Dodaj do ulubionych

Najlepsze staniki

• barefoot_duck Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 12:58
      Może mnie zwolenniczki brafitterek i marek typu Panache zagdaczą, ale... Mam nadwrażliwość dotykową, większość staników, to dla mnie narzędzia tortur były. A biust duży, więc bez - nie da rady. Brafitterki, Panache, Freye i s-ka - fortuna wydana, a biustonosze nie do noszenia. Oddałam wszystkie.
      I okazało się, że na świecie istnieje jeden model i rozmiar, który pasuje idealnie - Sophie z Intimissimi w wersji koronkowej (mikrofibra układa się już gorzej) Kartka z modelem i rozmiarem w portfelu, wchodzę, nawet mierzyć nie muszę i kupuję kolejne wzory i kolory. To aktualnie jedyny model, który mam w szufladzie. I mam tylko lęki, że jeszcze przestaną produkować i co wtedy???
      • bachula_gr Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 17:23
        Intimisssimi w jakim rozmiarze? bo w Grecji maja wylacznie do E crying
    • monique_alt Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 15:06
      Freya.
      Mam dwa Panache ale nie do końca mi pasują.
      A ostatnio odkryłam staniki Samanta i jestem z nich bardzo zadowolona.

• mynia_pynia Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:30
        Samanta jest super, firma z okolic Makowa Podhalańskiego, nosiłam ich staniki już 20 lat temu wink
    • an.16 Re: Najlepsze staniki 24.03.16, 12:11
      Polecam Felinę i Contourelle.
    • princesswhitewolf Re: Najlepsze staniki 24.03.16, 12:42
      Moim zdaniem Panache jest genialna bo ma boczne wzmocnienia tez

pozniej Freya
    • bei Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 16:02
      Dziewczyny juz polecily firmy, a jesli chodzi o same antenki to mozesz nosic oslonki- jest duzy wybor.
      Wowczas nie bedziesz skazana na usztywniane miseczki.
    • d.o.s.i.a Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:11
      Od lat kupuje tylko Chantelle. Piekne I niezniszczalne. Choc dla mnie to nie do konca plus, Bo konczy sie Na tym ze musze sie zmuszac zeby kupic nowy stanik a ktorys ze starych wyrzucic. Paradojsalnie wolalabym zeby byly troche krocej zywotne.
    • mynia_pynia Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:28
      Najlepszy stanik to dobrze dobrany fasonem i rozmiarem i taki w którym czujemy się dobrze. Mam staniki z różnych firm niektóre są świetne inne po kilku założeniach okazały się jednak nie wygodne. Ostatni mój zakupowy faworyt to z h&m jest, najtańszy z posiadanych ale za to ekstra wygodny. No ale ja mam rozmiar 70-75 e-f więc po prostu małe cycki i nawet u chińczyka stanik znajdę.
      • thea19 Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 18:42
        zazdraszczam bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka