janusz.amir Re: Egipt transport 30.12.06, 16:11 Napisz konkretnie na priva to coś Ci doradze. Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Egipt transport 30.12.06, 16:53 Planuje jechac na okolo 10 dni.Chce jechac do Cairo,zaliczyc wycieczke Nilem i na koncu zahaczyc o Sharm El Sheikh. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Egipt transport 30.12.06, 19:33 No to na bardzo krótko się wybierasz. Sam rejs to 7 dni, a Kairu to w 3 dni nie poznasz. A po co ci Sharm? Mnie zajęło zwiedzanie prawie 2 lata i nie wiem jak to w 10 dni zrobić ale może Ci się uda. Powodzenia. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Egipt transport 31.12.06, 00:34 Zdaje sobie sprawe,ze 10 dni to zdecydowanie za malo.Wiesz jade pierwszy raz tam i chcialbym kilka miesc zobaczyc a nie siedziec w jednym.Mysle,ze w Kairze 2 dni mi wystarcza,glownie chodzi mi o piramidy w Gizie.A odnosnie tej 7 dniowej wycieczki Nilem,mozesz mi napisac cos wiecej,wiesz gdzie moge znalesc jakies informacje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Egipt transport 31.12.06, 09:25 myślę że bez biura będzie ciężko. Tam się trochę inaczej jeździ. he he .( np: w nocy rzadko kto ma włączone światła ale to szczegół ) Inaczej myśli. inaczej żyje . i to jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Egipt transport 31.12.06, 10:09 Tak naprawde jeżeli Chcesz prywatnie jezdzić po Egipcie to odwiedz ten kraj pare razy wtedy zobaczysz czy dasz rade bo to co tam spotkasz nijak ma sie do tego na co pozwalaja np.europejskie wojaże.Jest jeszcze opcja podróżowania z kims zaufanym,kto zna realia życia w Egipcie.To piekny kraj ale też bardzo skąplikowany.Powodzenia jednakże i milego wyjazdu.Pozdrawiam.Robson. Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Egipt transport 31.12.06, 11:03 elsalvador1 napisał: > Tak naprawde jeżeli Chcesz prywatnie jezdzić po Egipcie to odwiedz ten kraj > pare razy wtedy zobaczysz czy dasz rade bo to co tam spotkasz nijak ma sie do > tego na co pozwalaja np.europejskie wojaże.Jest jeszcze opcja podróżowania z > kims zaufanym,kto zna realia życia w Egipcie.To piekny kraj ale też bardzo > skąplikowany.Powodzenia jednakże i milego wyjazdu.Pozdrawiam.Robson. Mozesz mi napisac wiecej o swoich wrazeniach i w jakich miastach byles? Odnosnie tej osoby zaufanej-znasz moze kogos???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adi_05 Re: Egipt transport 31.12.06, 11:01 Zdaje sobie sprawe jak tam moze byc.Mozesz napisac gdzie byles? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś