stuletnia_stokrotka 16.04.13, 16:23 bo właśnie dostałam bilet w prezencie kto jeszcze będzie się dobrze bawił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:38 W prezencie??? Ożesz ty... jeszcze nie wiem, czy pójdę, kiepsko z kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:55 morgen_stern napisała: > W prezencie??? Ożesz ty... no takiego mam brata kochanego morgen- liczę na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:45 Kurczaki, jakie drogie bilety ;_; Aż głupio, że jeszcze ich nie widziałam, i tym bardziej głupio by było ich nie zobaczyć na dużym festiwalu we własnym mieście. Może jakoś wysupłam... Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 16.04.13, 16:56 bo tak wogóle to chyba będę sama od siebie jechała i po cichutku liczę na towarzystwo warszawianek Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka001988 Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 12:12 Porządne ematki i Rammstein? A co to ma znaczyć? Naród nie zginie, jak się takie ematki rozmnażają Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 15:40 no i jeszcze Korn i Behemoth Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 17:51 Ja się jeszcze nie rozmnożyłam. Ostatnio eks rzucił, że jak tak zostanie, to bardzo fajne geny się zmarnują Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 18.04.13, 18:01 chyba moj facet Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 13.05.13, 16:56 ktoś się jeszcze zdecydował? Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Ja!! 19.05.13, 20:04 jestem z Radomia i szukam towarzyszki imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark To tak jak ja!! 19.05.13, 20:23 Kochana odezwij się do mnie na priv to sie zgadamy,nie mam z kim jechać a bilet mam od stycznia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 19.05.13, 20:25 Chłop mój jedzie. Od kilku dni radośnie popyla w koszulce Impact Festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:38 Podciągam, bo chciałam się pochwalić, że jednak byłam na szczęście dobra dusza sprezentowała nam dwa karnety. Dla jednego kawałka warto było tam być - Mein Herz brennt w wersji z pianinem. To było przepiękne. Kto jeszcze był, jakie wrażenia? Rammstein - Mein Herz Brennt [;4.06.2013 - Impact Fest Warsaw]; Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:49 Tfu, strasznie enerdowski ten niemiecki w brzmieniu : Koncertu nie przerwali, ze smartfonem ktos kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:53 byłyśmy z agą miałyśmy fantastyczne miejsca bo pod samą sceną-do czasu,aż zaczęli grać i zrobiło się w tłoku groźnie,była szybka ewakuacja.potem stałyśmy trochę z boku i Ryśka z bliska widziałyśmy Rychu zresztą w świetnej formie "mein herz brennt" w genialnej wersji "buck dich"- wiadomo "sonne"- trochę żartnęli z tym wcześniejszym końcem ale widziałam,że muszą to wykonać "du hast"- z publiką,świetnie wyszło jak zwykle ogólnie było ekstra,do domu dotarłam ledwo żywa,dziś odpoczywam bo jutro do pracy. Slayer też dał czadu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 11:06 A Richard to schudł chyba? Stałam trochę dalej, bo dojechaliśmy na samą 22 i już się dalej nie pchałam, ale na telebimach widziałam, że jakiś taki szczuplejszy. Na ostatnim koncercie wyglądał jak świnka, koszmar. Trochę się zdziwiłam, że nie ma drugiego bisu i "Engel", zawsze jest jak ten kompot w kawale Strasznie długo wyjeżdżaliśmy, bo ludu był konkret i niewyspana trochę jestem... w dodatku dziś rano sobie w końcu te uszy przekłułam Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 11:15 morgen_stern napisała: > A Richard to schudł chyba? > trudno powiedzieć-wyglądał bosko a ostatnio to może po botoksie był? my byłyśmy przed 20 i wtedy było sporo miejsca.mocno zagęściło się,jak skończył Slayer i młodzież poszła na mniejszą scenę na Korna-wtedy w ciągu dosłownie 20 minut zrobił się tłok. miałyśmy towarzystwo w postaci dwóch bardzo sympatycznych nastolatków a potem to już myślałam,że mi żebra połamią,zgubię kurtkę i plecak.. a jak ci się Till w różowych gaciach podobał? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 12:58 Mnie by się Till podobał i bez gaci Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 13:08 morgen_stern napisała: > Mnie by się Till podobał i bez gaci > bo mnie się popieprzyło i Till był w różowym futerku a nie gaciach ale facet ma charyzmę, bez wątpienia Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 14:51 A co znaczy Buck dich? Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 14:56 annajustyna napisała: > A co znaczy Buck dich? tam jest u umalut i oznacza w tym konkretnie utworze "schyl się" Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 15:12 No to jesli nie ma sie niemieckiej klawiatury, to bueck dich . Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 15:58 annajustyna napisała: > No to jesli nie ma sie niemieckiej klawiatury, to bueck dich . jak rany-musiałaś się czepić? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 22:04 Musialam, bo jestem dwujezyczna, a slowa nie znalam (bo nie istnieje ). Wystraszylam sie, ze jednak braki mam . Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 22:09 annajustyna napisała: > Musialam, bo jestem dwujezyczna, a slowa nie znalam (bo nie istnieje ). Wystr > aszylam sie, ze jednak braki mam . no to masz satysfakcję,że jednak nie masz braków Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:57 Ale czad! Niestety nie byłam, więc zazdraszczam Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: kto się wybiera na Rammstein do Wa-wy? 05.06.13, 10:59 zazdraszczaj jeszcze dziś mi szumi w głowie i na jedno ucho słabiej słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Cześć Justyna:-) 05.06.13, 12:55 Dopiero wstałam Cudownie było,ciesze się że pojechałam tam z Tobą! Buziaki;* Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 12:58 mi też było bardzo przyjemnie ale ledwo żyję-jak dobrze,że urlop wzięłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:06 No,przydał się ten wolny dzień.Nie wyobrażam sobie wstać do pracy.Starość... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:08 Położyłam się spać o 2 w nocy, wstałam o 6.15... możecie się poużalać Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:09 morgen_stern napisała: > Położyłam się spać o 2 w nocy, wstałam o 6.15... możecie się poużalać > o 2 moja droga to ja do domu dojechałam,usnęłam ok.3 a pobudka o 6,30 i z młodą do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Cześć Justyna:-) 05.06.13, 13:12 morgen_stern napisała: > Ale wolne masz! > sie wie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:21 www.youtube.com/watch?v=W-B4yXoPgwI Till jest wariat;- D Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:28 Pierwszy raz ten numer widziałam w katowickim Spodku w 2001 roku stare czasy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: Gwózdż programu;-) 05.06.13, 14:32 Ja widziałąm w Gdańsku,ale to nie było to Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:41 Ja skakałam od Behemotha. Na Kornie byłam praktycznie pod sceną aż mi brakło tlenu. Na Rammsteinie juz nie czułam nóg i kręgosłupa. Poszłam spac o 3, wstałam o 6 i zaraz padne na twarz A po pracy jeszcze sama z dzieciakami az do jutra zostaje .... ALE BYŁO WARTO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:44 na Korna nie poszłyśmy bo szkoda nam było miejscówki na Rammstein-ale grali fajnie,nawet nieźle było słychać dziś mogę iść jeszcze raz mimo zmęczenia Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:50 Przebiłam się z Korna bez problemu (bo chyba jednak marnie wyglądałam) przed dosłownie ostatnia piosenką i bez problemu stanęłam w niedużej odległości przed główna sceną. W połowie bolały mnie już tak nogi że miałam ochotę usiąść żeby mnie zadeptali, ale zagryzłam wargi i wytrwałam. Dzis prawie mięśni nie czuje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:53 ja miałam kryzys ze zmęczenia przed 23 ale szybko mi przeszło.za to prawie się odwodniłam bo mi się woda wylała a poza tym oszczędzałam się z piciem,żeby koncertu w kolejce to wc nie spędzić Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:54 Spuścił się na was Till? Ja byłam za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:57 No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku. Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:58 aga_mark napisała: > No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku. > Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P ty zboczuchu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:01 Hy hy hy.Sama byś nieżle dziób otwierała;PP Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:04 aga_mark napisała: > Hy hy hy.Sama byś nieżle dziób otwierała;PP matko trójki dzieci! opanuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:06 Ups...sorry,od dziś nie wypowiadam słowa "wytrysk" PP Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:08 aga_mark napisała: > Ups...sorry,od dziś nie wypowiadam słowa "wytrysk" PP no! i krzyżem mi do kościoła leżeć ! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:10 Do proboszcza czem prędzej,może odpuści... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 15:20 Pokazałam w pracy filmik i szefowa stwierdziła że to jakaś patologia Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:00 Co ty ja już od dawna nie mówie,ani nie pokazuje takich rzeczy tzw porządnym ludziom;-P Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:10 Normalnym ludziom się tego nie pokazuje, NIE ZROZUMIEJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:17 Ani du-du Ja się ukrywam od czasu jak jeden idiota wku...ł mnie do łez wmawiając mi że od tej muzyki jestem pod władzą diabła i na siłe ciągnął mnie na jakieś msze uzdrawiające. Od tamtej pory koniec,trzymam gębe na kłódkę Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:52 Wkoło mnie to wszyscy wiedzą że my rodzina szatanistów ;p I rece załamują że dzieci w domu a my jak zaczeliśmy w piatek (ursynalia) to mieliśmy tylko 1 dzień wolnego ( w poniedzialek trzeba się było zdrzemnąć ;p). O moje biedne dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:16 aga_mark napisała: > Co ty ja już od dawna nie mówie,ani nie pokazuje takich rzeczy tzw porządnym lu > dziom;-P porządne ludzie nie oglądają takich bezeceństw Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:04 aga_mark napisała: Do proboszcza czem prędzej,może odpuści... Albo spuści Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 16:18 Ha ha a proboszcz Ci u nas niczego sobie;P Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Waryjatki :D 05.06.13, 16:03 aga_mark napisała: No właśnie nie zaznałyśmy tego wytrysku. Ech,a tak chciałam zobaczyć jak smakuje;P Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:58 morgen_stern napisała: > Spuścił się na was Till? > Ja byłam za daleko nie-bo trochę z boku byłyśmy ale zastanawiałyśmy się co on tam ma,że tak buzuje i strzela Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mark Re: BYŁO BOSKO!!! 05.06.13, 14:56 Pewnie że było warto. Wszystko było tak cudowne że brak słów. Stroje,charakteryzacja,scena,efekty pirotechniczne-wszystko perfekcyjne,jak zwykle zresztą. I cudowna muzyka która kocham od lat. Pierwszy raz też widziałam z tak bliska Slayera.Tom i Kerry King-niesamowite wrażenie. Tom jest zajebisty-jego uśmiech i długie włosy-wygląda tak dostojnie. Ciekawa byłam jak zagraja bez Jeffa ,ale dali radę Odpowiedz Link Zgłoś