Dodaj do ulubionych

która forumowiczka się orientuje

21.09.12, 08:42
na jakiej zasadzie niektóre wątki lądują na oślej, a niektóre są usuwane?
przeczytałam właśnie cały regulamin forum internetowego, wszelkie dostępne materiały na ten temat i nie znalazłam niestety odpowiedzi.

jako, że pytanie nie dotyczy MOJEGO wątku, tylko pytam tak ogólnie, uprzejmie proszę o niekasowanie wątku, dopóki nie dowiem się, jaka świadomość panuje na forum....
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 08:52
      Na takiej zasadzie,że ktoś Cię nie lubi.
    • kolpik124 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 08:56
      Wątki które są niewygodne dla moderatora, są cięte.

Zwłaszcza te, w których gazeciarz produkuje się po innym nickiem i nie starcza mu inteligencji, aby wyplatać się ze swoich kombinacji big_grin
      • naomi19 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 09:06
        Kolpik, dziwna jesteś...
      • shellerka Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 09:07
        ciekawa interpretacja smile
        • kolpik124 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 09:31
          Przeczytajcie dokładniej wpisy "panienki" od zaduszonego kotka wink
          • heca7 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 10:19
            Zielonego pojęcia nie mam uncertain Kiedyś na małym dziecku założyłam wątek z pytaniem " czy ktoś był w CZD u logopedy W.?" I mój wątek poleciał od razu do kosza sad No nic, poszłam z dzieckiem 4-letnim i pierwsza wizyta , jeszcze z mężem była w miarę- babka tylko wypełniała dokumenty. Myślałam , że babka się rozkręci. Nic z tego. Następna wizyta, zaczynają się pierwsze ćwiczenia a mój syn ma hmm... długo by opisywać, specyficzny charakter i różne problemy z zachowaniem , nadruchliwość itd Uparty przy tym jest i łatwo się zamyka. Jednocześnie jest wrażliwy i uczuciowy. A to babsko zaczęło go do czegoś namawiać, on nie i nie. Ona naciskała więc się zamknął , zaczęła go krytykować podniesionym głosem, czepiać się tego jak siedzi na krzesełku. Jak trzyma ręce. Zaczęła mi baba sugerować, że może powinien ojciec z nim przychodzić bo pewnie ojca się słucha.Sugerowała mi, że jestem niewydolną matką! Zaczęła do mnie krzyczeć "czemu się pani uśmiecha?!?" jak mówiłam do niego próbując go mimo wszystko zachęcić. Zaczęła mnie wysyłać z nim do psychologa bo "z nim jest coś nie tak!!" . Dowiedziałam się, że na wizytę czekają inne dzieci bardziej chętne do nauki i ona nie może tracić czasu uncertain Żałuję do dziś , że nie wyszłam wcześniej, żałuję, że nie wygarnęłam babsku co myślę sad ZERO podejścia i zrozumienia dzieci. Wyszłam jak zaczęła łapać go za ubranie i poszarpywać. Żałuję, że nie złożyłam skargi sad
            Przez dłuższy czas syn na widok lekarza płakał i trzymał się kurczowo mojej ręki sad Prosił, żeby więcej do tej pani nie chodzić. Mam żal o to, że dopiero po paru miesiącach usłyszałam od kogoś iż miejsca do tej baby są bo nikt do niej z rodziców chodzić nie chce sad A może ktoś by mi to napisał wcześniej i dziecko nie miałoby traumy. Wątek zresztą nie był wcale "lokalny" bo od kiedy CZD jest lokalnym szpitalem???
            Tak więc "dziękuję serdecznie" moderatorce Małego Dziecka za wyrzucenie mojego wątku tongue_out
            • slonko1335 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 10:55
              Ten wątek powinien być na forum regionalnym. Uważam, że słusznie z ogólnego MD został wywalony. Jakby każdy tam pytał o jakiegoś lekarza, sklep, przedszkole, salę zabaw w swoim mieście to przecież masakra by się zrobiła...
              • shellerka Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 11:01
                no tak, ale jest również takie coś jak PRZENOSZENIE wątków.

co jakiś czas pojawia się na forum info o wątkach przeniesionych i ich docelowych miejscówkach....

więc dlaczego raz się wąteczek usuwa, inny wąteczek przenosi, a jeszcze inny trafia na oślą ławkę?

uprzejmie proszę o wytłumaczenie jak krowie na rowie, bo nadal stanowi to niejasność jak widzę nie tylko dla mnie.
                • slonko1335 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 11:06

> no tak, ale jest również takie coś jak PRZENOSZENIE wątków.
                  ale nie mamy pewności, że przeniesiony nie został...
                  • shellerka Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 11:07
                    wystarczy użyć wyszukiwarki - poszukać po autorze, bądź temacie wątku....

banał
                  • heca7 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 13:08
                    Został wywalony na oślą... A na regionalnym to wiatr hula uncertain O kant tyłka go potłuc.
                • iwles Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 11:07

Shellerka, ale chodzi ci o wyjasnienie techniczne przez moderatorów? Czy jak to rozumieją inne dziewczyny na forum ? (bo tak napisałaś w pierwszym poście). Jeśli interesują cię detale techniczne, to jest od tego Forum o Forum:

forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html
                  • shellerka Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 11:09
                    o to, jak rozumieją to inni, bo jeśli napiszę, że o to jak rozumie to moderacja, wątek poleci.
                    • shellerka o to, jak rozumieją to emamy z forum emama 21.09.12, 11:10
                      że doprecyzuję... smile
    • chipsi Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 10:31
      Tez mnie to fascynuje. Mozna pisać .uj, d.pa, .urwa do innych forumek ale jesli napiszesz że jakaś firma to naciągacze i kogoś wyr.chali to zostaniesz usunięta szybciej niż wkleiłaś wątek uncertain
      Ten tez zaraz wyleci big_grin
      • shellerka Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 10:51
        no tak, ale mnie interesuje, na czym polega ośla łąka, skoro nie trafiają tam wszystkie wątki niezgodne z regulaminem, lub netykietą, tylko wybiórczo.
        jedne są kasowane, jedne na oślą - bo ja bym wolała, żeby lądowały na oślą, co by można było jednak je przez kilka dni jeszcze widzieć i zastanowić się nad zasadnością ich usunięcia...
        • rosapulchra-0 Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 10:54
          Daj spokój. Władza ma zawsze rację. A jak władza nie ma racji, o patrz zdanie wcześniej tongue_out
      • gazeta_mi_placi Re: która forumowiczka się orientuje 21.09.12, 12:24
        Ale można wtedy założyć osobne prywatny forum o takiej nazwie i już jest cacy:

forum.gazeta.pl/forum/f,230864,Medi_sante_uwaga_oszusci_.html
        forum.gazeta.pl/forum/f,218115,angielscy_oszusci_od_asfaltu.html
        forum.gazeta.pl/forum/f,214767,Savitor_Park_oszusci_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka