Dodaj do ulubionych

Warszawa- Bonn, Kolonia

19.05.13, 21:48
Ogarnięte w temacie- jak najlatwiej i najtaniej dojechać, dolecieć?
Obserwuj wątek
    • kamelia04.08.2007 Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 19.05.13, 22:54
      w ubiegłym roku przeznaczyłam sobie 2 dni na przejazd samochodem. Tak długo, bo z dziecmi i nie chciałam ich za bardzo eksploatowac, z drugiej strony podjelismy dobra decyzje, bo pod Kolonia stalismy z godzine w korku.

Pierwszy nocleg był przy granicy, jeszcze po polskiej stronie, a na drugi dzień dojechalismy do Kolonii tak pod wieczór.

Czy to najtaniej dla ciebie, to nie wiem, bo nie wiem czy sama sie chcesz tam wybrac czy z kims.
    • paszczakowna1 Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 19.05.13, 23:11
      Jest pociąg nocny, ja go dobrze wspominam. Dla jednej osoby to chyba ekonomiczna opcja, zwłaszcza że teraz jakąś promocję mają.
      • jematkajakichmalo Re: Warszawa- Bonn, Kolonia 20.05.13, 01:05
        Jan Kiepura sie ten pociag nazywa smile Moi rodzice nim jezdza. Promocji to chyba nigdy na niego nie ma, trzeba odpowiednio wczesniej kupic bilet (po stronie polskiej 2 mce a po niemieckiej 3 jak dobrze pamietam).
        Podobno maja do od lipca wycofac sad mam nadzieje, ze do tego nnie dojdzie.
        Samolotem z tanich linii nic nie znam co by na tej trasie latalo, mozesz popatrzec czy Lufthansa cos ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka