guderianka 12.03.13, 15:29 Słucham Kamysza na tvn24 i oczy/uszy przecieram... Dłuższy macierzyński już jest, zmiany w wychowawczym też...czyżby w końcu KTOŚ pochylił finansowo głowę nad tymi potrzebującymi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelopa40 Re: Niepełnosprawni -od 2014 r. 12.03.13, 16:23 no dobrze ale co mówią???, nie każdy ma jak słuchać TVN24 w ciągu dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Niepełnosprawni -od 2014 r. 12.03.13, 16:33 czytałam dzisiaj papierową "Wyborczą". Urlop wychowawczy dla prowadzących działalność gospodarczą wbrew wcześniejszym planom nie wejdzie. No super. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 joanna 12.03.13, 18:39 a co jeszcze pisali w GW o macierzyńskich? Wchodzą w końcu? W necie nie mogę nic znaleźć a gazetę zapomniałam kupić Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: joanna 12.03.13, 21:43 w sumie nic nowego się nie dowiedziałam (poza tym wychowawczym dla prowadzących DG), pisali to co wszędzie od kilku miesięcy piszą. Niby we wrześniu mają nowe przepisy wejść, ale do sejmu jeszcze nic nie wpłynęło, więc na razie to nic pewnego www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/proces.xsp Odpowiedz Link Zgłoś