undoo Re: Co byście zrobiły gdyby mąż się zakochał? 24.08.13, 06:14 Natychmiast bym wystapila o alimenty. To na poczatek, ale mysle, ze by wystarczylo Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Co byście zrobiły gdyby mąż się zakochał? 24.08.13, 11:08 Peggy, a Ty jak się czujesz, co myślisz i czego w zaistniałej sytuacji, realnie patrząc byś chciała? Bardzo Ci współczuję, wyobrażam sobie jak cierpisz, ale nie rób niczego wbrew sobie i pod wpływem chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Dziękuję 25.08.13, 18:40 Dziękuję dobre kobiety za wszystkie Wasze komentarze. Pozwoliły mi trochę nabrać dystansu. Przyznam że miałam pokusę napisania czegoś tej lasce, ale na szczęście się powstrzymałam. Pogadałam z mężem na spokojnie. Może nie jest tak źle jak myślałam. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Dziękuję 25.08.13, 20:50 peggy_su napisała: > Pogadałam z mężem na spokojnie. Może nie jest tak źle jak myślałam. > Zobaczymy... Ech tak sobie tlumacz Z opisu to bylo raczej oczywiste, gdzie maz cie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Dziękuję 25.08.13, 21:43 Może ma, może nie ma. Nie zamierzam się teraz szybko w miesiąc rozwodzić. Podobno zerwał kontakt z tą dziewczyną i fakt że bardzo mi teraz nadskakuje. Poczekam i poobserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziękuję 25.08.13, 21:47 Zmuś go, żeby przy Tobie do tej dziewczyny napisał/zadzwonił z informacją, że kończy znajomość. To niskie, ale daje dużo radości. Odpowiedz Link Zgłoś