czar_bajry 25.01.13, 20:16 Normalnie cycki opadają jak słucham prof . Pawłowicz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 20:20 Zadbam o moje cycki i może lepiej nie włączę... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 20:29 śmiało, pani profesor już skończyła ale są jeszcze inni W każdym razie konkluzja jest taka: związki homoseksualne są jałowe dla społeczeństwa- nie mają dzieci.I powinny być zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 20:36 Smaczku wypowiedzi pani profesor dodaje fakt że sama niezamężna i bezdzietna. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 20:58 No właśnie, właśnie.co z takimi? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love ma to sens i nie ma się co oburzać, 25.01.13, 20:38 że na tej samej zasadzie powinno się zdelegalizować działalność KK - odciąga bowiem młodych mężczyzn i kobiety od rozrodu. W ostateczności powinno się zdelegalizować seminaria i zakony - jeśli nadal będą przyjmować ludzi w wieku rozpłodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 20:45 Słuchałam dziś p. Pawłowicz w TVN24- mocne Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 22:42 to była jakaś masakra "u kogo kolego zdawałes egzamin, u kogo?!" kuźwa baby na targu mniejszy magiel robią i najgorsze w tym wszystkim jest to, że to mocno wykształcona kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 00:19 Wyszukałam z ciekawości ten fragment i szczerze pożałowałam, bo przezornie nie włączałam dziś tvn24 i juz myślałam że nic mnie tak nie wnerwi jak Gowin wczoraj. Matko, po prostu chamski babon, inaczej się tego nie da określić. Naprawdę, Marzena Wróbel to przy niej krynica klasy i savoir-vivru. link dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 21:12 Sejm potrzebuje od czasu do czasu kontrowersyjnej gwiazdy i tyle. Aż pomyślałam z nostalgią o takiej Beger np. - to był dopiero show Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 23:33 O tak Renia i jej oczy oraz koń tzn owies Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 10:19 Mój hit to jej spór w sejmie ze śp. Jarugą-Nowacką, której zarzuciła trwonienie pieniędzy z funduszu reprezentacyjnego. Jaruga wściekła: "Jeżeli pani myśli, że ja te pieniądze przejadłam, to życzyłabym pani takiej figury. Beger wyluzowana: "Każda ma taką, jaką jej mężczyzna lubi." A z pozasejmowych to żale, że została pominięta w aferze seksualnej w Samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
sisley40 Re: Polsat News- włączcie 25.01.13, 23:33 niezla showmenka ale generalnie ma racje. geje i lesbijki dzieci miec nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 00:28 sisley40 napisała: >ale generalnie ma racje. geje i lesbijki dzieci miec nie pow inny. Czemu? (btw geje i lesbijki dzieci mają jak ta planeta długa i szeroka, nawet w naszym pięknym kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 00:36 lucadimontezemolo napisała: > > Czemu? (btw geje i lesbijki dzieci mają jak ta planeta długa i szeroka, nawet w > naszym pięknym kraju). Pozabierać i zamknąć w sierocińcach! Ale już! Nie mają prawa mieć i koniec. wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 00:59 marghe_72 napisała: > Pozabierać i zamknąć w sierocińcach! Ale kogo?gejów i lesbijki czy dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 03:10 szyskich! Geje i lesbijki na terapię a dzieci do sierocińca dla ofiar homoseksualizmu (oba ośrodki prowadzone przez księży katolickich ale tak się moglo wszędzie zdarzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora -"Krysia w TVN" 26.01.13, 11:29 Krysia wTVN konwalka 26.01.13, 10:45 widzial ktos wczoraj madame Pawlowicz w programie Morozowskiego? jest mi slabo jeszcze czegos takiego nie doswiadczylam jej sie POWINNO wyrwac w green hill struny glosowe i obciac rece, zeby nie mogla gadac ani pisac moderacjo! moj post nie jest nawolaniem do przemocy tylko postuloaniem o normalnosc suspicious ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 12:00 pani P. ma prawo do prezentowania własnych poglądów, nawet jeśli jematka się z nimi nie zgadza. natomiast mnie w tej rozmowie / słuchałam przypadkiem na żywo / jeszcze jedna rzecz bardzo uderzyła - zachowanie prowadzącej program - moim zdaniem było skandaliczne. i nie chodzi o same poglądy bynajmniej, a o sposób zachowania. a w temacie - ja także uważam, że związków partnerskich hetero być nie powino - ktoś chce dziedziczyć, miec prawo do mieszkania i tak dalej - niech bierze ślub cywilny. czasem ludziom pesudosamotnym jest znacznie łatwiej, ot na przykład mój brat i jego nieżona - nie mają żadnych zobowiązań cywilnych, mogą wziąc ślub cywilny, a tego nie robią, bo jest to dla nich niekorzystne. niebratowa rozllicza się jak samotna matka, zasiłki bierze jako samotna, do przedszkola dzieci mają pierwszeństwo, bo samotna. i to jest zwyczajnie niesprawiedliwe, jest to wyłudzanie pieniędzy z moich podatków, i prosta nieuczciwość. a jak chodzi o pary homo, niech sobie żyją, prosze bardzo dopuszczam jakąś formę legalizacji związku, ale nie na zasadzie stricte małżenstwa, a właśnie do tego dążymy, i temu mówię stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 12:10 Ja mysle podobnie. Nie- dla związków partnerskich heteroseksualnych. Można wziąc ślub cywilny. Natomiast z powodów czysto prawnych typu dziedziczenie, prawo do informacji o stanie zdrowia itp pary homoseksualne powinny miec mozliwośc zarejestowania takiego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 18:19 Też nie rozumiem, jaki sens ma związek partnerski, zalegalizowany konkubinat czy jak to nazwać zamiast ślubu cywilnego. Za legalizacją związków homoseksualnych w USC jestem jak najbardziej, bo lubię prawny porządek, kwestia nazewnictwa to rzecz drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 12:31 Ale własnie chodzi o to, że po zalegalizowaniu konkubinatu, wg prawa, twoja nie-bratowa, nie byłaby samotna matką, zniknęłyby te nieuczciwe praktyki, o których piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 16:06 Mnożenie środków i tyle, dla pas hetero juz dawno wymyślono slub Nie ma potrzeby jeszcze konkubinatów tworzyc. No ale skoro im papierek z USC do szczęścia niepotrzebny to niech w bardziej kłopotliwy sposób dbają o swoje prawa w "związku". Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 17:50 Zadam jedno proste pytanie: Co Ci szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 18:00 Małżeństwo to związek dwojga ludzi płci przeciwnej? Juz cos takiego funkcjonuje i to dobrze. Inaczej w stosunku związków jednopłciowych- tu faktycznie luka prawna i nierówne traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 18:35 Pytanie brzmiało "Co Ci szkodzi?" Czy ta dodatkowa możliwość wpłynie negatywnie na jakikolwiek aspekt Twojego życia. Pytanie kieruje do wszystkich przeciwników związków partnerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 18:41 Wszyscy kierujemy? Odpowiedzi nie dostajemy... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 18:59 To mi szkodzi ze potem mogłoby sie okazac że są lepsze i gorsze związki choc oba typy w tym samym urzedzie zawierane. Wole nie ryzykowac Związki cywilne dla hetero sa od dawna , parom homo powinno sie umozliwic "dorównanie" do praw związków cywilnych. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 19:12 Politpoprawnośc do niejednego absurdu w sferze publicznej doprowadziła. Umozliwić rejestracje związków homo a hetero zostawic w spokoju. Maja mozliość ślubu cywilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 19:17 Nie no, napisz konkretnie czego się boisz. Chociaż nakieruj. Chce zrozumieć. Poważnie. Bez ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Polsat News- włączcie 26.01.13, 19:23 tak naprawdę, gdyby policzyc zyski malżeństwa i zyski osób żyjących w wolnych związkach i "udających" tym samym samotnych rodziców, korzystających z tych przywilejow, to nie wiem, czy w dalszym ciagu nie opłacaloby się bardziej pozostać w konkubinacie. Ustawa chyba ukróciłaby, w sporej części chociaż, te nieuczciwe praktyki. Niestety prawda jest taka, że musimy iść z duchem czasu do przodu, więc czas dostosowac prawo do sytuacji a nie sytuację do starego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier A poseł Żalek gorszy? 26.01.13, 19:53 Gorszy od posłanki Pawłowicz??? No dobrze, gorszy, ale na miejsce na podium zasługuje. Zaraz po Terliku. Pawłowicz-Terlik-Żalek- tegoroczne gwiazdy. Swoją drogą, posłanka Pawłowicz ma Złote Usta gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Pawłowicz to pionek 26.01.13, 20:06 Pawłowicz to pionek. Głośno szczekający kundel. Szczeka, dobiega do nogawki, ale nie ugryzie. Bezmyślne bydlątko rzucone na pierwszą linię walki. Groźniejsi są ci którzy tak naprawdę odpowiadają tak naprawdę za ten stan rzeczy. Konserwatyści z zakutymi łbami, religijni obsukranci wszędzie doszukujący się grzechu i chcący zaglądać ludziom do domów, wszelkiej maści duchowni(w Polsce akurat są to katolickie klechy). To oni Żalki, Godsony, Woźniaki, Terlikowskie są grożniejsi. To trafia na podatny grunt. Także na tym rzekomo liberalnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś