Dodaj do ulubionych

Boobsman - żenada

12.08.13, 10:21

Jego filmiki ze Spidermanem nawet mnie śmieszyły, ale to jest maksymalna żenada. Nie wiem, co tu jest bardziej żałosne - panny, które widząc kamerę stoją i chichoczą głupkowato, kiedy je obcy koleś maca po cyckach, czy ten palant. Pokazał tylko dwie, które zaprotestowały, od jednej dostał w pysk - brawo! I jeszcze ci "partnerzy" dziewczyn, te stoją i chichoczą, a chłopaczyna stoi obok i nawet mu powieka nie drgnie, kiedy mu obcy facet dziewczynę maca, świat się kończy, panie tego. Może ja stara jestem, kogoś to naprawdę śmieszy oprócz pryszczatych gimnazjalistów?
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 10:27
      Żenada??? Skandal. Skandal, bo kompromituje ideę badania piersi. Bo pokazuje badanie piersi jako obmacywanie. Co to jest - reklama społeczna ? Jeśli tak, to należy ją zgłosić - jest instytucja zajmująca sie etyką reklam.
      • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 10:29
        Nie, to taki niby polski Gaillard, robi akcje typu Spiderman na ulicach Warszawy i to nawet było chwilami zabawne, ale to jest tak żenujące i seksistowskie, że brak mi słów. Ale reakcja dziewczyn, a właściwie brak reakcji mnie najbardziej zadziwia.
        • verdana Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 10:35
          Mnie nie. Bo zazwyczaj dziewczyny są tak zszokowane, ze nie wiedzą, co zrobić. Albo sa podstawione - bo inaczej za upublicznienie wizerunku w reklamie, bez zgody, mogłyby wytoczyć proces.
          Stawiam na wynajęte aktorki.
          • anulka.p Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 10:45
            Straszne.
      • premeda Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:37
        No ostatnia kampania zachęcajaca do badania persi, ta ze Stchurskim i innymi (ING się tam udziela) jest tak żałosna/niesmaczna, że to chyba byłoby lepsze (gdyby ową kampanią rzeczywiście było).
    • allatatevi1 Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:19
      Nie, nie są żałosne.
      Ale to naprawdę bardzo przykre jak bardzo uległe są te dziewczyny i jak wstydzą się być asertywne.
      Założę się że są w głębokim szoku a po powrocie do domu większość z nich po przemyśleniu i uświadomieniu sobie, co je spotkało, będzie płakać ze złości i upokorzenia.

I zadziwia mnie, że to ty nazywasz je żałosnymi - ty która w innym wątku przyznała się że szukała faceta przez internet - to dopiero desperacja i upodlenie, biorąc pod uwagę, że najmłodsza nie jesteś.
      Bo jeszcze rozumiem młodą, 25-letnią dziewczynę, która bawi się w randki internetowe, ale dojrzała baba po 30. która wystawia się w internecie jak towar w sklepie (i to towar drugiego gatunku bo nie oszukujmy się, ale tak są w Polsce oceniane kobiety po 30).
      • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:25
        Halooo, pobudka, mamy 21 wiek, cała masa ludzi szuka kogoś bliskiego przez internet, bardzo dużo jest też tutaj takich dziewczyn, na forum i one też szukały po trzydziestce. Zatrzymałaś się mentalnie jakieś 20 lat wcześniej i chyba bardzo chciałaś mi dowalić, przykro mi, na mnie takie teksty nie robią wrażenia, a internet to bardzo dobre miejsce do poznawania ludzi, nie tylko do związku smile
        • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:27
          A jeszcze - co to właściwie ma wspólnego z tematem wątku? Szukanie faceta w internecie z daniem publicznie cycków do macania? Masz jakiś pie...ik w głowie, albo mnie bardzo nie lubisz, nic, próbuj w innym wątku.
      • sumire Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:46
        no tak - kobiety po 30. są u nas tak oceniane dzięki opiniom podobnym do Twoich. które to opinie są, jak widać, jak Lenin, wiecznie żywe. nawet w XXI wieku.
        • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:49
          Tu ewidentnie chodzi o mnie, nie o to nieszczęsne poznawanie przez internet, gdzieś jej mocno musiałam na odcisk nadepnąć smile
          • kannama Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:04
            może odbiłaś jej internetowego chłopaka tongue_out
            • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:09
              Może tak być smile
            • bloopsar Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 13:03
              > może odbiłaś jej internetowego chłopaka

Haha pewnie w tym przypadku to morgen była tą młodszą i teraz allatatevi wylewa żółć projektując swoje żale big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:26
        Cytat I zadziwia mnie, że to ty nazywasz je żałosnymi - ty która w innym wątku przyzn
        > ała się że szukała faceta przez internet - to dopiero desperacja i upodlenie, b
        > iorąc pod uwagę, że najmłodsza nie jesteś.
        > Bo jeszcze rozumiem młodą, 25-letnią dziewczynę, która bawi się w randki intern
        > etowe, ale dojrzała baba po 30. która wystawia się w internecie jak towar w skl
        > epie (i to towar drugiego gatunku bo nie oszukujmy się, ale tak są w Polsce oce
        > niane kobiety po 30).

allatatevi1 - bardzo mi przykro, że znowu jestem zmuszona do użycia kolokwializmu, ale wali ci na łeb i to ostro.
      • caroninka Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 08:23
        A Ty jestes towarem z ktorego regalu, raczej wysoko siegac nie trzeba, skoro nie widzisz roznicy miedzy tematem watku, a Twoja plyciutka dopier*****ka.
    • verdana Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:39
      Hm, rzadko pisze coś takiego, ale czy Ty nie zwariowałaś aby?
    • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:39
      Nie wiem, co do mnie masz, czy się spięłyśmy w innym wątku, czy pod twoim innym nickiem, ale weź leki, bo cierpisz ewidentnie na tę samą chorobę, co rosa. Bycie frustratem musi być cholernie ciężkie.
      • allatatevi1 Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 11:43
        ahahahah o byciu frustratem pisze ktoś, kto nie był w stanie poznać nikogo w normalnym, codziennym życiu... to dopiero chodząca porażka
        • login.do.komentowania Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:12
          To niesamowite, jak ktoś kto chce dowalic drugiemu będzie odwracal kota ogonem, zmieniał temat, czepiał się rzeczy zupełnie bez związku żeby tylko lepiej się poczuć czyimś kosztem i ta druga osobę zmieszać z błotem swego małego umysłu.
        • totorotot Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 14:11
          Ja poznałam męża w internecie. Tak, szukałam partnera w internecie. Nie jestem kaszalotem, mój mąż też nie. Więlu moich znajomych pobrało się poznawszy współmałżonka online.
          • aneta-skarpeta Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 17:00
            ja co prawda nie planowałam, ale tez poznałam meza w necie- ale my maszkarony jestesmy to sie chyba nie liczywink
          • claudel6 Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 01:13
            nie no, to norma. ja poznałam masę facetów przez internet. ostatecznie jestem z takim nie z internetu, ale jeden internetowy zupełnie realnie zmienił moje życie.
      • rosapulchra-0 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:42
        No tej wypowiedzi nie doczytałam przed napisaniem moich. Rozpędzasz się, widzę suspicious
      • claudel6 Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 01:11
        jezu, kto to jest, jakiś facet, któremu nie udało się internetowe randkowanie??
    • kannama Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:02
      ale co ty masz do internetu? ja wiele osób poznałam w ten sposób...i wyobraź sobie całkiem normalnych! uważasz, że z internetu tylko wariaci korzystają? to co ty robisz na tym forum ? smile
      • rosapulchra-0 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:44
        Ona pewnie z tych, co nawet internet ją odrzucił, stąd ta frustracja..
      • maggorlo Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 20:33
        kannama napisał:

uważasz, że z internetu tylko wariaci korzystają? to co
        > ty robisz na tym forum ? smile

dowodzi tezy smile
    • tosterowa Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:04
      Widziałam to wczoraj i najbardziej zdziwiły mnie właśnie reakcje dziewczyn - spodziewałam się, że mniej więcej od co drugiej dostanie w pysk, nie mówiąc już o "narzeczonych" tych kobiet.
      Inna sprawa, że sporo z nich to młode laski, nieasertywne, pewnie nie wiedziały jak się zachować, w końcu to jakiś przebieraniec a nie zwykły koleś, niby jakaś akcja, jakiś żart, właściwie to nie wiadomo, o co w tym chodzi.
      Sama akcja - żenada, "żart" na poziomie wczesnych lat 90, czy dzisiaj kogokolwiek bawi złapanie baby za cycka?
      • kosc_ksiezyca Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:06
        Zmontowanie filmiku, w którym 90% lasek i ich kolesi nie reaguje nie jest żadnym problemem - po prostu wybrano "odpowiednie" fragmenty smile
        • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 12:11
          Możliwe, że tak było. Niektóre dziewczyny spłoszone, potem pewnie żałowały, ale sporo było wręcz zadowolonych z bycia w centrum uwagi no i brak reakcji ich partnerów, nie mówię o rękoczynach, ale żaden nawet nie powiedział czegoś w rodzaju "weź te łapy palancie", to mnie zadziwiło.
          • bloopsar Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 13:08
            > brak reakcji ich partnerów, nie mówię o rękoczynach, ale żaden nawet nie
            > powiedział czegoś w rodzaju "weź te łapy palancie", to mnie zadziwiło.

Tosterowa ma rację: strój 'żartownisia' i obecność kamery od razu nasuwa skojarzenia z jakimś głupawym programikiem rodem z MTV i wychowani na tym młodzi w pierwszym odruchu starają się raczej być 'cool' i nie wyjść na 'awanturującego się buraka' niż zachować adekwatnie do takiego chamskiego ataku. Takie czasy, efekt takiego przekazu z wszelkich reality showów: 'Zawsze bądź fajny i podobaj się potencjalnej publiczności, nigdy nie wiadomo kiedy zostaniesz gwiazdą' uncertain
    • niutaki Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 13:14
      a sie nie odzywalam, bo nie chcialam sie dowiedziec ze kija w doopie mam czy cos, pierwsze co mi na mysl przyszlo: zenada, drugie: zenada i do tego szkodliwa, bo wypacza idee badania piersi.
    • totorotot Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 14:18
      Ja poznałam męża w internecie. Tak, szukałam partnera w internecie. Nie jestem kaszalotem, mój mąż też nie. Więlu moich znajomych pobrało się poznawszy współmałżonka online.

A Ty dzisiaj miałaś problem z wstaniem z łóżka jak widzę? Zamiast pozbierać ludzkie członki i nałożyć na nie głowę, zgarnęłas kocie rzygowiny, zwienczylas je bobkiem na czubku, to i sączysz teraz smrodek zamiast normalnych postów.

Następnym razem nie zapomnij o porannej kawce, nie pilas-nie pisz.
      • dzoaann Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 02:40
        Lubię to!
    • ciastko_z_kota Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 14:46
      żenada. obawiam się, że na miejscu tych dziewczyn, niewiele się zastanawiając, odniosłabym się do argumentów fizycznych. nie znoszę takiego koszarowego 'poczucia humoru'.
    • aneta-skarpeta Re: Boobsman - żenada 12.08.13, 16:57
      generalnie nic smiesznego, fajnie tylko jedna panna mu z pięsci dowaliła

natomiast poza tym, że dziewczyny były takie rozkoszne to słabe było to, jak reagowali ich faceic- strasznie smutne w sumie- nawet w żartach nie próbowali nic zrobic, powiedziec
    • allatatevi1 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 13:41
      Dzisiaj to mi naprawdę ręce opadły jak przeczytałam kilka dyskusji czy artykułów na blogaskach na temat tego filmu.
      Temat tych dziewczyn i ich odczuć kompletnie został zmarginalizowany.
      Za to na pierwszy plan wybija się temat męskiej godności: jak mogli pozwolić żeby on złapał czyjąś dziewczynę/narzeczoną za biust i jak straszne jest to upokorzenie i poniżenie dla chłopaka/narzeczonego.
      Słownictwo w stylu: "dotknął ją w miejscu, które należy tylko dla jej mężczyzny", no po prostu XXI wieczne niewolnictwo i kobieta jako własność konkretnego mężczyzny.
      Były też argumenty: "jak któraś z nich i tak nie ma chłopaka, to w sumie spoko, nie ma problemu".

Z drugiej strony czemu się dziwić - nawet u niektórych kobiet takie podejście do tego tematu wybija się na pierwszy plan - vide komentarz morgen i anety sad
      Wychodzi na to, że dla wielu, w tym "kobiet" największy problem w molestowaniu kobiet, to urażona duma ich partnerów życiowych.
      • mvszka Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 14:37
        Wychodzi na to, że dla wielu, w tym "kobiet" największy problem w molestowaniu kobiet, to urażona duma ich partnerów życiowych.

no jeśli godności nie mają to tak
        • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 14:39
          Chciałabym zwrócić uwagę, że pisałam i o zachowaniu dziewczyn, i ich partnerów, więc takie wyciąganie wniosków uważam za cokolwiek pochopne.
          • mvszka Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:31
            Ty masz córkę? ona ma prawo coś wyciągać wogóle?

współczuję jej jeśli istnieje
            • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:34
              O czym ty w ogóle mówisz?
              • mvszka Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:36
                tak sobie żartuję pochopnie
    • lajente Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:06
      Kompletna żenadasad

Czy ludzie są tak zdezorientowani, że nie potrafią zareagować? Czy to nasza kultura, gdzie kobieta jest pokazywana najczęściej albo jako ograniczona intelektualnie kura domowa albo jako obiekt seksualny?

• sumire Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:14
        bo to nie jest takie proste - zareagować. łatwo powiedzieć, że dałoby się w pysk, trudniej zrobić.
        gdy mnie za pierwszym razem obcy chłop bezceremonialnie klepnął w tyłek, byłam w takim szoku, że nie zrobiłam nic; zamurowało mnie.
        to nie sprawa kultury.
        • lajente Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:22
          Niby nie sprawa kultury.

To dlaczego kobiety się maca po biuście albo klepie po tyłku?

Widziałaś jakiś filmik, gdzie chodzi po ulicach jakaś przebrania laska i maca facetów po jajkach?
          • sumire Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:29
            chodziło mi o reakcję kobiet, nie sam fakt macania.
            acz inna smutna prawda jest taka, że część z nas postrzega obmacywanie i knajackie żarciki w kategoriach komplementu. niestety.
        • mvszka Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:27
          jest różnica między byciem "zamurowanym" a bananem na twarzy z powodu znalezienia się przed kamerą dzięki obmacywanym cyckom, nie byłoby komentarzy -'żenada' gdyby wszystkie panny były "zamurowane"
    • dziennik-niecodziennik Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:15
      fajna babka ta co mu dała w ryj big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:34
      CytatPewnie zanim wyhaczyłaś tego swojego desperata to pewnie nie jeden facet na tyc
      > h internetowych randkach olał cię i wybrał taką z 15 lat młodszą (czyli pewnie
      > taką jak te na tym filmiku) i stąd ta niechęć do młodych kobiet.
      > Ale ewentualnie byłaś traktowana jako z braku laku pomiędzy jedną dwudziestką a
      > drugą, wg starego przysłowia "na starej pi..., młodzież się ćwiczy".

allatatevi1 - lecz się chora istoto. Bardzo mi cię żal, że musisz się wyżywać na kimś w necie, aby podbudować swoje marne ego, pewnie urodę masz na tyle kiepską, że nawet spod budki z piwem cię przegonili, korzystasz z darmowego neta w jakimś charity i wyżywasz się, bo co innego ci zostało? Nie osiągnęłaś dna, pukasz w nie od spodu. Pomijam tu moje antypatie do Morgen. To co napisałaś nadaje się do prokuratury. Obleśna z ciebie żmijka, mała, bo na wielką nie zasługujesz, każda żaba która cię tknie - się otruje.
      • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:36
        Kiedy rosa występuje w mojej obronie znak to, że koniec świata jest bliski. Strzeżcie się.
        • triss_merigold6 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 16:02
          A dziwisz się, że Allatatevi bije na dekiel? Agresja bardzo często maskuje depresję, takie ataki złości na oślep są b.typowe. Sama w obcym kraju, musi być cichutka i pokorna wobec rodziny męża, od męża uzależniona więc też mu nie fuknie. Towarzystwo wokół starsze, z własną rodziną poklocona. Emigrantka bez zaplecza, każdy by miał załamanie nerwowe na jej miejscu. Do tego organicznie nie znosi ładnych kobieta.
          • morgen_stern Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 16:06
            Triss, ja cię podziwiam, czy ty robisz notatki? Choćbym się posr...a, nie byłabym w stanie zapamiętać tylu szczegółów o forumkach, a siedzę tu naprawdę sporo. Chciałabym kiedyś poczytać twoje podsumowania o ematkach, mogłoby być wesoło big_grin
            • triss_merigold6 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 16:35
              Nie, po prostu ona się identycznie pieniaczyla niedawno w wątku na 400 postow. Qrde nie lubię pisać z telefonu, na wakacjach jestem i taka fajna jatka mnie omija.
          • claudel6 Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 01:15
            dżizas, to BABA??
          • dorotanna Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 09:37
            "Sama w obcym kraju ..."

ale jaka sama?! toż ona ma od ch...ja znajomych na fejsbuku i drugie tyle przyjaciół z erasmusa.
        • totorotot Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 16:37
          > Kiedy rosa występuje w mojej
          obronie znak to, że koniec świata
          jest bliski. Str
          > zeżcie się.
          >

Ojciec Natanek zdwoil ilość pacierzy na te okoliczność
    • rosapulchra-0 Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 15:52
      Czy tam nie wystąpiła Felicjańska???
    • gonia28b Re: Boobsman - żenada 13.08.13, 16:35
      dla mnie też durnota...
    • majenkir Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 00:48
      Lem mial racje niestety....
    • caroninka Re: Boobsman - żenada 14.08.13, 08:28
      Ty masz ewidentny problem z Morgen, jakas fobia, to sie leczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka