Dodaj do ulubionych

kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy?

16.04.13, 16:23
bo właśnie dostałam bilet w prezencie big_grin
kto jeszcze będzie się dobrze bawił?
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:38
      W prezencie??? Ożesz ty... jeszcze nie wiem, czy pójdę, kiepsko z kasą.
      • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:55
        morgen_stern napisała:

> W prezencie??? Ożesz ty...

no takiego mam brata kochanego big_grin
        morgen- liczę na ciebie
    • redheadfreaq Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:45
      Kurczaki, jakie drogie bilety ;_; Aż głupio, że jeszcze ich nie widziałam, i tym bardziej głupio by było ich nie zobaczyć na dużym festiwalu we własnym mieście. Może jakoś wysupłam...
    • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:56
      bo tak wogóle to chyba będę sama od siebie jechała i po cichutku liczę na towarzystwo warszawianek smile
    • ilonka001988 Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 12:12
      Porządne ematki i Rammstein? A co to ma znaczyć?

Naród nie zginie, jak się takie ematki rozmnażają big_grin
      • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 15:40
        no i jeszcze Korn i Behemoth big_grin
      • redheadfreaq Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 17:51
        Ja się jeszcze nie rozmnożyłam. Ostatnio eks rzucił, że jak tak zostanie, to bardzo fajne geny się zmarnują tongue_out
    • rhaenyra Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 18:01
      chyba moj facet
    • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 13.05.13, 16:56
      ktoś się jeszcze zdecydował?
    • aga_mark Ja!! 19.05.13, 19:39
      Czy mi sie wydaje czy ty jesteś z okolic Radomia? wink
      • stuletnia_stokrotka Re: Ja!! 19.05.13, 20:04
        jestem z Radomia i szukam towarzyszki imprezy big_grin
        • aga_mark To tak jak ja!! 19.05.13, 20:23
          Kochana odezwij się do mnie na priv to sie zgadamy,nie mam z kim jechać a bilet mam od stycznia!!!
          • stuletnia_stokrotka Re: To tak jak ja!! 20.05.13, 06:38
            aga-napisałam smile
    • slonko1335 Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 19.05.13, 20:25
      Chłop mój jedzie. Od kilku dni radośnie popyla w koszulce Impact Festiwalu.
    • morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:38
      Podciągam, bo chciałam się pochwalić, że jednak byłam wink na szczęście dobra dusza sprezentowała nam dwa karnety.
      Dla jednego kawałka warto było tam być - Mein Herz brennt w wersji z pianinem. To było przepiękne.
      Kto jeszcze był, jakie wrażenia?

• annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:49
        Tfu, strasznie enerdowski ten niemiecki w brzmieniu wink: Koncertu nie przerwali, ze smartfonem ktos kradnie? wink
      • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:53
        byłyśmy z agą big_grin
        miałyśmy fantastyczne miejsca bo pod samą sceną-do czasu,aż zaczęli grać i zrobiło się w tłoku groźnie,była szybka ewakuacja.potem stałyśmy trochę z boku i Ryśka z bliska widziałyśmy big_grin Rychu zresztą w świetnej formie
        "mein herz brennt" w genialnej wersji
        "buck dich"- wiadomo big_grin
        "sonne"- trochę żartnęli z tym wcześniejszym końcem ale widziałam,że muszą to wykonać
        "du hast"- z publiką,świetnie wyszło jak zwykle
        ogólnie było ekstra,do domu dotarłam ledwo żywa,dziś odpoczywam bo jutro do pracy.
        Slayer też dał czadu
        • morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 11:06
          A Richard to schudł chyba? Stałam trochę dalej, bo dojechaliśmy na samą 22 i już się dalej nie pchałam, ale na telebimach widziałam, że jakiś taki szczuplejszy. Na ostatnim koncercie wyglądał jak świnka, koszmar.
          Trochę się zdziwiłam, że nie ma drugiego bisu i "Engel", zawsze jest smile jak ten kompot w kawale tongue_out
          Strasznie długo wyjeżdżaliśmy, bo ludu był konkret i niewyspana trochę jestem... w dodatku dziś rano sobie w końcu te uszy przekłułam smile
          • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 11:15
            morgen_stern napisała:

> A Richard to schudł chyba?
            >
            trudno powiedzieć-wyglądał bosko big_grin
            a ostatnio to może po botoksie był?
            my byłyśmy przed 20 i wtedy było sporo miejsca.mocno zagęściło się,jak skończył Slayer i młodzież poszła na mniejszą scenę na Korna-wtedy w ciągu dosłownie 20 minut zrobił się tłok. miałyśmy towarzystwo w postaci dwóch bardzo sympatycznych nastolatków big_grin
            a potem to już myślałam,że mi żebra połamią,zgubię kurtkę i plecak..
            a jak ci się Till w różowych gaciach podobał? big_grin
            • morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 12:58
              Mnie by się Till podobał i bez gaci tongue_out
              • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 13:08
                morgen_stern napisała:

> Mnie by się Till podobał i bez gaci tongue_out
                >

bo mnie się popieprzyło i Till był w różowym futerku a nie gaciach tongue_out
                ale facet ma charyzmę, bez wątpienia
        • annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 14:51
          A co znaczy Buck dich?
          • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 14:56
            annajustyna napisała:

> A co znaczy Buck dich?
            tam jest u umalut i oznacza w tym konkretnie utworze "schyl się"
            • annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 15:12
              No to jesli nie ma sie niemieckiej klawiatury, to bueck dich wink.
              • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 15:58
                annajustyna napisała:

> No to jesli nie ma sie niemieckiej klawiatury, to bueck dich wink.

jak rany-musiałaś się czepić? tongue_out
                • annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 22:04
                  Musialam, bo jestem dwujezyczna, a slowa nie znalam (bo nie istnieje wink). Wystraszylam sie, ze jednak braki mam tongue_out.
                  • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 22:09
                    annajustyna napisała:

> Musialam, bo jestem dwujezyczna, a slowa nie znalam (bo nie istnieje wink). Wystr
                    > aszylam sie, ze jednak braki mam tongue_out.

no to masz satysfakcję,że jednak nie masz braków tongue_out
      • misterni Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:57
        Ale czad! Niestety nie byłam, więc zazdraszczam wink
        • stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:59
          zazdraszczaj big_grin
          jeszcze dziś mi szumi w głowie i na jedno ucho słabiej słyszę
          • aga_mark Cześć Justyna:-) 05.06.13, 12:55
            Dopiero wstałamwink
            Cudownie było,ciesze się że pojechałam tam z Tobą!
            Buziaki;*
            • stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 12:58
              mi też było bardzo przyjemnie big_grin
              ale ledwo żyję-jak dobrze,że urlop wzięłam..
              • aga_mark Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:06

No,przydał się ten wolny dzień.Nie wyobrażam sobie wstać do pracy.Starość...wink
                • morgen_stern Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:08
                  Położyłam się spać o 2 w nocy, wstałam o 6.15... możecie się poużalać smile
                  • stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:09
                    morgen_stern napisała:

> Położyłam się spać o 2 w nocy, wstałam o 6.15... możecie się poużalać smile
                    >

o 2 moja droga to ja do domu dojechałam,usnęłam ok.3 a pobudka o 6,30 i z młodą do szkoły tongue_out
                    • morgen_stern Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:11
                      Ale wolne masz!
                      • stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:12
                        morgen_stern napisała:

> Ale wolne masz!
                        >

sie wiebig_grin
                  • aga_mark Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:11
                    O,nie zazdraszczamwink
    • aga_mark Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:21
      www.youtube.com/watch?v=W-B4yXoPgwI
      Till jest wariat;- D
      • morgen_stern Re: Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:28
        Pierwszy raz ten numer widziałam w katowickim Spodku w 2001 roku smile stare czasy smile
        • aga_mark Re: Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:32
          Ja widziałąm w Gdańsku,ale to nie było towink
          • peggy1 BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:41
            Ja skakałam od Behemotha. Na Kornie byłam praktycznie pod sceną aż mi brakło tlenu. Na Rammsteinie juz nie czułam nóg i kręgosłupa. Poszłam spac o 3, wstałam o 6 i zaraz padne na twarz uncertain A po pracy jeszcze sama z dzieciakami az do jutra zostaje .... ALE BYŁO WARTO!!!!!!
            • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:44
              na Korna nie poszłyśmy bo szkoda nam było miejscówki na Rammstein-ale grali fajnie,nawet nieźle było słychać
              dziś mogę iść jeszcze raz big_grin mimo zmęczenia
              • peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:50
                Przebiłam się z Korna bez problemu (bo chyba jednak marnie wyglądałam) przed dosłownie ostatnia piosenką i bez problemu stanęłam w niedużej odległości przed główna sceną. W połowie bolały mnie już tak nogi że miałam ochotę usiąść żeby mnie zadeptali, ale zagryzłam wargi i wytrwałam. Dzis prawie mięśni nie czuje ;/
                • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:53
                  ja miałam kryzys ze zmęczenia przed 23 ale szybko mi przeszło.za to prawie się odwodniłam bo mi się woda wylała a poza tym oszczędzałam się z piciem,żeby koncertu w kolejce to wc nie spędzić big_grin
                  • morgen_stern Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:54
                    Spuścił się na was Till? tongue_out
                    Ja byłam za daleko smile
                    • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:57
                      No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku.
                      Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P
                      • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:58
                        aga_mark napisała:

> No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku.
                        > Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P

ty zboczuchu big_grin
                        • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:01
                          Hy hy hy.Sama byś nieżle dziób otwierała;PP
                          • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:04
                            aga_mark napisała:

> Hy hy hy.Sama byś nieżle dziób otwierała;PP

matko trójki dzieci! opanuj się! big_grin
                            • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:06
                              Ups...sorry,od dziś nie wypowiadam słowa "wytrysk" PP
                              • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:08
                                aga_mark napisała:

> Ups...sorry,od dziś nie wypowiadam słowa "wytrysk" PP

no! i krzyżem mi do kościoła leżeć !
                                • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:10
                                  Do proboszcza czem prędzej,może odpuści...
                                  • peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:20
                                    Pokazałam w pracy filmik i szefowa stwierdziła że to jakaś patologia big_grin
                                    • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:00
                                      Co ty ja już od dawna nie mówie,ani nie pokazuje takich rzeczy tzw porządnym ludziom;-P
                                      • morgen_stern Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:10
                                        Normalnym ludziom się tego nie pokazuje, NIE ZROZUMIEJĄ big_grin
                                        • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:17
                                          Ani du-duwink Ja się ukrywam od czasu jak jeden idiota wku...ł mnie do łez wmawiając mi że od tej muzyki jestem pod władzą diabła i na siłe ciągnął mnie na jakieś msze uzdrawiające.
                                          Od tamtej pory koniec,trzymam gębe na kłódkę
                                          • peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:52
                                            Wkoło mnie to wszyscy wiedzą że my rodzina szatanistów ;p I rece załamują że dzieci w domu a my jak zaczeliśmy w piatek (ursynalia) to mieliśmy tylko 1 dzień wolnego ( w poniedzialek trzeba się było zdrzemnąć ;p). O moje biedne dzieci!!!!
                                            • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 22:15
                                              Nie ma dla nas ratunku;PP
                                      • stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:16
                                        aga_mark napisała:

> Co ty ja już od dawna nie mówie,ani nie pokazuje takich rzeczy tzw porządnym lu
                                        > dziom;-P

porządne ludzie nie oglądają takich bezeceństw big_grin
                                  • misterni Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:04
                                    aga_mark napisała:

Do proboszcza czem prędzej,może odpuści...

Albo spuści tongue_out
                                    • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:18
                                      Ha ha a proboszcz Ci u nas niczego sobie;P
                      • misterni Waryjatki :D 05.06.13, 16:03
                        aga_mark napisała:

No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku.
                        Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P

• stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:58
                      morgen_stern napisała:

> Spuścił się na was Till? tongue_out
                      > Ja byłam za daleko smile

nie-bo trochę z boku byłyśmy
                      ale zastanawiałyśmy się co on tam ma,że tak buzuje i strzela big_grin
                      • morgen_stern Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:23
                        Jak to co, niemiecki wigor tongue_out
            • aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:56
              Pewnie że było warto.

Wszystko było tak cudowne że brak słów.
              Stroje,charakteryzacja,scena,efekty pirotechniczne-wszystko perfekcyjne,jak zwykle zresztą.
              I cudowna muzyka która kocham od lat.

Pierwszy raz też widziałam z tak bliska Slayera.Tom i Kerry King-niesamowite wrażenie.
              Tom jest zajebisty-jego uśmiech i długie włosy-wygląda tak dostojnie.
              Ciekawa byłam jak zagraja bez Jeffa ,ale dali radę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka