izka30 06.07.04, 14:19 Kobitki kochane potrzebuję pilnie jakiegoś dobrego chirurga dziecięcego z Gliwic albo z okolicy. Komu mogę zaufać? Kogo polecacie? Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krozy polecam!!! 06.07.04, 15:06 polecam świetnego chirurga dziecięcego w szpitalu na ul. Truchana w Chorzowie. Jest tam ordynatorem chirurgii dziecięcej (Krzysztof Mandat). Ma świetne podejście do dzieci i jest doskonałym fachowcem (operował moją córeczkę) Odpowiedz Link Zgłoś
jokrru Re: polecam!!! 06.07.04, 16:51 Też dużo dobrego słyszałam o oddziale chirurgicznym w tym szpitalu. Sama na razie na szczęście nie sprawdzałam, ale córka kolegi miała paskudne złamanie ręki i tam właśnie bardzo fachowo ją potraktowano. Ja zaś robiłam tam USG główki synka i neurolog nie miał zaufania do tego badania, kazał powtórzyć u swojego znajomego wg niego najlepszego na Śląsku, ten potwierdził poprzednią diagnozę (tj. że wszystko w porządku). Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
izka30 Re: polecam!!! 06.07.04, 18:34 Dziękuję za podpowiedź. Muszę skonsultować pewną sprawę a nie chcę trafić na jakiegoś konowała. Przecież chodzi o dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś