Dodaj do ulubionych

prezent dla szesciolatki

17.09.12, 18:40
na urodziny, moze podpowiecie, bo jakos nie mam pomyslu..
pozdrawiam
Ola
Obserwuj wątek
    • georgia241 Re: prezent dla szesciolatki 17.09.12, 19:18
      Może książka z wierszami Danuty Wawiłow?
    • georgia241 Re: prezent dla szesciolatki 17.09.12, 19:18
      Może książka z wierszami Danuty Wawiłow
    • upartamama Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:01
      Myślę, że jakiś zestaw lub lalka z monster high zadowoli sześciolatkę. Wiem, że nam dorosłym mogą wydawać się dziwne ale na to jest teraz moda i dzieci to lubią.
      • kasiek150 Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:08
        lalka lub cos z monster high- dzieci to teraz lubia....niestety smile,
        ksiazka np. "Dzieci z Bullerbyn" albo "Opowieści z Narnii",
        może jakaś Barbie lub kucyki pony, może jakaś biżuteria- kolczyki lub bransoletka srebrna, lego różowy boxsmile albo jakiś zestaw lego friends.
      • koza_w_rajtuzach Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:12
        Moja sześciolatka ostatnio powiedziała, że lalki Barbie i Monster High, to są najgorsze zabawki jakie kiedykolwiek zostały wymyślone i nie potrafi wyobrazić sobie bardziej koszmarnych zabawek wink. No, ale to ona, być może dziewczynka dla której ma być prezent byłaby zachwycona.
        Jeśli prezent ma być dla obcego dziecka, to lepiej postawić na coś bardziej uniwersalnego. Ponoć Top model każdej dziewczynce się podoba, przynajmniej tak wynika z postów innych osób. Moja córka tego nie ma, ale to są jakieś szkicowniki. Z książek polecam serię o zwierzątkach autorstwa Holly Web. Moja córka ma tych książek już sporo, bo bardzo jej się podobają i z postów innych osób wynika, że te książki ogólnie podobają się dziewczynkom.
        • koza_w_rajtuzach Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:16
          I z książek polecam "Koralina", czytałam córce to już z pięć razy (a to długa książka), nawet mój 3-latek zafascynowany słucha tą książkę, mimo, że to czytania na 2-3 dni wink. Ale nie jest to raczej książka dla bojaźliwych dzieci, moje bojaźliwe nie są.
          • xxagaxx Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:35
            monster high u mnie też na topie
    • mamameg Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:04
      Jeśli jeszcze nie ma to bajka "Mulan".
    • slonko1335 Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:15
      a co lubi? sześciolatki to już dość ukierunkowane są...moja odkąd 6 lat skończyła ma fazę na zwierzątka, pieski, kotki, itp. wszelkie gadżety the dog czy the cat to najlepszy prezent pod słońcem.
    • jmama Re: prezent dla szesciolatki 18.09.12, 09:50
      wszelkiego rodzaju Barbie, kucyki, zestaw z chomikiem (nie pamiętam jak się nazywa), koraliki, moja uwielbia też kolorowanki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka