Dodaj do ulubionych

Święta w górach

01.12.12, 16:00
Czy spędzałyście kiedyś Święta w górach. Wiem, że już późno na szukanie, ale jak możecie i macie jakieś sprawdzone miejsce poproszę o namiary.
Wdzięczni będziemy rodzinniesmile
Obserwuj wątek
    • volta2 Re: Święta w górach 01.12.12, 16:08
      tak, ja przyjechałam do domu z kominkiem 6 dni przed wigilią(narty), miałam ze sobą pierogi, rybę itp. na miejscu organizowałam opłatek i sianko.

rano na narty, ok. 15-tej powrót i o 17 wieczerza wigilijna

jeszcze zdążyliśmy do kościoła, ale to chyba nie była pasterka.

było bardzo fajnie, na następny dzień po wigilii narty i kościół(żeby podkreślić że to wyjazd świąteczny jednak), a na drugi dzień świąt dojechaliśmy jeszcze w gości do rodzinnego miasta.

rodziciele jedni i drudzy pluli się troche, że się święta spędza w domu, a ja na to, że święta spędza się z rodziną, zatem zapraszamy do domu w góry. oni, że nie, więc zostali i świętowali ze ścianami a my tak jak sobie wymyśliłam.
    • ola Re: Święta w górach 01.12.12, 18:20
      > Czy spędzałyście kiedyś Święta w górach
      tak.
      Od urodzenia po połowy studiów wink
      • jola-kotka Re: Święta w górach 01.12.12, 22:32
        Pytasz o wrazenia czy o namiary na konkretne miejsca.
        Jest super warto spedzic swieta w gorach.
        Namiary mam na kilka miejsc jak bys chciala.
        • igus_tryn Tak, poproszę o konkretne namiary 02.12.12, 13:07
          na adres magis82@wp.pl, jeśli możnasmile
          _ _ _
    • pierwszy_poruszyciel Re: Święta w górach 01.12.12, 23:53
      Serdecznie polecam, fantastyczna atmosfera gwarantowana. To w moich rodzinnych stronach:

pensjonat-zacheta.pl/oferta/jak-swieta-to-tylko-w-zachecie/
    • gku25 Re: Święta w górach 02.12.12, 00:16
      Weź idź. Odkąd mieszkam w górach uciekam na niziny na święta, możliwie każde.
    • annanawczasach Re: Święta w górach 16.08.14, 11:24
      Polecam Biały Dunajec. Bardzo fajna niedroga miejscowość 7 km przed Zakopanem. Pobyt świąteczny z atrakcjami jak kulig, baseny termalne, impreza góralska. Prz kolacji Wigilijnej kolęduje zespół góralski. Byłam w ośrodku Małgosia, cena około 500 za piecio-dniowy pobyt. Przyjemny ośrodek z bardzo dobrym domowym jedzeniem. Strona: www.wigiliawgorach.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka