yenna_m 20.09.13, 20:02 kabaret "Potem" i długo, długo nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenawawa Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:10 długo długo nic a POTEM HRABI Odpowiedz Link Zgłoś
nerwowamatka Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:10 Kiedyś "potem", po jego rozpadzie " hrabi" . W ogóle kocham panią Kołaczkowską Odpowiedz Link Zgłoś
mabingo Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:10 Kabaret Potem już nie istnieje niestety Ale na szczęście jego połówka reaktywowała się w postaci Hrabiów. I znów są rewelacyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:12 tylko za mało ich dają w tv przyznam, że dawno ich nie widziałam, myślałam, że jednak kabaret Hrabi zakończył działalność... a tu taka fajna informacja! Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:15 Kołaczkowska i jej "dziubas" na zywo są obłędni Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:15 Mówiłam już że od lat wielu kocham OT.TO? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:16 i wy twierdzicie ze jestescie rocznikiem 70-80?! Krol jest jeden TEY potem nic i Potem ale to juz inne czasy Nie lubie wampirow i innych straszydel jak spotkam natrzaskam po ryju to straszna cholota bo brzydsza od blota a rzuca sie wszystkim na szyje... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:18 TEY ale z lat 80-tych zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:19 Lubię: TEY, Andrusa, Hrabi, Olgę Lipińską, Daukszewicza. No i kocham OT.TO Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:37 Kolaczkowska &Co. Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:08 ichi51e napisała: > i wy twierdzicie ze jestescie rocznikiem 70-80?! Krol jest jeden TEY potem nic > i Potem ale to juz inne czasy lata 80 porównywalna z Teyem była Loża 44 (z Lublina). Ale oni rzadko w TV byli.... a jednak mistrzem dla mnie był i jest Dudek Dzisiejsi kabareciarze nie umywają się. Ciągle wrzeszczą, skaczą i robią idiotyczne miny. Szczytem wyrafinowania jest przekleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:32 Masz ci zes z Dudkiem wyskoczyla... No trudno sie klocic :p Ha ha ha - czym od jutra zamiast bajki mama bedzie katowac dzieciatko..? Dudkiem i dwoma milymi starszymi Panami! On kocha czarnobiale i polskie piosenki dlaczego wczesniej nie wpadlam na pomsl puszczenia mu ballady warzywnej albo sos? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:46 -spróbuj dotrzec do Lozy44 Tacy trzej: wysoki czarny, niski blondyn i Pikuś. Pikuś to por. Jaszczuk z 07 zgłoś sie, czy niedoszły mąz Kasi z Kogla-mogla Jako kabaret mieli wstawki w spokaniach z Balladą. Potem byy ich programy - w TV. Mam je nagrane na tąmie magnetofonowej Stilon Chorzów Do dzisiaj mnie śmieszą.Np relacja meczu piłkarskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 23:48 Dobra poszukam - moze znam tylko nie wiem ze to oni ;p czasy byly jakie byly a kasety niepodpisane Odpowiedz Link Zgłoś
mabingo yenna 20.09.13, 20:38 Wchodź na stronę Hrabiów, tam jest terminarz ich najbliższych występów, najczęściej występują w Wawie. Poza tym są ich płyty do kupienia, ich i Potemów. Polecam! Zwłaszcza na długie jesienne i zimowe wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
vampire-freak Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 20:45 Nie znoszę piosenek w kabaretach, ale ta wymiata: www.youtube.com/watch?v=KYACKHD4tOk Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 21:01 ta lepsza: www.youtube.com/watch?v=NfnVw0QuHDE Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 21:17 Song porzuconej? Znajomemu imiennikowi głównego bohatera śpiewałam kiedyś refren Powala! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 10:58 no powala, powala, a jak ona śpiewa! Super, Hrabi jeden z najlepszych kabaretów. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 23.09.13, 00:20 zabilas mnie Przypomnialy mi sie Rotundowe czasy studenckie i Kabaretony i imprezy w Potemami i Raz Dwa Trzy do rana, a mgly sie nad Bloniami snuly. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 21:31 jeżeli już włączamy kabarety dawniejsze to pardon ale Kabaret Starszych Panów,Kabaret Dudek i potem długo długo nic. No ale wg mnie kabaret to jest skecz, piosenka, monolog a nie tylko durnowate wygłupy. Ze współczesnych to przykro mi ale najlepszym kabaretem dla mnie jest konferansjerka w wykonaniu Andrusa lub Bałtroczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:16 paskudek1 napisała: > jeżeli już włączamy kabarety dawniejsze to pardon ale Kabaret Starszych Panów,K > abaret Dudek i potem długo długo nic. Prawie się podpiszę, bo jednak nie długo nic, bo Tey i Potem oraz Elita też zasługują na wymienienie. Ale potem właściwie nic. No, początki Ani Mru Mru (Maciej i król na przykład). Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:23 Potem wymiatał, szkoda, że się rozpadli. A potem Ani Mru Mru zanim zaczęli odwalać komerchę i mój ulubiony obecnie Smile. Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 22:28 Z obecnych to Ani mru mru, Smile I Paranienormalni. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zona Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 20.09.13, 23:19 Spadkobiercy-improwizowany serial Dorin wymiata... innych kabaretów nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 12:32 Rzeczywiście nikt nie dorówna Dorin. Choć czasami Artur Andrus ją dogania. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 00:05 Ani Mru Mru i ich chińska restauracja Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 11:22 Hrabi i KMN, ale raczej dawne skecze (wymiata Ławka). Jacek Poniedzielski. Niektóre Limo (Janko Muzykant i Mojżesz). Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 12:30 Ostatnio ze zdziwieniem stwierdziłam, że z kabaretu "Potem" już wyrosłam. Teraz najfajniejsze dla mnie kabarety to: Kabaret Młodych Panów, Kabaret Moralnego Niepokoju, Limo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 13:44 Tey. i Kryszak. i Kabaret Starszych Panów. i Kabaret Olgi Lipinskiej. i stare dobre Ot.to. ze współczesnych podpasowała mi nawet dosc NeoNówka. Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 14:16 Kabaret Limo ! Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 15:25 Ani Mru Mru, KMN, Limo, Smile, Mlodzi Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 15:41 Uwielbiam Zielonogórskie Zagłębie Kabaretowe, ale przeze mnie przemawia patriotyzm lokalny Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 16:45 HRABI zdecydowanie. Następnie: Łowcy.B, Smile, Neo Nówka, Kabaret Młodych Panów. Uwielbiam stale i niezmiennie Bałtroczyka, Andrusa i Poniedzielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 16:50 Mumio. Łowcy B, Hrabi Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1970 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 21.09.13, 18:29 Laskowik i Malicki nie ma lepszego kabaretu w Polsce genialne kawałki np. monolog poety o karpiu www.youtube.com/watch?v=ejdM8g6y3II Czy parodia piosenki gummy bear www.youtube.com/watch?v=8kwnzAaHqIM, albo piosenka o chomiku www.youtube.com/watch?v=Ze9Tw59sfJI itd. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 22.09.13, 23:12 Kabaret Młodych Panów - uwielbiam. No i Limo. Przypomniałaś mi że czas polować na trudnodostępne bilety na Ryjek Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Najfajniesze kabarety Waszym zdaniem 23.09.13, 12:12 ze starych TEY i Dudek, z nowszych przede wszystkim Hrabi, potem Nowaki, Limo, Paranienormalni i Kabaret Skeczów Męczacych ze skeczami ze "Śrubą" w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś