pina_colada88 19.05.13, 21:48 Ogarnięte w temacie- jak najlatwiej i najtaniej dojechać, dolecieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 19.05.13, 22:54 w ubiegłym roku przeznaczyłam sobie 2 dni na przejazd samochodem. Tak długo, bo z dziecmi i nie chciałam ich za bardzo eksploatowac, z drugiej strony podjelismy dobra decyzje, bo pod Kolonia stalismy z godzine w korku. Pierwszy nocleg był przy granicy, jeszcze po polskiej stronie, a na drugi dzień dojechalismy do Kolonii tak pod wieczór. Czy to najtaniej dla ciebie, to nie wiem, bo nie wiem czy sama sie chcesz tam wybrac czy z kims. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 19.05.13, 23:11 Jest pociąg nocny, ja go dobrze wspominam. Dla jednej osoby to chyba ekonomiczna opcja, zwłaszcza że teraz jakąś promocję mają. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 20.05.13, 01:05 Jan Kiepura sie ten pociag nazywa Moi rodzice nim jezdza. Promocji to chyba nigdy na niego nie ma, trzeba odpowiednio wczesniej kupic bilet (po stronie polskiej 2 mce a po niemieckiej 3 jak dobrze pamietam). Podobno maja do od lipca wycofac mam nadzieje, ze do tego nnie dojdzie. Samolotem z tanich linii nic nie znam co by na tej trasie latalo, mozesz popatrzec czy Lufthansa cos ma. Odpowiedz Link Zgłoś