marcelina4
14.09.13, 12:58
Dziewczyny poradźcie i podrzućcie jakieś pomysły w kwestii ubraniowej, otóż muszę uzupełnić garderobę jesienno - zimową w następujące rzeczy:
buty zimowe, czyli tzw, kozaki ale nie jakieś obcasiory i nie walonki, czyli standardowe oficerki
ze dwa kardigany, takie cieplejsze
spodnie, najlepiej takie legginsowate, czyli żeby właziły do butów bez upychania i buty się normalnie zapięły 2 szt
sukienki na co dzień 3 szt, mogą być dzianinowe, ale musi być normalny długi rękaw, a nie 3/4, bez udziwnień i wzorków z kosmosu
jakieś ze dwie tuniki ( żeby też do tych legginsowatych pasowały ) też cieplejsze
kurtka typu puchówka, długość do bioder
na wszystko mam do wydania jakieś 1200,00 zł i obawiam się, że mi nie starczy kasy na takie zakupy, do przecen styczniowych czekać nie mogę, przynajmniej z butami i spodniami, bo nie będę miała co włożyć jak przyjdzie mróz i teraz dylemat, na co wydać i gdzie szukać? moje ulubione firmy ( solar, esprit ) ostatnio z cenami wystrzeliły w kosmos, a dochody nam nieco spadły i nie mogę już sobie pozwolić na luz w kwestii zakupów
byłoby oczywiście bardzo miło gdyby jakość nie była psia i rzeczy przetrwały więcej niż jeden sezon ( zwłaszcza buty i kiecki )
z góry wykluczam sieciówki : mochito, reserved, orsay, daichman i ccc, niestety przejechałam się na ich rzeczach nie raz zarówno damskich, jak i męskich i dziecięcych, nie chcę tam kupować
więc co mi pozostaje? macie dobre doświadczenia z innymi sieciówkami? jakie polecacie? a może ktoś coś fajnego z powyższej listy ostatnio widział i da namiar?
dziękuję