krejzimama 20.11.12, 21:29 Życie nie jest wspaniałe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkalipso Re: Czyż? 20.11.12, 21:34 Bo ja wiem...trzeba rano do pracy wstawać i ciągle coś trzeba ,cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Czyż? 20.11.12, 21:43 Eeeeeeeeeeeeee tam, ja tam nic nie trzebam... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czyż? 20.11.12, 22:01 To jak wszystko z taką miłą chęcią wykonujesz-podziwiam i oby tak najdłużej... Nam dziś miłą niespodziankę córka zrobiła- zasnęla po przedszkolu,więc miałam czas mężowi masaż zrobić,a że od masażu do seksu nie długo ,pędził w kapciach po ostatnią rezewową prezerwatywę do samochodu ...zdążyłam się przebrać w coś bardziej przyjemnego dla oka Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: Czyż? 20.11.12, 22:05 Dobre Ale czemu rezerwowe gumki trzymacie w samochodzie? Czy maz mial na sobie cos poza kapciami? )) Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czyż? 20.11.12, 22:14 Mąż lubi seks w samochodzie więc zawsze rezerwa jest.... To znaczy to było kiedyś przed dzieckiem teraz to sobie możemy pomarzyć hi hi... Ale jak widać się przydaje stary zwyczaj,nawet spytałam o datę ważności "do 2015" usłyszłam więc warto trzymać na czarną godzinę... Nawet żeby się pokochac trzeba kombinowąć ...achhchch życie matki... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czyż? 20.11.12, 22:24 Godzinę spała ,jeszcze kawę wypiliśmy i powspominaliśmy dobre czasy.....mąż wie,że ja lubię po południu....wieczorem mnie rozstraja i nie mogę zasnąć więc w tygodniu mało takich wolnych- po południ do bycia tylko we dwoje,niestety. Niby nic a cieszy ,odnośnie wątku.. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Czyż? 20.11.12, 22:31 Oj tak, przed dzieckiem to sobie mozna bylo... rano, wieczorem, przed i po poludniu.... To byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Czyż? 20.11.12, 23:34 czemu rezerwowe gumki trzymacie w samochodzie? ja wiem , ja wiem dlaczego www.youtube.com/watch?v=-G_8DDCixqM&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: Czyż? 21.11.12, 00:08 Nie. Życie to pasmo obowiązków, nieszczęść i chorób. To piekło na ziemi. To największy koszmar jaki nam się przydarzył. Oczekiwanie na śmierć. Starzenie się. Patrzenie, jak odchodzą nasi bliscy. Nie. Życie nie jet piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Czyż? 21.11.12, 09:10 Litości, codziennie oczekujesz na śmierć? Nie dziwię się, że masz beznadziejne życie Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Czyż? 21.11.12, 09:17 patunki napisała: > Nie. Życie to pasmo obowiązków, nieszczęść i chorób. To piekło na ziemi. To po cholerę kupujesz konserwy i lekarstwa na wypadek końca świata ? Nic nie kupuj, prędzej Cię szlag trafi i będziesz miała to piekło z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Czyż? 21.11.12, 09:43 No wlasnie to mialam napisac.... Powinnas sie cieszyc, ze koniec swiata nastapi, bo skonczy sie Twa udreka. Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: Czyż? 21.11.12, 09:14 Kiedyś po seksie zapalało się papierosa. Dziś ci, których ojczyzną jest fajsbuk, logują się po akcie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Czyż? 21.11.12, 09:15 Ja tam od dawna optuję, żeby na fejsie oprócz: jest w związku z... było przespał się z.... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Czyż? 21.11.12, 09:25 Mógłby być problem z uwagi na ilość potrzebnego miejsca na całą listę Odpowiedz Link Zgłoś