aneta-skarpeta Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 09:59 jak ogladałam lostów to wzdychałam do sojera jak ogladałam chirurgów to do pana czarnego homeland- rudy teraz following- kevin bacon i w skazanym uwielbiałam t-baga słowo na L- shane itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 11:16 > i w skazanym uwielbiałam t-baga To sobie zapodaj Cult - też fajnie tam gra . Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 11:19 ja mam mieszane uczucia co do cultu... a t-bag to jest ten co gra guru? bo wtedy to bylby nastepny fajny psychopata Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 11:37 Tak tak, on gra Billiego . Nie miej mieszanych uczuć . Jest dobrze. Nie tak dobrze jak na pilocie, bo o to bardzo trudno . Po tych kilku odcinkach zastanawiam się czy faktycznie pilot był inny (w sensie rozwalenia umysłowego ) a teraz nie potrafią zrobić kolejnych odcinków w tym samym stylu, czy po prostu przywykłam do formy tego serialu i kolejne odcinki sa tak samo rozwalające, ale ja po prostu już tego nie widzę, bo się "przestawiłam" . Rozumiesz o co mi chodzi? Kurde ciężko mi wytłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 11:47 kumam kumam ale..moim zdaniem pilot byl fajny. fajny pomysl i robiacy wrazenia naprawde. ale potem leci stereotypem... poczekam , jak z VD , jak bedzie mial 3 sezony to wejde w to Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 11:51 Ojjj wydaje mi się, że się skończy na jednym sezonie . Jak będzie koniec to nie omieszkam się podzielić wrażeniami czy warto . Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 20.03.13, 12:11 chetnie zgłebię tematu Cultu Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary_crawley Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 11.04.13, 13:09 Na ten wątek się skuszę. Wzdycham od dawna, a ostatnio jedynka puszcza mój serial. images5.fanpop.com/image/photos/27700000/Dan-matthew-crawley-27792707-620-388.jpg A tu zdj z serialu: willtravelwithkids.files.wordpress.com/2013/02/screen-shot-2013-02-21-at-1-46-49-pm1.png czyż nie jest śliczny? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 11.04.13, 14:21 Tak sobie myślę, że ja się jednak zakochuję w talencie, a nie w urodzie. I jak mnie porwał talentem Ben Whishaw, to oglądam "The hour". Wcześniej do Sherlocka Cumberbatcha też zaczęłam wzdychać, bo mnie grą (i głosem) kupił całkiem. Ben Whishaw Benedict Cumberbatch Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 12.04.13, 01:27 ostatnio moj zdecydowanie nr jeden, to matt bomer grajacy neala caffrey'a w bialych kolnierzykach. piekny niegrzeczny chlopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 12.04.13, 09:20 Już sobie doraźnie znalazłam- Bronn z GoT jest mój. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 12.04.13, 13:44 ostatnio on: (parę dni temu zaczęłam Being Human US) a wcześniej/okresowo: (Supernatural) (Pretty Little Liars) (True Blood-obaj, na zmianę, zależnie od nastroju) (Haven) no i, właściwie nie w moim typie, ale miał w sobie coś... (Gossip Girl) Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka białe kołnierzyki Szarego Greya 12.04.13, 13:48 W serialu Białe Kołnierzyki gra Matt Bomer, który w 2014 będzie Greyem (skróót myslowy). Pierwszy odcinek obejrzałam z ciekawości, kilka następnych- dla przyjemnosci, a w drugiej serii zauważyła, że on ma 1,50 w kapeluszu (znów skrót, zobaczcie film). Pomijając Greya, naprawdę lekki, dowcipny,łatwy i przyjemny serial, polecam wersje z napisami Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka castle 12.04.13, 13:51 daytimedial.blogspot.com/2010/05/interview-nathan-fillion-is-riding-high.html nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: castle 12.04.13, 21:19 Norman Reedus czyli wspomniany przez kogoś Daryl Dixon z "The Walking Dead". Ian Somerhalder www.filmweb.pl/person/Ian+Somerhalder-50991 oczywiście czyli Damon Salvatore, oraz grający jego brata Stefana Paul Wesley www.filmweb.pl/person/Paul+Wesley-147084 czyli Paweł Tomasz Wasilewski. W ogóle TVD jest serialem zdominowanym przez świetnych facetów : Michael Trevino www.filmweb.pl/person/Michael+Trevino-549445 - Taylor Lockwood Mattchew Davis www.filmweb.pl/person/Matthew+Davis-45832 czyli Allarick Daniel Gillies www.filmweb.pl/person/Daniel+Gillies-121391 oraz Joseph Morgan www.filmweb.pl/person/Joseph+Morgan-141747 Odpowiedz Link Zgłoś
amy.28 Re: Do kogo wzdychacie? Serialowo. 12.04.13, 23:19 Ej nooo a Dexter? Co moze byc lepszego od przystojnego, inteligentnego, kochajacego rodzine i siostre skrzywionego przez dziecinstwo mordercy pracujacego w policji w miami? Ja nie moglam dnia wytrzymac bez epizodu zakonczonego folia i przejazdzka jachtem nad morze Odpowiedz Link Zgłoś