barefoot_duck Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 12:58 Może mnie zwolenniczki brafitterek i marek typu Panache zagdaczą, ale... Mam nadwrażliwość dotykową, większość staników, to dla mnie narzędzia tortur były. A biust duży, więc bez - nie da rady. Brafitterki, Panache, Freye i s-ka - fortuna wydana, a biustonosze nie do noszenia. Oddałam wszystkie. I okazało się, że na świecie istnieje jeden model i rozmiar, który pasuje idealnie - Sophie z Intimissimi w wersji koronkowej (mikrofibra układa się już gorzej) Kartka z modelem i rozmiarem w portfelu, wchodzę, nawet mierzyć nie muszę i kupuję kolejne wzory i kolory. To aktualnie jedyny model, który mam w szufladzie. I mam tylko lęki, że jeszcze przestaną produkować i co wtedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
bachula_gr Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 17:23 Intimisssimi w jakim rozmiarze? bo w Grecji maja wylacznie do E Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Najlepsze staniki 17.03.16, 15:06 Freya. Mam dwa Panache ale nie do końca mi pasują. A ostatnio odkryłam staniki Samanta i jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:30 Samanta jest super, firma z okolic Makowa Podhalańskiego, nosiłam ich staniki już 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Najlepsze staniki 24.03.16, 12:42 Moim zdaniem Panache jest genialna bo ma boczne wzmocnienia tez pozniej Freya Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 16:02 Dziewczyny juz polecily firmy, a jesli chodzi o same antenki to mozesz nosic oslonki- jest duzy wybor. Wowczas nie bedziesz skazana na usztywniane miseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:11 Od lat kupuje tylko Chantelle. Piekne I niezniszczalne. Choc dla mnie to nie do konca plus, Bo konczy sie Na tym ze musze sie zmuszac zeby kupic nowy stanik a ktorys ze starych wyrzucic. Paradojsalnie wolalabym zeby byly troche krocej zywotne. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Najlepsze staniki 29.03.16, 17:28 Najlepszy stanik to dobrze dobrany fasonem i rozmiarem i taki w którym czujemy się dobrze. Mam staniki z różnych firm niektóre są świetne inne po kilku założeniach okazały się jednak nie wygodne. Ostatni mój zakupowy faworyt to z h&m jest, najtańszy z posiadanych ale za to ekstra wygodny. No ale ja mam rozmiar 70-75 e-f więc po prostu małe cycki i nawet u chińczyka stanik znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś