Dodaj do ulubionych

kolejna slawna Polka :P

31.08.13, 10:34
www.se.pl/wydarzenia/kraj/ania-lisewska-miaam-50-facetow-w-14-godzin_335355.html
cdn11.setv.smcloud.net/s/video/frame/2545/ania_lisewska_chce_zaliczyc_100.jpg
www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-690/-550/faktonline/635078733957140148.jpg
cdn32.se.smcloud.net/t/photos/t/233779/1_16825612.jpg
zobaczylam to niedawno i
przyznam szczerze ze zaniemowilam z deka tongue_out ,naprawde ja na jej miejscu balabym sie cholernie chorob ,gumka przed wszystkim nie uchroni.
no ale rozslawia kraj,jej fanpage na fejsie ma juz 20.000 lajkow tongue_out
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 10:40

To jej d..a i zdrowie.Niech robi co chce.
      • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 10:46
        fajnie,tylko tak mozna skwitowac kazda dyskusje,w sumie wszystko co kto robi to jego dupa ij ego sprawa.po co w ogole istnieje forum?
        a ta sprawa jest interesujaca z paru wzgledow ,i tyle ,ciekawa jestem czy jej sie uda to zrobic
        • edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:11

Nie wiem co w tym interesującego.Dziewczyna jest prawdopodobnie nimfomanka.
          • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:20
            no bardziej interesujace niz dysputa o bidetach u gina np chociaz i tam sie udzielilam tongue_out
            w kazdym razie mnie np szokuje ilu facetow do niej pisze i rzuca sie na taki pseudo sex ,moze ja z innej planety jestem albo co
    • marzeka1 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 10:41
      Widziałam kilka jej zdjęć, za każdym razem w szoku jestem, jak staro i zużycie może wyglądać 21-latka. Po pobiciu rekordu pewnie na dodatek dołem będzie mogła puszczać bańki wielkości arbuzów.
      • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 10:43
        dokladnie
        • niutaki Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 10:51
          Jest niezbyt atrakcyjna i moze dlatego musi/chce w taki sposob zwrocic na siebie uwage? Przyznam ze nie slyszalam o niej nigdy, zaraz poszperam kto zacz.
      • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:01
        > Po pobiciu rekordu pewnie na dodatek dołem będzie mogła
        > puszczać bańki wielkości arbuzów.

Raczej odwrotnie, trenowany mięsień staje się jędrniejszy. Na tym polega np stymulowanie elektrodami po porodach, by pochwa była bardziej zwarta.
        • annajustyna Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:32
          O, a kazdy moze sie na taka stymulacje zglosic? pewnie ciekawe przezycie...
          • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:45
            W Polsce raczej nie każdy, ale w innych cywilizacjach (np Francja) już tak smile
        • franczii Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 13:38
          No chyba to jednak nie to samo. Stymulowanie nie polega tylko na samym wkladaniu sondy tylko na napinaniu odpowienich miesni w odpowiednim momencie.
          • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 15:41
            Nie piszę o ćwiczeniach. To co innego.
            • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 16:36
              Szukaj: elektrostymulacja pochwy.
            • franczii Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 07:14
              To co maja we Francji po porodzie (przynajmniej z tego co mi mowila kolezanka) to sa cwiczenia. Moga byc tradycyjna metoda manualna lub przy pomocy urzadzenia stymulujacego ale sa cwiczenia polegajace na nauce kontrolowania okreslonych miesni.
              • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 08:53
                I jedno i drugie.
                • franczii Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 09:52
                  Czyli to jakby nie to samo co pindziesiaty czlonek w pochwiesuspicious
                  • vilez Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 10:09
                    Pewnie, że nie to samo, nic nie jest tożsame z czymś innym wink Polemizowałam z tym, że często używana pochwa (czyli pochwa często stymulowana) wiotczeje itp. Jest przeciwnie, stymulacja działa korzystnie.
      • edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:10

Co to za bzdury,ze pochwa po wielu stosunkach robi sie wielka.
    • 18lipcowa3 tylko 50 ?????? 31.08.13, 10:54
      słabo
      przecież kiedyś było juz bicie rekordu, Polka wygrała ale ona przyjęła o wiele więcej niż 50 penisów, ja sądzę że kilkaset nawet
      • niutaki Re: tylko 50 ?????? 31.08.13, 11:00
        jakies bicie rekordu pamietam, ale to Polka byla?
        • 18lipcowa3 Re: tylko 50 ?????? 31.08.13, 14:14
          niutaki napisała:

> jakies bicie rekordu pamietam, ale to Polka byla?

nooo i to jaka szkaradna
      • mdro Re: tylko 50 ?????? 31.08.13, 11:06
        Niejaka Paulina Kaczanow vel Marianna Rokita - jest hasło w Wikipedii.
      • guderianka Re: tylko 50 ?????? 31.08.13, 15:33
        Lipiec-50 w jedną noc..
        wink
    • barbibarbi Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:17
      O fuj!
      Skąd tacy ludzie się biorą?
    • nangaparbat3 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:33
      Mnie sie to wydaje niewypowiedzianie smutne - i dziewczyna, i to co robi, i ze sa gazety co na tym zarabiają.
      • rhaenyra Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 22:01
        j.w.
    • annajustyna Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:33
      Ja w ogole nie wiem, skad ona tych amatorow bierze sad.
      • saszanasza Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:46
        daje za darmo, więc i chętnych desperatów nie brakujesmile
        • cherry.coke Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 11:53
          saszanasza napisała:

> daje za darmo, więc i chętnych desperatów nie brakujesmile

Ano, podobno do slynnego rekordu Marianny Rokity faceci az nogami przebierali i wracali do kolejki jeszcze raz.

Mnie to bawia takie historie w kotekscie rwania szat o homoseksualizm promujacy zle wzorce wsrod dzieci - czy na przykladzie pani Ani, pani Marianny oraz tysiecy ich (ekhm) kochankow zakaza heteroseksualizmu? big_grin
        • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 13:00
          40 zl bierze ponoc za numerek tongue_out platne z gory tongue_out
    • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 13:05
      www.pomponik.pl/plotki/news-polka-bijaca-seksualny-rekord-ma-hiv-oto-wyniki-badan,nId,1017090
      o tym tez slyszalam,ktos jej sie wlamal na fejsa i umiescil info ze ma hiva
      w sumie szkoda mi jej matki,rodziny itp,ona moze zlewac co o niej mowia ale lipa dla jej rodziny
      • kodam3 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 13:45
        bleeeeeeeeee
    • guderianka Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 15:32
      ciekawe czy w trakcie widzą jej twarz...
      • lilly_about Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 15:41
        gauderianka, o tym samym pomyślałamwink
        • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 15:54
          ja nie wiem na co oni sie patrza ale pisze do niej mnostwo facetow .z czego to wynika to nie kminie za cholere.
          • lilly_about Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 16:22
            prawdopodobnie z desperacji
            • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 16:44
              pewnie tak ale strasznie duzo to grono.z calego swiata pisza.na fejsa wystarczy spojrzec.ja nawet nie wiem jak na to patrzec,w dobie hiv i wszystkiego ,w ogole otym nie myslec.a zoltaczke C jeszcze latwiej zalapac.i to nawet nie chodzi o nich ale jest gro takich ktorzy maja zony dziewczyny i potem tak sie roznosi syf po swiecie.
              • joe_stru Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 00:48
                rhysmeyers22 napisała:

> pewnie tak ale strasznie duzo to grono.z calego swiata pisza.na fejsa wystarcz
                > y spojrzec.ja nawet nie wiem jak na to patrzec,w dobie hiv i wszystkiego ,w ogo
                > le otym nie myslec.a zoltaczke C jeszcze latwiej zalapac.i to nawet nie chodzi
                > o nich ale jest gro takich ktorzy maja zony dziewczyny i potem tak sie roznosi
                > syf po swiecie.
                ----Syf po świecie to się roznosi, jak ty masz dostęp do internetu...
                • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 01:45
                  idz sie powies zapyzialy trolu.dostep do internetu w psychiatrykach zawsze mnie fascynowal ale mimo wszystko chyba juz pora lulu.
                  i nie zaczepiaj mnie syfie bo mi sie nawet nie chce strzepnac cie z podeszwy butow.
                  • joe_stru fajna z ciebie blachara, luv!:) n/t 01.09.13, 09:36
    • mary_lu Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 15:55
      Nawet nie potrafię się z tego śmiać. Smutne to i odrażające.
      • na_pustyni Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 17:54
        dokladnie...
    • edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 20:41

Zastanawiajace,ze tylko kobiety sa zniesmaczone,oburzone i mowia o niej z tonem wyzszosci.Panowie albo maja w d...jej wyczyny,albo radosnie korzystaja.
      Byc moze babka na racje twierdzac,ze kobiety zazdroszcza jej wyzwolenia seksualnego i w dupiemania.
      "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • kota_marcowa Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 20:50
        Ja tam się nie oburzam i zniesmaczona nie jestem, niech sobie robi co chce, ale fakt niezaprzeczalny, że jest paskudna.
      • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 21:34
        ty se jaja robisz?to co ona robi nazywasz wyzwoleniem? nie moge doslownie -kto sie nie pieprzy z banda przypadkowych kolesi jest moherem albo zazdrosci jej ewidentnej urody.przeciez to prymitywny sposob na zwrocenie na siebie uwagi,z jej wygladem zajechanej 40tki w wieku 21 lat ,nie dziwie sie w sumie.umiejetnosc rozkladania nog posiada kazda kobieta i kazda moglaby robic to co ona.
        tylko wiesz,niektore sie cenia i to je faceci zdobywaja inne musza sie sprzedawac za pol darmo.
        panowie tez maja negatywne opinie na jej temat,wbrew pozorom nie kazdy jest tak zdesperowany ze sie lasi na kaszalota byle poruchac.
        w dupiemanie jej przejdzie wraz z pozytywnem wynikiem na hiva albo hepatitis C .czego jej mimo wszystko nie zycze.
        zastanawiajace jest to ze tego nie kumasz.nieistotne .
        • kkalipso Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 22:04
          Uspokój się kobieto, co tak osobiście podchodzisz do tematu .

Dziewczyna lubi sex , postanowiła na tym zarobić i tyle nie ona pierwsza i nie ostatnia .

Bardziej mnie zastanawia skąd taki popyt na tego typu usługi big_grin

• edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 10:59
          Dobrze sie czujesz?

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • cherry.coke Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 21:49
        edelstein napisała:

>
        > Zastanawiajace,ze tylko kobiety sa zniesmaczone,oburzone i mowia o niej z tonem
        > wyzszosci.Panowie albo maja w d...jej wyczyny,albo radosnie korzystaja.
        > Byc moze babka na racje twierdzac,ze kobiety zazdroszcza jej wyzwolenia seksual
        > nego i w dupiemania.
        > "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du
        > grade fickst"

Mnie to wisi co ona robi. W moim prywatnym odczuciu to niebezpieczne i niesmaczne, ale to jej tylek i jej twarz. Jakby to robil facet i mial tyle chetnych, to bylby megaogierem.

Ja sie tylko od lat zastanawiam (w kontekscie prostytucji akurat), czy mozliwe jest, zeby zdrowa psychicznie kobieta miala takie podejscie do seksu, jak inna do podania reki. Czy tez musi byc do tego zaburzona.
        • triss_merigold6 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:34
          Są uzależnione, zaburzone albo mają skrajnie merkantylne podejście.
          Skądinąd IMO facet, który decyduje się na uprawianie seksu z panną o urodzie i reputacji tej rekordzistki musi być albo ciężko zdesperowany albo pijany. Innej opcji nie ma.
          • cherry.coke Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:42
            triss_merigold6 napisała:

> Są uzależnione, zaburzone albo mają skrajnie merkantylne podejście.

No ale triss, jak sa te dunskie (czy jakies tam) prostytutki, ktore obsluguja chorych czy niepelnosprawnych... One sa badane, czy nie sa narkomankami itp., kokosow na tym nie robia, zaburzone czy ja wiem, moze? Ale moze po prostu nie rusza ich to nijak, ot tak samo przyjemne/nieprzyjemne jak zmienianie pieluch?

> Skądinąd IMO facet, który decyduje się na uprawianie seksu z panną o urodzie i
            > reputacji tej rekordzistki musi być albo ciężko zdesperowany albo pijany. Innej
            > opcji nie ma.

Ktos opisywal kiedys tych klientow do Marianny Rokity, i to byly bardzo smutne postaci.
            • triss_merigold6 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:48
              Te akurat mogą mieć poczucie misji czy innego spełniania się w szlachetnych uczynkach i przekonanie, że robią coś terapeutycznego, pożytecznego społecznie.

Czytałam, żałośni goście.
              A ta biedula linkowana, to za parę lat będzie zmieniać imię i nazwisko, żeby tylko nikt jej nie zidentyfikował. Skądinąd straszne jak dziewucha musi nienawidzić swojej rodziny, że robi coś takiego bliskim.
        • edelstein Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 11:05
          Nie,nie musi byc zaburzona,ale moze.
          Bardziej mnie zastanawia chorobliwa ekscytacja innych osob cudzym tylkiem.
          W tym watku mamy przyklad takiej osoby.
    • gazeta_mi_placi Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 20:47
      Niech każdy/a robi ze swoim ciałem co chce. Nie powinno tu być żadnych ograniczeń (odnośnie dorosłych osób oczywiście), ja np. chciałabym sprzedać nerkę lub kawałek wątroby bo mam zdrową, a ktoś być może umiera bo własna rodzina nie ma możliwości być dawcą a kolejka długa.
      Czemu nie mogę legalnie sprzedać własnej nerki czy wątroby? Cena za nerkę 30000 zł (tak bym wyceniła gdy było legalne), wątroba (płat) 20000 zł plus opłacenie niezbędnych badań, grupa krwi zero.
      • kkalipso Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 20:58
        Wymiatasz gazeta big_grin
      • pederastwa Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 21:59
        Upadłaś/es na głowe? Nerka za 30k? Za 300k moze bym przemyślała sprawę.
    • rosapulchra-0 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 21:54
      Brzydka, zaniedbana, zęby ma okropne, zero gracji, inteligencja minimalna, prymitywizm wyłażący z niej tłuszczem - jednym słowem - ohyda pod każdym względem: moralnym, psychicznym, fizycznym itp.
      Nie mogę pojąć, co takie laski mają w głowach, że są dumne ze swojej rozwiązłości do tego stopnia, że nie tylko narażają się na różnego rodzaju choroby płciowe, to jeszcze nagłaśniają te swoje seksy rekordy.
    • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:17
      ojojojojoj wujek staszek z cieta riposta sie pojawil.
      wez kobieto szkoda klawiatury na dyspute z liga starych bab.tez mi klotnia ,zal.
      turlaj sie ze swoimi komentami najlepiej .ciao.
      • rhysmeyers22 Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 02:04
        zajebiscie pociete rotflbig_grin -ten tekst nie jest do rosy btw
    • triss_merigold6 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:23
      Biedne brzydactwo, najwyraźniej uznała że w inny sposób nie przyciągnie niczyjej uwagi.
    • nanuk24 Re: kolejna slawna Polka :P 31.08.13, 23:50
      Dobrze. Sport to zdrowie, niech uprawia. Schudnie.
    • pochodnia_nerona Re: kolejna slawna Polka :P 01.09.13, 00:20
      Strasznie to smutne. Z wyzwoleniem nie ma nic wspólnego, raczej ze zniewoleniem w roli zwykłej dziury do ru.cha.nia. A ci faceci, którzy korzystają podczas takich prób bicia rekordów - mega żałośni i kopa im w dupę na rozpęd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka