Dodaj do ulubionych

Biale spodnie :)

25.09.13, 13:03
Czy jesienia i zima "wypada" nosic biale spodnie? Pomijam fakt brudzenia sie, ale to nie problem. Pytam czy takie spodnie wygladaja glupio jak jest zimno? Ja uwielbiam biale spodnie, cale lato w takich przebiegalam (mam 4 pary roznych) i wlasnie z latem mi sie kojarza. Ale moze da sie?
Obserwuj wątek
    • ada16 Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:06
      jeżeli reszta odzieży tez jest jasna - to ok.
    • rhaenyra Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:06
      przy mroznej sniegowej zimie w komplecie z biala kurtka stanowia swietne ubranie maskujace smile
    • jamesonwhiskey Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:07
      jakis czas temu widzialem kolesia w bialych spodniach z zajebistym kleksem w wiadomym miejscu smieszne to bylo
    • 18lipcowa3 Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:10
      zima i jesienia nie nosze ze wzgledow praktycznych
      latem owszem
    • edelstein Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:17

O jessu tylko nie to.Widzialam w tamta zime kobiete biale kozaki,biale spodnie i biala kurtka.Wygladalo masakrycznie.
      Dla mnie absolutne no go.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • antyideal Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:29
        Tez taka widzialam (-lismy z facetem), miala jeszcze biale oprawki
        do okularow, lat grubo powyzej 50, dostala od nas ksywe "sniezynka" tongue_out
        • edelstein Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 14:41

Widzialysmy to samo zjawisko?masakra dla mnie ona byla
      • gazeta_mi_placi Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 14:43
        Ja widziałam kobietę - biała czapka, biały blond łeb, biała kurtka, białe spodnie, białe kozaczki, biała torebka i brązowy od solarium ryj.
    • ciastko_z_kota Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:21
      Są bardzo modne w tym sezonie - jeżeli o to pytasz. Przynajmniej Harper's Bazaar tak mówi.
    • morgen_stern Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:22
      Mam białe dżinsy, piękne zresztą, ale o tej porze to faktycznie mało praktyczne, chyba że pogoda byłaby naprawdę ładna i sucha.
      • jematkajakichmalo Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:29
        No poki co taka jest (u nas 20 stopni i slonce), ale chodzi mi oto, czy to glupawo nie wyglada do botkow i plaszczyka... no jakos mi nie pasuje i chyba odpuszcze uncertain
        • ada16 Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:30
          do jasnych butów i jasnego płaszcza - jest ok.
          do ciemnych - chyba nie bardzo, żeby nie wyglądały jak zapomniana piżama wink
          • ciastko_z_kota Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:39
            można stworzyć bardzo fajną stylizację z właśnie czarnymi botkami. na grubym wysokim obcasie, takimi ze sztybletowym rodowodem. do tego płaszcz o prostym kroju - biały, szary, ale też czarny, gładko zaczesane włosy. tak to widzę.
    • bri Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:28
      Moim zdaniem można spokojnie nosić białe dżinsy jesienią - np. z ciężkimi butami i skórzaną kurtką.
    • vilez Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:30
      Nie głupio. Wszystko zależy od stylizacji. Noszę zimą białe dżinsy-takie grubsze. Do jasnych szarych kozaków i krótkiej dżinsowej kurteczki z białym futerkiem.
    • maggi9 Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 13:38
      Ja bym nie załozyła ale ja jestem zbyt praktyczna plus i tak nie przepadam za bialymi spodniami i takowych nie posiadam.

U innych zaś nie przeszkadza mi to wcale, chyba, że spodnie są upaćkane błotem. Generalnie - jak chcesz to noś.
    • babsee Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 14:38
      Posiadalam piekne biale sztruksy ale takie "mięsiste" Wygladaly super z grubymi swetrami. Nosilam choc nie czesto bo w Polsce jednak rzadko jest zimno i sucho...
    • kkalipso Re: Biale spodnie :) 25.09.13, 21:35
      Uwielbiam białe spodnie , białe bluzki , koszulki.
      Dziś akurat śmigałam cały dzień tylko nie takich materiałowych a białych dżinsowych, polatam tak jeszcze z 2/3 razy oby do wiosny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka