montija 22.08.13, 18:03 może ktoś poleci firmę organizującą przeprowadzki na terenie Polski? Tak z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
run_away83 Re: firma na przeprowadzkę 22.08.13, 18:10 Ja mogę polecić firmę z Wrocławia, która obsługuje też przeprowadzki międzymiastowevi miedzynarodowe. My korzystaliśmy z ich usług dwa lata temu przy przeprowadzce w obrębie Wrocławia, byliśmy zadowoleni, a teraz prawdopodobnie znowu skorzystamy - celem przewiezienia gratów do UK, już się wstępnie podjęli i czekamy na dokładną wycenę. Firma nazywa się transspeed Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: firma na przeprowadzkę 22.08.13, 18:24 dzięki za info. Poczytam o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: firma na przeprowadzkę 12.05.14, 17:53 3 razy korzystałam z firmy, która robi przeprowadzki na terenie Polski oraz Unii Europejskiej. Sprawni i dobrze zorganizowani, a co dla nas było ważne (mąż nie wbije przysłowiowego gwoździa) - robią montaż, czy demontaż, zależy co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: firma na przeprowadzkę 12.05.14, 17:55 dodam, iż nie wiem, jakie są stawki w Polsce - od nas brali 70 zł za godz. (ostatni raz to było 4 lata temu) Odpowiedz Link Zgłoś
nimwstaniedzien Re: firma na przeprowadzkę 08.11.14, 19:10 ja miałam okazję przetestować japę i bardzo jestem zadowolona z jakości usług jakie oferują. Są solidni, rzetelni. Nie ma z nimi żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś