Dodaj do ulubionych

Starzeje sie?

21.01.13, 20:32
Dzis kolo 16 przeskakujac pilotem po kanalach trafilam na RODZINKE.PL . No i doznalam szoku. Matka Polka pani Kozuchowska, co prawda za plecami syna ale jednak wystawila mu srodkowy palec. Serial o idealnej, super rodzince a tu taki gescik? Starzeje sie?
Obserwuj wątek
    • aguila_negra Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:34
      ekaczmarczyk napisała:

> Dzis kolo 16 przeskakujac pilotem po kanalach trafilam na RODZINKE.PL . No i do
      > znalam szoku. Matka Polka pani Kozuchowska, co prawda za plecami syna ale jedna
      > k wystawila mu srodkowy palec. Serial o idealnej, super rodzince a tu taki gesc
      > ik? Starzeje sie?

O idealnej?? To chyba Twój pierwszy odcinek "Rodzinki.pl" ;-D
      • ekaczmarczyk Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:37
        Namietnie jakos tego nie ogladam kiedys pare odcinkow obejrzalam i jakos mi ten palec tam nie pasowalsmile
        • aguila_negra Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:38
          ekaczmarczyk napisała:

> Namietnie jakos tego nie ogladam kiedys pare odcinkow obejrzalam i jakos mi ten
          > palec tam nie pasowalsmile

Pasuje, pasuje, nawet bardzo pasuje wink
    • lusitania2 Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:36
      ekaczmarczyk napisała:

>Starzeje sie?

a kiedyś było lepiej?
      Jak tak, to właśnie tak, starzejesz się.
    • maggi9 Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:38
      Jeśli nie odróżniasz serialowej fikcji od realnego życia to chyba wręcz przeciwnie.
    • girl.anachronism Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:41
      > Serial o idealnej, super rodzince a tu taki gescik?

Może ja jakaś inna jestem, ale dlatego pasjami oglądam Rodzinkę.pl, że NIE JEST to serial o idealnej rodzince big_grin Jak chcesz idealną rodzinkę, to pooglądaj Lubiczów, tam nawet rączki dzieci myją z namaszczeniem.
      • ekaczmarczyk Re: Starzeje sie? 21.01.13, 20:44
        Oj, w to nie watpiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka