Dodaj do ulubionych

brak słów...

28.06.11, 19:35
tak mi szkoda tych biednych psin. Jacy ludzie potrafią być okropni, bezduszni i zwyczajnie głupi

tablica.pl/oferta/shih-tzu-suki-dorosle-ID9vxn.html
Obserwuj wątek
    • iwonas12 Re: brak słów... 28.06.11, 19:43
      Witajcie to nie brak słów tylko kryminał,słuchajcie zadnej nie ma z Lublina podany jest telefon nasłać na takiego typa policję jak by zapłacił mandat to moze gdzies by była sprawiedliwośc i odebrali mu psiaki beszczelny typ jeszcze żąda 400 zł to juz przechodzi ludzkie pojęcie mieszkam w Warszawie ale teraz jestem nad morzemz dzieckiem i naszym maleństem bo sama bym tak tej sprawy nie zostawiła .
      APEL DO OSÓB MIESZKAJĄCYVH W LUBLINIE ZRÓBCIE COŚ ON MA JESZCZE INNE BIEDNE PSINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • shih-mo Re: brak słów... 28.06.11, 19:55
        ja właśnie z Lublina jestem. Ale co mogę zrobić? Na policję to zgłosić? Podpowiedzcie
        • shih-mo Re: brak słów... 28.06.11, 20:13
          napisałam już maila do straży dla zwierząt w Lublinie i na dogomanii do dziewczyn które ratują psy z lubelskich schronisk. Tam powinni wiedzieć jak to załatwić.
        • iwonas12 Re: brak słów... 28.06.11, 20:17
          : lublin@strazdlazwierzat.com.pl może tu coś poradzą
          • shih-mo Re: brak słów... 28.06.11, 20:34
            po samochodzie który widać na jednym zdjęciu wiadomo że to jakaś wieś koło Zamościa
            • magda79pn Re: brak słów... 29.06.11, 11:05
              matko... za 400zł to nikt ich przeciez nie kupi, skoro za tyle można kupić szczeniaka, jeśli ich nie chce to powinien za darmo oddać, albo za symboliczną kwotę
              stan tych suczek (szczególnie tej jednej z dredami) jest skandaliczny, biedne psiaczki :(
        • an3czka2 Re: brak słów... 29.06.11, 11:36
          Normalnie dzwoń na Policję i zgłoś to, powiedz w jakim stanie są psy. Oni typa na bank namierzą po numerze telefonu. Znalazłam też nr. telefonu do Lubelskiej straży ochrony zwierząt 512-085-286. Pozdrawiam Ania.
    • marta13sar Re: brak słów... 29.06.11, 08:52
      Jakie te psiaki smutne :( Ten "roman" sprzedaje nie tylko dorosłe shih-tzaki, ale też pekińczyki, beagle, cocker spaniele. Tyle zauważyłam jego ogłoszeń (może jest jeszcze więcej?). Naprawdę trzeba z tym draniem coś zrobić! Aż żal patrzeć na te smutne oczka.
      • agatek28 Re: brak słów... 29.06.11, 13:18
        O Boże...widzisz a nie grzmisz....one są zaniedbane??? Ten ktoś to jakiś debil...one wyglądają masakrycznie...chyba w życiu grzebienia nie widziały ale....co się u takich włascicieli spodziewać...matko...tak mim ich żal:(
        • adzikkkkk Re: brak słów... 30.06.11, 12:31
          wiadomo już coś? Czy ktoś się zajął sprawą?
          • stokrotka_szczecin Re: brak słów... 30.06.11, 17:39
            To jest straszne że biorą tylko suki do rozrodu a później chcą je zaniedbane i wykorzystane sprzedać :(
            • shih-mo Dziewczyny! Chyba zabrali pieski temu draniowi! 24.08.11, 07:57
              Tu zdjęcia już obciętych suczek.
              www.plaskate.org.pl/plaskate-poza-fundacja
              Tamte też były dokładnie w tych kolorach, no i też w woj. lubelskim. Huuuurrrrraaa!!!!!! Naprawdę mam nadzieję że to te sunieczki!
              • shih-mo Re: Dziewczyny! Chyba zabrali pieski temu draniow 24.08.11, 07:58
                Aha no i można je adoptować : ))
                • an3czka2 Re: Dziewczyny! Chyba zabrali pieski temu draniow 24.08.11, 09:13
                  To dobrze że tak się skończyło:), Ania.
                  • agatek28 Re: Dziewczyny! Chyba zabrali pieski temu draniow 24.08.11, 09:30
                    I żeby tak każdemu robili to bynajmniej miały by szansę na znalezienie rodziny...bo jak sobie życzył po 400 zł za suczkę to nikt by ich nie kupił:( Wszystko dobre co się dobrze kończy:)
                    • magda79pn Re: Dziewczyny! Chyba zabrali pieski temu draniow 26.08.11, 00:24
                      tak, to raczej one, zabrali je bo czytałam o tym na innym forum shih tzu, dziewczyny tam piszące zgłosiły to i wiem że suczki zabrano.
    • lilia170 Re: brak słów... 24.08.11, 14:30
      to przecież istoty żywe i takie kochane///widze że ogłoszenie już nieaktualne///i dobrze
      • an3czka2 Re: brak słów... 26.08.11, 10:43
        Ja też z takim dziadem walczyła, i patrzę dziś i znowu wystawia psy:(. To chore, ale trzeba z tym walczyć. Ania.
        • cccykoria Re: brak słów... 26.08.11, 14:35
          na bank są to te same psiaczki z linku, oby tylko znalazły dobry domek i tego im życzę. Rozmawiając ze strażą jakiś czas temu poinformowali mnie, że zajmą się tym i w tej sprawie było bardzo dużo tel i email.Strasznie się cieszę...
          • adzikkkkk Re: brak słów... 26.08.11, 20:00
            Muszę się pochwalić, że byłam jedną z osób które zgłosiły tę sprawę do tej fundacji i baaaardzo się cieszę, że zareagowali:)

POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka