie chce, bo żadnej ciekawej oferty nie mieli (może się to zmieniło), jedynie Play coś tam chciał mi dać fajnego. I nie wiem - sprzedać się timobajlowi za smartfona czy szukać czegoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:22 a ja po 7b latach z pieśnią na ustach kopnęłam w zadek Orange i jestem zadowolona. Tam niczego mi nie potrafili zaproponować. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:28 Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Wybór mam jak karp - albo mnie ugotują, albo usmażą, więc chyba już zostanę w T-mobile. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 09.07.12, 19:35 8 lat różnych abonamentów spaliłam na stosie i przeszłam na tak-taka, Nm i najstarszy syn też zmienili na tak-taka. W domu mamy telefon do dzwonienia, wyszło na nas wszystkich taniej niecałe 80zł, dzwonić można bez limitu do wszystkich sieci, za 26zł na głowę nie daliby nawet 300 minut w abonamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 10.07.12, 10:51 kawka74 napisała: > Czyli wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. > Wybór mam jak karp - albo mnie ugotują, albo usmażą, otóż to! od lat ma Simplusa i czasem mnie nachodzi na zmiany, ale za każdym razem dochodzę do w/w wniosków... w ogóle, jak mnie najdzie na porównywanie cen i warunków u różnych operatorów, to mi sie kreci od razu w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Prośbę mam na szybko - T-mobile 10.07.12, 12:07 Dlatego też zastanawiam się nad sprzedaniem się T-mobile za smartfona, bo i tak jakiś telefon mieć muszę i chyba wszystko jedno, kto będzie mnie doił. Odpowiedz Link Zgłoś