jola-kotka 19.09.12, 19:51 Macie swoje sexi XXL,piekne co?haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graue_zone Re: XXL 19.09.12, 19:55 A Ty uważasz, ze ta kobieta jest brzydka? Cóż, wobec tego zasługujesz na to, jak pojechano po Tobie w sprawie sukienki. A naprawdę było mi Cię żal. Ale już nie jest. I śmiem twierdzić, ze ona jest to na tym zdjęciu ładniejsza, niż Ty na żywo w tej pięknej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: XXL 19.09.12, 19:59 Ta kobieta nosi pewnie większy rozmiar jak XXL, ale poza tym zgadzam się z przedmówczynią. Nadmiarowe kilogramy nie przekreślają faktu, że ta kobieta ma bardzo ładną twarz, kobiece krągłości i dla niektórych może być bardzo ponętna. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 19:59 ja uwazam,ze jest gruba i brzydka ponizej szyi,twarz ma ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: XXL 19.09.12, 21:37 Jolu, Ty masz jakiś straszny problem z akceptacją czyjejś cielesności nie pasującej do plastikowego kanonu piękna Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: XXL 20.09.12, 10:02 jola-kotka napisał(a): > ja uwazam,ze jest gruba i brzydka ponizej szyi,twarz ma ladna. ciesz się zatem, że ty jesteś piękna i poniżej i powyżej. no i nie dość, żeś piękność, to jeszcze obdarzona wyjątkowym, wyrafinowanym gustem; a trup męski sieje się u twych stóp wzdychając do twej urody. skoro masz to wszystko, to że sparafrazuję klasyka " odp..prz się od grubasów" Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: XXL 21.09.12, 15:53 jola-kotka napisał(a): > ja uwazam,ze jest gruba i brzydka ponizej szyi,twarz ma ladna. Daj swoje zdjęcie, to porównamy Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: XXL 21.09.12, 16:02 widzialaś okładkę wprost z siwcową? jest piękno i piękno banalne jolka jest piękna - jestem o tym przekonana. pytanie tylko czy piękna, czy piękna banalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lopez27.1 Re: XXL 19.09.12, 20:00 Każdy ma swoje wyobrażenie piękna.Jedni wolą chudsze inni grubsze. Nie wiem co w tym śmiesznego . Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 20:03 Smieszne jest wmawianie wszedzie w mediach,ze grube jest ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: XXL 20.09.12, 09:57 gryzelda71 napisała: > Ale gdzie wmawiają?Kiedy? no więc właśnie? kto? gdzie i kiedy? co niektórzy mają chyba jakąś obsesję ... live and let live ... Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: XXL 20.09.12, 08:17 A promowanie w mediach anorektycznej chudości jest już ok????? Odpowiedz Link Zgłoś
1yna-taka Re: XXL 19.09.12, 20:05 coś czuje, że szczupła z ciebie deska i bardzo zazdrościsz jej dużych piersi;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 20:07 Trzy lata temu bym jej zazdroscila,teraz juz nie musze,ramion brzucha i ud juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: XXL 19.09.12, 20:12 Mnie sie nie musi podobac (choc sie podoba ) ale nie znam faceta, ktory mialby problem w spedzeniu wieczoru z ta pania nawet jesli ta pani ma przy okazji niskie IQ i piskliwy glos Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: XXL 19.09.12, 23:00 hmm.. sztuczne cycki, sztuczne włosy, ubierasz się jak ostatnia festyniara...i krytykujesz urodę tej kobiety? niezly tupet jola Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: XXL 19.09.12, 20:21 To nie są duże piersi, to są tłuste piersi, gdyby ta kobieta schudła miałaby zwykłe C Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: XXL 19.09.12, 21:02 co to jest "zwykłe c"? chyba ostalaś się jedną z niewielu na forum nieuświadomionych stanikowo. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 19.09.12, 23:02 ja obstawiam ze po schudnieciu bedzie miala 65 D czyli mizerniutko. Teraz ma pewnie 75FF Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: XXL 20.09.12, 06:47 ona na moje oko ma wieksze cycki niz 75FF, ja mam 75F i mam po 1 mniej kg, po drugie połowę jej cycków ta Pani ma wg rozmiar 48/50 i waży dobrze koło stówy co nie zmienia faktu, że pewnie nie jeden by ją przeleciał Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 20.09.12, 07:01 tez sobie do siebie porownuje Nosilam po ciazy 75GG a ta pani ma mniejsze niz ja wtedy. A jak schudlam to poszlo w dol kilka rozmiarow ale i tak mam sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: XXL 20.09.12, 07:24 wg mnie ta Pani nie ma 75 pod biustem wiec moze stad ta roznica. Jesli jestes szczupła, to nawet po porodzie nie wazylas 90 kg czy nawet 100 wiec pod biustem mialas mniej stąd moze przekłąmanie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: XXL 20.09.12, 09:54 aneta - kolejny raz się utwierdzam w przekonaniu, że Ty to ja też mam 75F!! i dokładnie - nie ma bata, ta pani nie ma 75FF - moje cycki przy jej wyglądają mizernie; no może przesadziłam - skromnie będzie lepiej oddawać stan rzeczy pani jest ok - nie jest wzorcem nienagannej sylwetki, ale na pewno estetycznie nie razi Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 20:15 Mi ona nie przeszkadza. Chodzi o wszech obecna mode na duze kobiety,szum w mediach,ze chude kobiety juz nie sa fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 19.09.12, 20:21 Powtarzasz się. Chwilę temu był taki wątek. wątek Wysil się i napisz coś oryginalnego. A co, silikony sobie wszczepiłaś? I rozumiem, że Cię teraz duma rozpiera? Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaa32 Re: XXL 19.09.12, 20:25 bo chude nie jest fajne i tyle jest chyba róznica pomiędzy wieszakiem , a kobietą szczupłą, prawda? i bądź łaskawa nie nabijać się z grubych, bo nie wszystkie przytyły z własnej woli; Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 20:28 ibeatkaa32 napisała: > bo chude nie jest fajne i tyle jest chyba róznica pomiędzy wieszakiem , a kob > ietą szczupłą, prawda? i bądź łaskawa nie nabijać się z grubych, bo nie wszystk > ie przytyły z własnej woli; Nie nabijam sie z nikogo,ale nie mowcie,ze to estetyczne jest. A z czyjej woli przytyly jak nie swojej? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: XXL 19.09.12, 20:35 Większość orzekła,że twoja kiecka jest nieestetyczna i co kupisz inna? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 19.09.12, 20:39 Tak, tak, kultura a chamstwo to też różnica, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: XXL 19.09.12, 21:36 ale gdzie tu chamstwo? Bo ośmieliła się zauważyć, że pani gruba jest? I że to nie jest ani sexy ani zdrowe? --- I was here I lived I loved I was here I did, I've done everything that I wanted and it's more than I thought it would be. I will leave my mark so everyone will know I was here. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: XXL 19.09.12, 21:43 Że gruba, to fakt. Czy sexy - to zależy, co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 19.09.12, 22:15 Nie, nie dlatego. Chodzi mi o niefajną formę. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 19.09.12, 22:57 sanrio napisała: > ale gdzie tu chamstwo? Bo ośmieliła się zauważyć, że pani gruba jest? I że to n > ie jest ani sexy ani zdrowe? > ale na Boga...co was to obchodzi???co obchodzi was ta czy inna kobieta ? Super,że wy takie szczupłe i w ogóle.... Ta kobieta ma pewnie w nosie wasze zdanie. K...ematka wpier,la się we wszystko,dosłownie.Aż mdli.Dobrze,że takie oszołomy tylko na forum,bo w zyciu już nie wszystkie ematki noszą wypisywany swój rozmiar 36,nie zarabiają 10średnich krajowych i robią zakupy w biedronce. Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał, oddam to, co mam... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: XXL 20.09.12, 11:44 moja droga, naucz się czytać ze zrozumieniem. Moja wypowiedź dotyczyła zarzucanego "chamstwa" Jolki, ponieważ nie uważam, że mówienie o kimś kto jest gruby że jest gruby, nieseksowny itp. to objaw chamstwa, to tylko stwierdzenie faktu. I żeby była jasność - mi się pani ze zdjęcia akurat podoba, jest apetyczna i ładna, co nie oznacza, że chciałabym tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 20.09.12, 12:04 sanrio napisała: > moja droga, naucz się czytać ze zrozumieniem. > Moja wypowiedź dotyczyła zarzucanego "chamstwa" Jolki, ponieważ nie uważam, że > mówienie o kimś kto jest gruby że jest gruby, nieseksowny itp. to objaw chamstw > a, to tylko stwierdzenie faktu. > I żeby była jasność - mi się pani ze zdjęcia akurat podoba, jest apetyczna i ła > dna, co nie oznacza, że chciałabym tak wyglądać. Nie,nie oczywiście....A powiedzenie osobie brzydkiej,że jest brzydka to tez nie chamstwo? Wiem,że nie wszystkie kobiety otyłe tak wyglądają,ale....czy jest sens wytykania im tego? Jedna ma rozm 36 ,druga ma rozm 56,ale każda może wyglądać pięknie.A co do Jolki?Ona już przyznała,że ma problem Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: XXL 20.09.12, 18:21 wiesz co, zwykle nie wdaję się w takie polemiki, ale tym razem złamię zasadę rozumiesz różnicę między powiedzeniem komuś otyłemu "hej, ale jesteś gruba" a napisaniem na forum pod zdjęciem grubej babki, że jest gruba? Mam nadzieję, że tak, bo jest ona kolosalna - Twoje porównanie jest niestety od czapy. ---- I was here I lived I loved I was here I did, I've done everything that I wanted and it's more than I thought it would be. I will leave my mark so everyone will know I was here. Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 20.09.12, 12:14 Czyli rozumiem, ze powiedzenie w oczy komuś, kto nie ma nogi / ręki, że jest niepełnosprawny nie jest chamstwem? Myślisz, ze on tego nie wie? A komuś z poparzoną czy w inny sposób zniekształconą twarzą, że jest brzydki (bo obiektywnie jest) nie jest chamstwem? No przecież to tylko prawda! Pomyśl trochę i zastanów się, czy ktoś upoważnia ludzi do walenia takiej prawdy prosto w oczy? Po co? Czy to coś zmieni, poza sprawieniem komuś bólu? Wiesz, ja mam na co dzień do czynienia z taką "szczerą" osobą, która właśnie jest taka szczera. Tylko ciekawe, dlaczego ta szczerość i mówienie bez zastanowienia i ogródek całej prawdy, jest odbierane przez 95% osób jako chamstwo? Rozumiem, ze jeśli ktoś dostanie na urodziny coś, co Ci się nie podoba, mówisz "ale badziew. Co za ..... dostałeś!" zamiast zamknąć się w danym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: XXL 20.09.12, 18:22 Pomyśl trochę i zastanów s > ię, czy ktoś upoważnia ludzi do walenia takiej prawdy prosto w oczy? że co? w jakie oczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 20.09.12, 22:28 Pomyśl, że mogą być tu osoby postury pani ze zdjęcia. Więc komentarze są prosto w oczy (w formie pisemnej). I zastanów się, czy ...<patrz wyżej>. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 21.09.12, 00:41 graue_zone napisała: > Pomyśl, że mogą być tu osoby postury pani ze zdjęcia. Więc komentarze są prosto > w oczy (w formie pisemnej). I zastanów się, czy ...<patrz wyżej>. Ale wcześniej pisząc że otyłych nie powinno się leczyć za nasze podatki bo są sami sobie winni nikt nie zastanawiał się czy są tu osoby postury tej pani albo jeszcze większe,ciekawe co? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 21.09.12, 08:08 A powinien był się zastanowić. Bo możne wiele przypadków wymyślić, gdzie "sam sobie człowiek winien" i ma płacić za leczenie. Taki palacz, np. Albo łyżwiarz? Po co jeździł? Albo rowerzysta. itp Robi się z tego absurd. Już nie mówiąc o pewnym takcie wobec innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: XXL 19.09.12, 20:40 Ale to " super ciało" szpecisz kiecką to jak to różnica?Wyglądasz nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 20:25 graue_zone napisała: > Powtarzasz się. Chwilę temu był taki wątek. wątek Wysil się i napisz coś o > ryginalnego. > > A co, silikony sobie wszczepiłaś? I rozumiem, że Cię teraz duma rozpiera? Nie to nie byl taki watek. A ty co zazdroscisz silikonow? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 19.09.12, 20:30 Silikonów? Nie. DLA MNIE są blee, i ta świadomość, że tam coś sztucznego się majta. Fuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: XXL 19.09.12, 20:24 A ty kotko wierzysz we wszystko co w mediach głoszą?Napiszą,że szczupłe niefajne to przytyjesz.NO DAJ SPOKÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 19.09.12, 22:52 jola-kotka napisał(a): > Mi ona nie przeszkadza. > Chodzi o wszech obecna mode na duze kobiety,szum w mediach,ze chude kobiety juz > nie sa fajne. kto,gdzie,co i jak?Gdzie masz tę modę na duże kobiety??? Takie kobiety były zawsze,tylko się udawało że ich nie ma a te cinkie lalki to kanon piękna. aaaaa,myślałam,że jednak jesteś ciut mądrzejsza?Ale stwierdzam,że chyba coś jest w tym co inne forumki pisza o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 23:39 to_ja_tola napisała: > > kto,gdzie,co i jak?Gdzie masz tę modę na duże kobiety??? > Takie kobiety były zawsze,tylko się udawało że ich nie ma a te cinkie lalki to > kanon piękna. Na wybiegi wpuszcza sie coraz czesciej panie o wiekszych gabarytach,prasa lansuje piekno kobiety "duzej"zainteresuj sie tym to sama sie przekonasz. > aaaaa,myślałam,że jednak jesteś ciut mądrzejsza? To nie ma nic z moja madroscia wspolnego. Lansowanie kobiety grubej daje punkt zaczepienia dla tych,ktore maja ta nadwage,pozwala zyc w przekonaniu,ze wszystko jest ok bo wieksza znaczy ladniejsza. To przekonanie powoduje,ze panie te nie staraja sie pozbyc zbednych kilogramow i efekt mamy coraz wieksza liczba osob z nadwaga w rezultacie otylych. potem akcja gruba matka=grube dziecko,czyli jazda po tych kobietach na maksa,a to nie jest ok. Ale stwierdzam,że chyba coś jes > t w tym co inne forumki pisza o tobie. Jedne pisza zle inne lepiej tak to w zyciu jest,nikogo nie zmuszam do swoich pogladow,ale mam prawo o nich mowic i pisac jesli tylko najdzie mnie ochota. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: XXL 19.09.12, 23:56 nikogo nie zmuszam do swoich po > gladow,ale mam prawo o nich mowic i pisac jesli tylko najdzie mnie ochota. Nazbyt często cię nachodzi ochota na kręcenie się wokół rozmiaru 36 , linkowania jarmarcznych kiecek mini i mnostwa innych niedorzeczności. Jakiś problem masz z tą swoją idealną wagą , idealnym wyglądem i blond peruką po pas? Twoje wątki są takie przewidywalne a epatowanie dobrym wyglądem dziwacznie powtarzalne , common Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 20.09.12, 00:00 duola77 napisała: > nikogo nie zmuszam do swoich po > > gladow,ale mam prawo o nich mowic i pisac jesli tylko najdzie mnie ochota > . > > Nazbyt często cię nachodzi ochota na kręcenie się wokół rozmiaru 36 , linkowani > a jarmarcznych kiecek mini i mnostwa innych niedorzeczności. > Jakiś problem masz z tą swoją idealną wagą , idealnym wyglądem i blond peruką p > o pas? > Twoje wątki są takie przewidywalne a epatowanie dobrym wyglądem dziwacznie powt > arzalne , common > A to juz kiedys opisalam nie bede sie powtarzac. Tak mam problem no i co w zwiazku z tym,zabijesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkastokrotka Re: XXL 20.09.12, 00:03 > Tak mam problem no i co w zwiazku z tym,zabijesz mnie? Ty masz problem głównie z ortografią ale za to niestety nie grozi kara śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 20.09.12, 00:08 A jak by grozila to bys wybijala ludzi za to chodzacy ideale. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: XXL 20.09.12, 00:11 jak już rozmiar 38 przestanie być dla ciebie czymś niezwykłym , wyróżniającym cię z grona innych kobiet i czyniącym kimś lepszym ( w twoim mniemaniu) to poczujesz się o niebo lepiej ; a przynajmniej tego ci życzę a może się nie poczujesz? choć to byłaby gorsza wersja zdarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 20.09.12, 00:22 duola77 napisała: > jak już rozmiar 38 przestanie być dla ciebie czymś niezwykłym , wyróżniającym c > ię z grona innych kobiet i czyniącym kimś lepszym ( w twoim mniemaniu) to poczu > jesz się o niebo lepiej ; a przynajmniej tego ci życzę > > a może się nie poczujesz? choć to byłaby gorsza wersja zdarzeń > jak bede miala 38 to wpadne w depresje. Nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkastokrotka Re: XXL 19.09.12, 23:58 > Lansowanie kobiety grubej daje punkt zaczepienia dla tych,ktore maja ta nadwage > ,pozwala zyc w przekonaniu,ze wszystko jest ok bo wieksza znaczy ladniejsza. > To przekonanie powoduje,ze panie te nie staraja sie pozbyc zbednych kilogramow > i efekt mamy coraz wieksza liczba osob z nadwaga w rezultacie otylych. powtórzę się: ty musisz być trollem jesteś nowym wcieleniem gazetki? ale i tak, mam ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 20.09.12, 12:11 jola-kotka napisał(a): > Na wybiegi wpuszcza sie coraz czesciej panie o wiekszych gabarytach,prasa lansu > je piekno kobiety "duzej"zainteresuj sie tym to sama sie przekonasz. Ale, że co?mam teraz siedzieć i szukać???Sorki,ale to nie jest w zasięgu moich zaintresowań,żebym poświęcała temu czas. > > > To nie ma nic z moja madroscia wspolnego. nieeeee?a ja myślałam,że jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie,to nie wytyka innym jak wyglądają.Masz ten swój rozmiar 36,to sobie go mnie,a jak widzisz grobsze kobiety to zamykaj oczy,jak tak cię to razi. > Lansowanie kobiety grubej daje punkt zaczepienia dla tych,ktore maja ta nadwage > ,pozwala zyc w przekonaniu,ze wszystko jest ok bo wieksza znaczy ladniejsza. > To przekonanie powoduje,ze panie te nie staraja sie pozbyc zbednych kilogramow > i efekt mamy coraz wieksza liczba osob z nadwaga w rezultacie otylych. . ALE CO W TYM K.... ZŁEGO?!?!?! Czy grubsza kobieta musi czuć,że tylko ze względu na własną cielesność jest gorsza od ciebie???Myślę,że nie jedna tutaj jest grubsza od ciebie,a poziom jej inteligencji powalił by ciebie na kolana.Nie tusza świadczy o człowieku.Nie każdy otyły to "gruba świnia" > > Jedne pisza zle inne lepiej tak to w zyciu jest,nikogo nie zmuszam do swoich po > gladow,ale mam prawo o nich mowic i pisac jesli tylko najdzie mnie ochota. no i dzięki Bogu...jeszcze tego by brakowało?! Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: XXL 19.09.12, 20:44 A teraz zdejmijmy gorset z fiszbinami.... Jak za posiadanie penisa będą przyznawać rentę, to ja będę wtedy honorować wyjaśnienia "czego ty oczekujesz, to przecież facet".by falka32 Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: XXL 19.09.12, 20:47 Dla mnie jest śliczna. W przeciwieństwie do lalek Barbie po liposukcjach i z silikonowym biustem. - "Za moich czasów to dzieci były inne, wszystko było lepsze, ku czemu świat zmierza." Cóz, takie teksty wyglasza się od 6 tysięcy lat. Nic nie mowią o nowym pokoleniu, świadczą tylko o zramoleniu narzekającego. (Verdana) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: XXL 19.09.12, 20:50 gruba, ale ładnie zrobiona, gdyby nie była zbrobiona byłaby bardzo ble Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: XXL 20.09.12, 10:15 varna771 napisała: > gruba, ale ładnie zrobiona, gdyby nie była zbrobiona byłaby bardzo ble no a nie na tym ma to polegać? żeby się tak zrobić, żeby ładnie wyglądąć? niezależnie od rozmiaru szczupłość nie gwarantuje ładnego wyglądu a priori; tak samo nadwaga czy otyłość nie równają się wyglądowi rozflaczałego babiszona z obwisłym cycem podskakującym na tłustym brzuszysku w kwiecistej poliesterowej spódnicy do połowy łydki na gumce i rozwleczonym podkoszulku Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: XXL 19.09.12, 21:59 Jesteś albo bardzo utalentowanym trollem, albo ufoludkiem . Idealnie umiesz tak wybrać tematy, żeby było kontrowersyjnie, ale żeby nie wyglądało na przesadny trolling. Albo masz taki dziwny gust, jak to ufoludki . Ta kobieta jest naprawdę piękna, jak można właśnie ją pokazywać jako brzydkiego grubasa, skoro w necie masz milion pięćset sto dziewięćset naprawdę brzydkich tęgich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 22:40 a.va napisała: > Jesteś albo bardzo utalentowanym trollem, albo ufoludkiem . Idealnie umiesz t > ak wybrać tematy, żeby było kontrowersyjnie, ale żeby nie wyglądało na przesadn > y trolling. Albo masz taki dziwny gust, jak to ufoludki . Ta kobieta jest nap > rawdę piękna, jak można właśnie ją pokazywać jako brzydkiego grubasa, skoro w n > ecie masz milion pięćset sto dziewięćset naprawdę brzydkich tęgich osób. Nie chodzilo mi o pokazanie brzydkiego grubasa tylko tega kobiete w wersji sexi,nie wiele zrozumialas. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: XXL 19.09.12, 22:47 Zrozumiałam, zrozumiałam, ale gratulacje za kolejny udany trolling Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 22:51 a.va napisała: > Zrozumiałam, zrozumiałam, ale gratulacje za kolejny udany trolling Jesli wyrazanie wlasnego zdania jest trollingiem to tak jestem trollem. Nic nie poradze,ze wiekszosc osob tutaj i w zyciu ma inne zdanie od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: XXL 19.09.12, 22:57 Ups, potknęłaś się, to już jest zbyt typowa odpowiedź trolla, trzymaj się lepiej kursu, który miałaś wcześniej - niby trolling, ale nie wyglądający zbyt kontrowersyjnie. I w ogóle nie obrażaj się na mnie, mnie to zachwyca, że komuś się chce i w dodatku tak ładnie wychodzi, gratulacje, to trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 19.09.12, 23:44 Nie wiem jaka jest typowa odpowiedz trolla,bo ja nie wiem kto to jest trollem a kto nie,dla mnie kazdy jest inna osoba i kazdy ma inne spojrzenie na swiat inne problemy dla mnie moga byc czyjes blahe dla kogos moje z kosmosu. Jednak kazdy swoje przezywa i nie warto zakladac,ze sa blache,albo wymyslone. Obrazac sie nie bede mnie nie ruszaja teksy o trollach. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 19.09.12, 23:00 jola-kotka napisał(a): > Nic nie poradze,ze wiekszosc osob tutaj i w zyciu ma inne zdanie od mojego. iii wszystko jasne biedaczko.....Ale kto cię zachciał?aaaa już wieeem,ten kibol o którym josef pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: XXL 19.09.12, 22:24 Pani jest gruba, ale atrakcyjna. Na pewno wolałabym ją, niż nieproporcjonalną (patykowate nózie i napompowane cycki), wiecznie wytrzeszczoną i wyprasowaną (rozpasana chirurgia estetyczna) Rozenek. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 19.09.12, 22:56 Ta pani tez jest wygladzona choc komputerowo:p Nie ludz sie ze skora i cialo tegiej osoby jest takie gladkie i rowne. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: XXL 19.09.12, 23:02 Oj, znam taką jedną Ma ciało jak niemowlę, ale to faktycznie raczej wyjątek, niż reguła Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 19.09.12, 23:02 franczii napisała: > Ta pani tez jest wygladzona choc komputerowo:p > Nie ludz sie ze skora i cialo tegiej osoby jest takie gladkie i rowne. No to się mylisz.....Bo znam kobietę,która jest podobnej postury jak ta Pani,ale....skórę ma jak niemowlaczek,czego jej straaasznie zazdroszczę,a i kobietą jest piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 19.09.12, 23:08 Ta jedna to i ja moze bym znalazla. Jedna na seti jesli nie tysiace grubci mijanych na ulicy kazdego dnia, tez mi pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 19.09.12, 23:10 a może ta ze zdjęcia to ta jedna na tysiąc??? Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 19.09.12, 23:16 Moze i co z tego? Gladkie cialo u grubaski to wyjatek, przecietna grubaska tak nie wyglada. Ja jakos nie widuje tych Nigelli i innych pieknosci xxxl na ulicach a sporo teraz jest nadwagi, o wiele wiecej niz kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: XXL 20.09.12, 06:57 mowisz tak, jakby szczupłe mialy automatycznie piekną skórę a to nieprawda, mają dokładnie takie same problemy ze skórą, jest mnostwo szczupłych, totalnie aseksualnych kobiet, ktore jakos nie sa spostrzegane jako sexi bo nie o chudą dupę tu chodzi u szczupłych tez nie jest tak prosto z pieknym wyrzeźbionym ciałem, bo a to pupa płaska jak deska, a to cycki płaskie, a to galaretka na brzuchu choc ma rozm 38 wiec nie idealizuj tez tych szczupłych chudosc nie jest automatycznie sexi- do tego trzeba czegos wiecej ps. nic nie mam do szczupłości a tutaj rozm 8, 12, 14 wiadomo, mało kto ma idealną skórę, ale osoby w srendim wieku czy nawet starsze mają tą skórę w ogóle wiotką, a czasem spotykamy na drodze takie kobiety i widzimy, że są mimo to sexi facetom sie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: XXL 20.09.12, 07:06 Nie pisze o samej skorze. Skore mozna miec bardzo ladna ale to co pod skora powoduje nierownosci. Szczuple cialo latwiej utrzymac pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: XXL 20.09.12, 07:28 pewnie ze łatwiej, a mimo to wiele szczupłych jest zaniedbana i jesli piszemy o byciu sexi to nie kazda szczupła ma powodzenie i wygląda zmysłowo Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: 14-tka 20.09.12, 10:07 Kurcze teraz widze ze jak bym byla facetem i miala taki wybor to zdecydowanie moj wyborl padl by na ta 14-tke ! Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 sylwetki rozmiarow 0-2-6-10 20.09.12, 18:08 4.bp.blogspot.com/_pRonnEO6G_Q/TE8ikhCYrRI/AAAAAAAAEDs/Pr8f1i2Chv8/s1600/WomenSizing.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: XXL 20.09.12, 19:03 Jestem pomiedzy pania 12 i 14,gora 14dol 12.Nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: XXL 20.09.12, 07:48 Przeciętna szczupła też nie ma gładkiego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: XXL 19.09.12, 23:48 Wygładzona, ale przypomina na tym zdjęciu gładkiego człowieka, z zachowaniem wyobrażeń o tym, jak może wyglądać ludzkie ciało. A nie lalkę Barbie o nierzeczywistych proporcjach (bardzo drobna dolna połowa ciała i groteskowy pornobiust). O to chodzi - można poprawiać, komputerowo i operacyjnie, ale nie podoba mi się tworzenie wizerunku nowej, gazetowej kobiety, z wiecznie wytrzeszczonymi (od naciągania skóry dookoła ) oczami, wydętymi ustami, zębami koloru świeżego śniegu, brwiami zmienionymi w cienkie, identyczne krechy... Dążenie do perfekcji jest OK, ale w obrębie człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
deelandra Re: XXL 19.09.12, 22:34 na pewno ładniejsza od Rubik, która wygląda jak zagłodzona kobyła Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: XXL 19.09.12, 23:01 Oj, Jola, lubiłam Cię i kibicowałam Ci za Twoją szczerość i wiarę we własne przekonania, a teraz wszystko to jak nożem uciął.... Nie, nie jestem gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: XXL 20.09.12, 07:58 Pupę ta pani ma jakąś dziwną. Cała reszta poza tym jak najbardziej może się podobać ja nie lubię aż tak retuszowanych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: XXL 20.09.12, 08:39 Jola! Istnieje coś takiego jak subtelne piękno, czego wysilikowana blachara nie jest w stanie zrozumieć, zakładanie takich wątków w Twoim przypadku to strzał w stopę. Ile masz teraz lat? Wiesz ze młodsza nie będziesz i istnieje całkiem duże prawdopodobieństwo, ze i Ty skończysz z takim rozmiarem, będziesz miała zmarszczki, może nawet nietrzymanie moczu, weź kobieto postaw bardziej na samorozwój, wykształcenie bo co ci zostanie jak się okaże że Twoje koleżanki jednak dorosły a Ty nadal tkwisz w dobie solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: XXL 20.09.12, 09:02 tak. piękne. bardzo atrakcyjna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia-aga Re: XXL 20.09.12, 10:07 Ale ona właśnie JEST piękna! p.s. Żeby nie było, jestem szczupła. A mimo to kobietę na zdjęciu uważam za piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: XXL 20.09.12, 10:14 pani ze zdjęcia przed wyjściem ze studia zmyje tę zdjęciową tapetę z twarzy, rozczesze fikuśną fryzurę i będzie jeszcze jedną przysadzistą babką z tłumu tak samo przeciętnych, nienachalnych urodowo, otyłych kobiet. Nie wiem, jak można się tak nabierać na pikselowe sztuczki, jak wy tu en masse robicie, przecież photoshop nie pojawił się wczoraj! Jak chcecie się zachwycać - to doceńcie fotografa i grafika, bo to efekt ich pracy tak was zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: XXL 20.09.12, 10:24 lusitania2 napisał: > pani ze zdjęcia przed wyjściem ze studia zmyje tę zdjęciową tapetę z twarzy, ro > zczesze fikuśną fryzurę i będzie jeszcze jedną przysadzistą babką z tłumu tak s > amo przeciętnych, nienachalnych urodowo, otyłych kobiet. racja, ale niezależna od rozmiaru - tak samo szczupła pani po zmyciu zdjęciowej tapety, rozczesaniu fikuśnej fryzury stanie się jeszcze jedną babką z tłumu przeciętnych, nienachalnych urodowo szczupłych kobiet; i o czym to niby ma świadczyć? że szczupłych graficy i fotografowie nie poprawiają?? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: XXL 20.09.12, 12:15 i szczupłe bez makeapu nie grzesza urodą... www.wykop.pl/ramka/1264685/prezenterki-bez-makijazu-w-tv-czyli-ciekawa-akcja-za-granica/ jest bez znaczenia,czy grubsze czy chudsze....Każda ma jakieś mankamenty i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: XXL 20.09.12, 13:33 lady_nina napisała: > racja, ale niezależna od rozmiaru - tak samo szczupła pani po zmyciu zdjęciowej > tapety, rozczesaniu fikuśnej fryzury stanie się jeszcze jedną babką z tłumu pr > zeciętnych, nienachalnych urodowo szczupłych kobiet; i o czym to niby ma świadc > zyć? że w przypadku tej pani akurat naprawdę nie ma się czym zachwycać tak, jak forumki w tym wątku pieją. > że szczupłych graficy i fotografowie nie poprawiają?? że powinno się brać poprawkę na makijażowo-photoshopowe sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: XXL 20.09.12, 11:34 Mam koleżankę o takiej figurze i równie ślicznej twarzy, na żywo jest tak samo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 oczywiście, że piekna 20.09.12, 11:25 jest piekna ta kobieta, mimo (dzieki) swojej tuszy. Do tego jest apetyczna i kazdy facet chciałby spedzić wieczór w jej towarzystwie, bo ta pani ma wszystko co jest kobiece. Kosci sa dobre dla psa, jolu-kotku Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: oczywiście, że piekna 20.09.12, 18:21 > Do tego jest apetyczna i kazdy facet chciałby spedzić wieczór w jej towarzystwi > e, bo ta pani ma wszystko co jest kobiece. oj nie, nie. znam takich ktorzy z pewnoscia by nie chceli, wierz mi. mimo ze wielu ta pani sie moze podobac. ale sa mezczyzni (i nie geje wcale) ktorych kreci plaski brzuch i wysportowane ramiona, uda. juz nie mowiac o tym ze, wbrew stereotypom, nie kazdy przepada za czarna koronkowa bielizna. to marketing sprawai ze kobiety wierza ze jak kupia "seksowne" szpilki, pomaluja pazury, uloza wloay w jakas konstrukcje, to tusza staje sie niewazna, a i tak zostaja tabuny samcow ktorym sie przysli mloda, nieumalowana, szczuplutka blondynka w starych jeansowych szortach i t-shircie bez stanika Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: oczywiście, że piekna 20.09.12, 19:11 A wiesz, kiedyś miałam dużo znajomych mężczyzn i zrobiłam taką małą ankietę jaka część damskiego ubioru ich najbardziej kręci.I uwaga! nie były to sprane dżinsy, tylko pończochy, najlepiej ze szpilkami. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: oczywiście, że piekna 20.09.12, 21:32 no widzisz, a wsrod moich znajomych jest to dopasowany t-shirt bez stanika wlasnie - ze wzgledu na to co jest pod spodem jak widac gusta mezczyzn nie sa ograniczone do jednej, stereotypowej opcji, i o to mi chodzilo w wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: oczywiście, że piekna 20.09.12, 19:08 Moj nie chcialby,lubi kobiety do rozmiaru 38.Nawet pod wplywem,by jej nie dotknal. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: oczywiście, że piekna 20.09.12, 20:18 kamelia04.08.2007 napisała: > > Do tego jest apetyczna i kazdy facet chciałby spedzić wieczór w jej towarzystwi > e, bo ta pani ma wszystko co jest kobiece. 20 kg nadprogramowego czystego tłuszczu? Nie, to nie jest kobiece. I jeszcze raz nie - nie wszystkich mężczyzn nadwaga kręci. I nawet najseksowniejsze pończochy i szpilki na takiej pani tej nadwagi facetom nie przesłonią. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: XXL 20.09.12, 12:03 Jolu, nie każdy tak jak ty może być karykaturą stereotypowych klisz rodem z wyobrażeń facetów na temat tego jak powinna wyglądać tzw. seksowna laska. Nie dla każdego sztuczne cycki, sztuczna szczęka, przedłużane sztuczne kłaki i nimfomania są wykładnią kobiecości ( w twoim przypadku "kobiecości"). Twoja anonsowana na forum szczupłość naprawdę niewiele wobec powyższego znaczy. W zasadzie prezentujesz się tu beż żenady jako druga Jola Rutowicz, tyle że w wersji blond, bo oprócz wyglądu jesteście też na podobnym pułapie intelektualnym. Jakby nie było łączy was imię, może to ono determinuje takie ukochanie tandety i bezguścia. A pani na zalinkowanym zdjęciu wygląda dobrze, a nawet bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: XXL 20.09.12, 15:18 generalnie też uważam, że nie wygląda źle, chociaż sama bym pewnie kiepsko się z taka wagą czuła mnie zastanawia jedna rzecz: ta dziewczyna jest jeszcze młoda, więc wygląda stosunkowo dobrze, gorzej, jak osiągnie wiek dojrzały, i tu, nie oszukujmy się nie będzie już tak słodko Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: XXL 20.09.12, 16:54 We wszystkich wcześniejszych wątkach krzyczalyscie jaka nadwaga jest zła jak szkodzi zdrowiu jak bardzo was razi wylewajacy się tłuszcz i że na leczenie tych ludzi idą wasze podatki. Wystarczyło wam dać konkretną osobę odziana w seksowny gorsecik a już poglądy się zmieniły nagle to zle jest piękne. Tak wiem trudniej mówić źle o konkretnej osobie tymbardziej jak pomimo nadwagi źle nie wygląda ,ale ją ma i to nie powinno chyba powodować tak radykalnej zmiany w poglądach. Niezla obluda nie ma co. Tym zdjęciem trafiłam w dziesiątkę osiagnelam to co chciałam osiągnąć. Z moja inteligencja nie jest jednak tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: XXL 20.09.12, 17:10 jolu to nie obłuda po prostu każdemu co innego się podoba tak trudno zatrybić? Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: XXL 20.09.12, 17:11 Tak, tak, zaklinaj rzeczywistość i wierz, ze właśnie to chciałaś osiągnąć. Czyli co właściwie? Wiesz, czy tylko tak sobie pleciesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: XXL 20.09.12, 18:15 jola-kotka napisał(a): > Tym zdjęciem trafiłam w dziesiątkę osiagnelam to co chciałam osiągnąć. Nie słyszałam o konkursie na największego forumowego buraka, ale tym tematem zaklepałaś sobie miejsce w pierwszej 10-tce. Jak jesteś taka odważna to wklej swoje zdjęcia. Też z chęcią się pośmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: XXL 20.09.12, 19:17 > Tym zdjęciem trafiłam w dziesiątkę osiagnelam to co chciałam osiągnąć. Raczej strzeliłas jak kulą w płot, babka na zdjęciu wygląda bardzo atrakcyjnie i - dla amatorow krąglejszych kształtow - na pewno seksownie. Jesli to miał byc przykład odstręczającej otyłosci, to masz chyba zaburzenia widzenia. Nic nie osiągnęłaś, poza tym, że dałas okazję do napisania paru głupot niektorym forumowiczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: XXL 20.09.12, 20:11 > Wystarczyło wam dać konkretną osobę odziana w seksowny gorsecik a już poglądy s > ię zmieniły nagle Jesteś pewna, że to te same osoby? Pytam bez złośliwości, nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś