Dodaj do ulubionych

Który plecak lepszy?

25.03.13, 09:31
Chciałabym kupic dla męża plecak . Mam dwa typy. Może któraś z was zna te firmy i coradzi który lepszy? [url=http://allegro.pl/plecak-na-laptopa-4f-scorpio-20l-pokrowiec-i3103837346.html]Ten nr 1[/url] czy Ten nr 2?
Obserwuj wątek
    • upartamama Poprawka 25.03.13, 09:33
      Ten nr 1[/url] czy Ten nr 2[/url]?
    • to.loginka Re: Który plecak lepszy? 25.03.13, 09:45
      Za mało danych. Przede wszystkim do czego ten plecak ma służyć i ile mąż ma lat?
      Otwiera się tylko link z drugim plecakiem i jak na moje oko to raczej plecak dla nastolatka, niż dla dorosłego faceta ;-( No, ale o gustach się nie dyskutuje...
      • upartamama Re: Który plecak lepszy? 25.03.13, 11:32

30 lat, do pracy na notes i kanapki, nie pracuje w korpo tylko ma swoją DG, związaną z pracą fizyczną i delegacjami. Miło by było żeby laptop od czasu do czasu tam zmieścił.
        Na oficjalne wyjścia do urzędów oraz spotkań z klientami ma skórzaną aktówkę. Głównie chodzi o to aby był wytrzymały, ciemny i zmieścił laptopa 17".
        Spróbuje jeszcze raz załączyć linki
        Plecak pierwszy
        Plecak drugi
        • verdana Re: Który plecak lepszy? 25.03.13, 12:41
          Pierwszy - drugi raczej nie nadaje się do noszenia laptopa.
          • eliszka25 Re: Który plecak lepszy? 25.03.13, 13:28
            verdana, wlasnie mialam cie zapytac, dlaczego pierwszy nie nadaje sie na laptopa, kiedy doczytalam, ze ta kieszen wewnetrzna, to nie na laptopa jest, ale raczej na jakies mp3 czy inne grajace ustrojstwo, czyli za mala.

mnie sie nie podoba zaden, ale w sumie to nie mnie ma sie podobac. jesli wybierac musisz z tych dwoch, to zdecydowanie pierwszy, bo dostosowany do laptopa. moj maz ma plecak z pierdylionem kieszeni, kieszonek i kieszoneczek, ktore mu sie bardzo przydaja, jak wiezie ze soba kable do laptopa, ladowake do komorki, wizytowki i jakies inne pierdoly. ja mam prosty plecak kappa i tez mi wystarcza, a nawet mieszcza mi sie rzeczy potrzebne podczas calodniowej wycieczki z dwojka dzieci + laptop. tylko, ze ja woze wtedy "goly" laptop. duzo zalezy od tego, co maz ma tam nosic.
    • arthwen Re: Który plecak lepszy? 24.02.22, 11:00
      Autorka wątku zapewne też. 11 lat temu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka