Dodaj do ulubionych

Przyznać się!

07.09.12, 20:21
Która ogląda "Zmierzch"? big_grin
Ja! Ja! I jeszcze raz ja! Generalnie chciałam pochwalić dzieciny moje, które już od dłuższego czasu nie pozwalają mi obejrzeć niczego wieczorem, gdyż chodzą spać o dzikich porach (np. przed 21). Późno filmów oglądać nie ma co, bo rano wstają i trzeba być przytomnym. Od połowy filmów nie oglądam. W ogóle, 5 minut filmu nie obejrzanego to za dużo, żeby go oglądać dalej. A tu taki suprajs! Młodsza zwinęła się po 19, starsza o 19:57 zorientowała się, że późno i idziemy spać! Idziemy spać, ale już. 20:01 już spała. Odniesiona się obudziła, ale skoro już zaczęłam oglądać, to ojciec dziecko zgarnął, a ja mogę obejrzeć coś w tv, nawet jeśli to "Zmierzch".
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:25
      Sama chciałam o to zapytac. Oglądam z zapałem nastolatki i czuję się jak nastolatka oglądając ten film. wink
      • wuika Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:27
        No może ze mną aż tak źle nie jest, ale wiesz - film! W telewizji! Na bieżąco! Normalnie rozpusta w domu, w którym przy dowolnym nieśpiącym niemowlaku nie włącza się tv smile
    • iuscogens Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:35
      moja siostra wink i podkochuje się w tym bladym smile
    • inguszetia_2006 Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:37
      Witam,
      Mam na płytach pierwsze dwie części. Moja córka dostała i ogląda, a ja tylko z doskoku, żeby popatrzyć na Pattisona czy jak mu tam? Zakochałam się w tym chłopcu w "Harym Potterze" i ciagle mi się podoba;-P
      Pzdr.
      Ing
    • czarnaalineczka Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:38
      ale dzisiaj ?
      teraz to ja grimm ogladam big_grin
      • wuika Re: Przyznać się! 07.09.12, 20:48
        Teraz na tvn leci.
    • margo1985 Re: Przyznać się! 19.09.12, 08:56
      oglądam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka