marzeka1 17.08.12, 16:06 Nie macie wrażenie, ze dostęp do chirurgii plastycznej stworzył nowy gatunek człowieka? Pani S., lat 90 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:08 w sumie zazdroszcze jej konskiego zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:11 Na tym pierwszym zdjęciu, gdyby nie te monstrualnie wielkie usta, wygląda na maksymalnie 65 lat. Z resztą nawet z ustami dałabym jej góra 70. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:14 No ale usta sprawiają, że mamy aliena , może dlatego boję się takiej ingerencji w ciało, bo boję się,że w pewnym momencie trudno przestać i zaczyna się przekształcanie w nową rasę ludzi. Zobacz, co się stało z Minge, a wg danych oficjalnych ma połowę wieku pani S. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:19 omg, co za usta ciągną jej twarz w dół chyba cała reszta chyba prawem kontrastu - normalniutka Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 a swoją drogą... 17.08.12, 16:28 i mama Stallone i synek Stallone są w moim odczuciu ofiarami kultu młodości, któremu ulegają i zagraniczne i polskie celebrytany. a ich wyglądem podniecają się gazety w działach plotkarskich. myślę sobie, przekichane tak cały czas wciągać (metaforyczny) brzuch, i mam wrażenie, że brak w tym godności starzenia się. moim wzorem spokoju w kwestii upływającego czasu jest 65-letnia Małgorzata Braunek, dla której przeryłam się przez cały cykl o życiu nad wysypiskiem. i czekam na kolejną część, właśnie z tego względu, że pomiędzy nachalnymi produktplejsmentami pojawia się cudowna, uśmiechnięta i piękna pani B. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: a swoją drogą... 17.08.12, 16:33 Braunek już 20 lat temu wygladałą jak godnie starzejąca się Małgorzata Braunek Wolę panie w typie Magdaleny Zawadzkiej - nie poddają się, ale nie są chodząca reklamą gabinetów kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 23:56 Ludzie ostrzegajcie. ja kolację jem. Wrażliwość na prawdziwe piękno zamiera. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:25 Poza ustami - skakałabym z radości, gdyby ktoś mi zagwarantował, ze tak będę wyglądać w 90 urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:30 No ale myk polega na tym, że nie masz "poza ustami", masz to wszystko na twarzy- z ustami Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 16:36 Oj tam, to biorę z ustami. Na dzień po urodzinach umówię się znów do chirurga, może coś podetnie Najbardziej boję się zwisajacych podbródków, chyba mam do tego taką tendencję, że w 90 urodziny podbródek zasłoni mi cały dekolt. Wolę zwisające usta. Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 17:31 Kobieta-potwór. O ile na niektórych zdjęciach ,,jeszcze jakoś wygląda'' (o ile to w ogole może wyglądać) o tyle na większość wychodzi potwornie. Ot, typowa osoba, która nie potrafiła się starzeć z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 17:45 katus118 napisała: > Kobieta-potwór. > O ile na niektórych zdjęciach ,,jeszcze jakoś wygląda'' (o ile to w ogole może > wyglądać) o tyle na większość wychodzi potwornie. > Ot, typowa osoba, która nie potrafiła się starzeć z godnością. - wiesz, wyjątkowo mnie denerwuje to określenie, bo niby co to oznacza??? Uważam, że to super sprawa, jak kobieta dba o siebie, niezależnie od wieku; dla mnie ideałem pięknej i dojrzałej już kobiety (ma już 65 lat) jest pani Elżbieta Penderecka, nawet jeśli korzysta z osiągnięć medycyny estetycznej robi to w sposób mądry, wygląda pięknie, tu masz jak można pięknie wyglądać mimo wieku Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 17:53 O ile pomarszczona staruszka nie robi na nikim wrażenia- takie jest życie i każdy się zestarzeje to "TO" robi wrażenie i to ogromne negatywne bo nie wiadomo jak to określić i do jakiej kategorii zakwalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:19 Jak ktoś nie ma potrzeby poprawiac sobie tego, i owego. I nie korzysta z botoksu czy podobnych zabiegów, ,,bo straszne zmarszczki się pojawiają''. Ona zrobiła z siebie potwora. Dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:06 www.pudelek.pl/artykul/42423/doda_na_slubie_w_czarnym_fraku_jest_luksus_foto/ To też już jest nowy gatunek... Do niedawna podobała mi się nowa partnerka Kulczyka i uwazałam ja za przedstawicielkę dobrze korzystających z zabiegów medycyny estetycznej, dopóki nie zobaczyłam zajawki programu o bogatych babach z Teksasu chyba, z samymi bliźniaczkami tej pani. Po prostu identyczne rysy twarzy... I tak wszystkim zazdroszczę, bo niedawno się okazało, że nie mogę sobie zrobić NIC. Jestem w grupie, której nie powinno się wstrzykiwać żadnych kwasów ani wypełniaczy, a wszelkie operacje odpadają, bo mam skłonność do bliznowca Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:15 O, matko i córko, dawno nie widziałam równie tandetnej pary państwa młodych: oboje są ubrani strasznie chociaż pewnie "na bogato". Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:33 pan to w ogóle wygląda na wczorajszego ale najlepsi są Ci tak wygladali kiedys- mieli podobno mega powodzenie a tak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:36 wyglądałaby naprawdę dobrze gdyby nie te usta i brwi. Co powiecie na Sophię Loren (78)? i Joan Collins (79)? i młodziutką Barbrę Streisand (70) oraz Tina Turner (73) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:43 Bardzo podoba mi się Barbra Streisand ; Tina -też: widać, ze mają różne rzeczy poprawione, ale nie wyglądają na alienów. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 18:47 O, a tu 30-letnia (tak, tak)polska piosenkarka raźnym krokiem ku byciu alienem zmierza: nowy alien Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 19:32 Nalezy miec nadzieje i zyczyc Mamie Stallone zeby sie czula 100% szczesliwa za kazdym razem gdy patrzy w lustro. Jesli o mnie chodzi to pewnie bym sie bala sama siebie z taka twarza ale ja w ogole strachliwa jestem Juz chyba 1000 razy pisalam, ze TE pania wielbie i niech sie dalej tak pieknie starzeje tylko niech nie traci wzroku ... Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 19:34 To zdecydowanie nowy gatunek, co jej się stało w usta? Synek wygląda gorzej od mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 20:27 90 lat- łał..mówcie co chcecie, ale to jest niezle dokonanie tak wygladac w tym wieku, zwlaszcza sylwetka.U nas to sa babuleńki zgiete w pół. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Pani Stallone :D 17.08.12, 23:32 Jak by te usta miała mniejsze to była bym pod dużym wrażeniem a tak tylko pod wrażeniem Też bym chciała w wieku 90 lat mieć taką sylwetkę Odpowiedz Link Zgłoś